2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizim abla oyleydi maalesef normalde 18 ay civari azaltip 2 civari birakirlarmis ama hala ara ara yapiyor 3.5 olcak nerdeyse surekli uyara uyara baya azalttik. Insallah sizin o kadar uzamaz.

Ahben bir bilsem benimki de biliyorsun cok duskun.
2 Kerem kaldik en sona

@fermante @Limonice çok inatçı kızlar inşallah kararlı durup ikna ederim.kesintisiz uyumak kulağa çok hoş geliyo
Ve 2 si de birbirinden inatci

Sagol canim amin.. Hepimizin meleginin bahti guzel olsun.
Sen nasilsin. Isim var mi kizin icin.

M mambur yagmurun d.gunu kutlu olsun. Nice saglikli omurlere insallah sizinle

Sagol canim amin.. Hepimizin meleginin bahti guzel olsun.
Sen nasilsin. Isim var mi kizin icin.

M mambur yagmurun d.gunu kutlu olsun. Nice saglikli omurlere insallah sizinle

Varya bende tam kızlara sorayım isim önerileri varmı acaba diye düşündüm sen sormuşsun
İsim bulamıyorum yaa
Göksu dedim bi çok kişi annem babam dahil beğenmedi eşim tekerleme gibi göktug göksu neymiş dedi
Çağırsak kimi çağırdığın belli olmuyor dedi
Eylül dedim çok var diyorlar
Erkek ismi çok var güzel ama kız yok
Hadi bana isim bulalım canlar
Kızlarınızın ismini de yazın

Yani evet biraz karisik olabilir
Benim begendigim kiz isimlerini yazayim
Ilerde olurda kizim olursa adas olurlarsa karismam
.Nil (kizimiz olsaydi koycaktik)
.Eylül
.Nida
.Kayra

1 hafta kaldi canim. Evet aynen oyle. Ben de elbisesini ayakkabisini hazirladim. Hediyeliklerini ayarladim. Masa suslerini aldim/kendim yaptim.. yeme icme kismi kaldi haftaicine..

Cok hevesle yapiyor insan ya ne guzel :)
Evdemi kutlayacaksiniz.
Evde bana biraz zor geldi ya, en iyisi disarda ye ic, bulasik derdi yok en azindan

Sorma ya, bakma el ele tutustuklarina hic anlasamiyolar.2015 Kizlari biraz cadi , erkekleri ezip geciyolar
Kuzen cocuklari bu arada onlar :)

Aynen canim unutur bence zamanla, usteledikce bu iste bir is var diyip daha fazla yapiyorlar zararli isleri :)

Kiyamam ya cok tatlilar.
Canim anca her gun seni rahatlatacak kadar sagsan zamanla azalir, artacak diye sagmaktan vaz gecme. Az bile sagsan yeter, her gun daha azaltirsin sagmayi.
Ve bol bol masaj,sicak havlu.
Baska aklima gelmiyor

wakewake

Azra
Ayza
Arya
Eylul
Yasmin
Erva
Ada

Baska aklima gelmiyor ama kiz isimlerine kiyafet secenegi cok oldugu gibi, isim secenegi ayni yani cok fazla var

Bu ara pek yeni isim duymadim, heryerde ayni isimler var sanki

Merhba kızlar uzun zaman oldu girmeyeli herkes iyidir inşallah
Uzun zamandır süt meselesi aklimda
Inek sütü mü versem yoksa devam sütü mü devam sütü verceksem hangisi daha iyi hero baby çocuk sütünü cok severek iciyo ama aklimda acaba hangi marka daha iyidir acaba vermeyip mamaya mı devam etse diyorum
Sizlerden fikir almak istiyorum yemekle arasi hiç yok o yüzden süt önemli karnını onunla doyuruyor

Gökçe Bende göktuğ ya uydurdum ama kızım olursa mavi ismini seviyorum bende ama yanına yine bi isimle Nil mavi

Ya bende hiç sağmıyorum bitmez die saol canım

Canım doğal inek sütü varken niye devam sütü vereceksin ki iki yaşına geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…