- 26 Ocak 2014
- 786
- 793
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.061
Bizim abla oyleydi maalesef normalde 18 ay civari azaltip 2 civari birakirlarmis ama hala ara ara yapiyor 3.5 olcak nerdeyse surekli uyara uyara baya azalttik. Insallah sizin o kadar uzamaz.Selam canım
Kolay gelsin
Sen ayraç,magnet falan mı yapmıştın baya hazirlaniyorsunuz masaallah.
Fıstık da uflesin bakalım mumlarını
Biz de evdeyiz hep .
Haklısınız galiba biraz enerjisini atsın havalar Güzelken. Yarın kahvaltıdan sonra çıkalım .
Bir de etkinlik falan yaptirmaya çalışıyorum yapboz vs. Onlarla vakit geçiriyoruz.
Peynir,zeytin yemeyenler kesinlikle değişik türlerini deneyin. Zeytin hiç yemiyordu Mehmet
Eşim her zamankinden farklı bı zeytin almis. Ağızda hemen çekirdeği çıkıyor fos diye. Hosuna gitti nerdeyse kaseyi kendi bitirdi masaallah .
Bir sıkıntım var bugün yine baya sinirlendim. Tüm boya kalemlerini ağzına alıyor uçlarını yiyor. Pastelleri falan da cigneyip çıkarıyor. Her şeyi hala ağzına alıyor. Bu huyundan bir türlü vazgecmedi. Böyle olan var mı ? Ne yapsam acaba ki?
Ahben bir bilsem benimki de biliyorsun cok duskun.Ama sürekli uyanıyo.en az üç kez kalkıyoruz.uyku sersemi ne yapcaz?bir sefer denedim vermedim meme,su iç dedim çığlık çığlık bağırdı memee diye.zor bırakcaz gibi.haklısın canım bu seferde süt diye kalkıcak.sanırım gece kalkıp oturcaz.ümidini kesince unutucak artık.sen kes de canım banada cesaret gelsin.
Ve 2 si de birbirinden inatci
Aynen canım kaldık vallahi en sonaAhben bir bilsem benimki de biliyorsun cok duskun.
2 Kerem kaldik en sona
Ve 2 si de birbirinden inatci
Sagol canim amin.. Hepimizin meleginin bahti guzel olsun.DonukPudra canım nice mutlu seneleri olsun keremin iyiki doğurmuşsun kanadali35 sizin de doğumgününüz kutlu olsun nice mutlu yaşlara. Pastanızdan aldım bir dilim çok leziz
M mambur yağmurcuğumuza da nice mutlu yıllar iyiki doğurmuşsun annesi
Hepsinin bahtı yolu açık olsun inşallah
Yandik ya..tubaa1 DonukPudra bide Ekin kiz ekleyin sona kalanlara. Hem oyle bizimki süt bitmis masalinida yemez zira bos memeyide emzik gibi emmeyi cok seviyo. :))
Yani evet biraz karisik olabilirVarya bende tam kızlara sorayım isim önerileri varmı acaba diye düşündüm sen sormuşsun
İsim bulamıyorum yaa
Göksu dedim bi çok kişi annem babam dahil beğenmedi eşim tekerleme gibi göktug göksu neymiş dedi
Çağırsak kimi çağırdığın belli olmuyor dedi
Eylül dedim çok var diyorlar
Erkek ismi çok var güzel ama kız yok
Hadi bana isim bulalım canlar
Kızlarınızın ismini de yazın
1 hafta kaldi canim. Evet aynen oyle. Ben de elbisesini ayakkabisini hazirladim. Hediyeliklerini ayarladim. Masa suslerini aldim/kendim yaptim.. yeme icme kismi kaldi haftaicine..
Bebeğim nasıl seviyor demek ki cocuklari.
Hep bizimle olunca haliyle sıkılıyor çocuklar.
Videosu aklımda elini tutmuş arkadaşının geziyorlar bir de birbirlerine etrafı anlatıyorlar
Çok uyarmiyorum aslında dediğin gibi oyun yapmasın soyledigimin tersini yapmasın diye. Anlatıyorum bak hasta olursun çok zararlı vs. Bazen dinliyor bazen çaktırmadan sokuyor
Kiyamam ya cok tatlilar.Kızlar bende sütten kestim annede süt kalmadı inekler getirecek anlaştık mı dedim anlaştık dedi yavrum birdaha emmek istemedi ama ben çok fenayım adaçayı içiyorum ama süt azaltmak için başka önerisi olan varmı
Gökçe Bende göktuğ ya uydurdum ama kızım olursa mavi ismini seviyorum bende ama yanına yine bi isimle Nil maviVarya bende tam kızlara sorayım isim önerileri varmı acaba diye düşündüm sen sormuşsun
İsim bulamıyorum yaa
Göksu dedim bi çok kişi annem babam dahil beğenmedi eşim tekerleme gibi göktug göksu neymiş dedi
Çağırsak kimi çağırdığın belli olmuyor dedi
Eylül dedim çok var diyorlar
Erkek ismi çok var güzel ama kız yok
Hadi bana isim bulalım canlar
Kızlarınızın ismini de yazın
Ya bende hiç sağmıyorum bitmez dieKiyamam ya cok tatlilar.
Canim anca her gun seni rahatlatacak kadar sagsan zamanla azalir, artacak diye sagmaktan vaz gecme. Az bile sagsan yeter, her gun daha azaltirsin sagmayi.
Ve bol bol masaj,sicak havlu.
Baska aklima gelmiyor
wakewake
Azra
Ayza
Arya
Eylul
Yasmin
Erva
Ada
Baska aklima gelmiyor ama kiz isimlerine kiyafet secenegi cok oldugu gibi, isim secenegi ayni yani cok fazla var
Bu ara pek yeni isim duymadim, heryerde ayni isimler var sanki
Canım doğal inek sütü varken niye devam sütü vereceksin ki iki yaşına geldilerMerhba kızlar uzun zaman oldu girmeyeli herkes iyidir inşallah
Uzun zamandır süt meselesi aklimda
Inek sütü mü versem yoksa devam sütü mü devam sütü verceksem hangisi daha iyi hero baby çocuk sütünü cok severek iciyo ama aklimda acaba hangi marka daha iyidir acaba vermeyip mamaya mı devam etse diyorum
Sizlerden fikir almak istiyorum yemekle arasi hiç yok o yüzden süt önemli karnını onunla doyuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?