- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.221
Mutlu yıllar süper görünüyo canımMerhaba kızlar. Doğum günü olan geçen bütün yavru kuşların doğum günlerini kutluyorum iyiki doğmuşlar annelerine yuvalarına mutluluk getirmisler
Bizimde yarın doğum günümüz ama haftasonu annemlerle birlikte kutladik bu haftasonu da babannesigille kutlayacağiz. Benim kız mum uflemeden once herkesin alkışlamasindan korktu ve mumunu ne dediysek üfletemedik cadiya:) ve kapıdan giren herkesin elinden posetleri alıp paketlerini açtı
Eki Görüntüle 2067144 Eki Görüntüle 2067145 bunlarda misafirlere Hediyelerimizdi
Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yaslaraMerhaba kızlar. Doğum günü olan geçen bütün yavru kuşların doğum günlerini kutluyorum iyiki doğmuşlar annelerine yuvalarına mutluluk getirmisler
Bizimde yarın doğum günümüz ama haftasonu annemlerle birlikte kutladik bu haftasonu da babannesigille kutlayacağiz. Benim kız mum uflemeden once herkesin alkışlamasindan korktu ve mumunu ne dediysek üfletemedik cadiya:) ve kapıdan giren herkesin elinden posetleri alıp paketlerini açtı
Eki Görüntüle 2067144 Eki Görüntüle 2067145 bunlarda misafirlere Hediyelerimizdi
Merhaba kızlar. Doğum günü olan geçen bütün yavru kuşların doğum günlerini kutluyorum iyiki doğmuşlar annelerine yuvalarına mutluluk getirmisler
Saglikli hayirli omurleri olsun.Merhaba kızlar. Doğum günü olan geçen bütün yavru kuşların doğum günlerini kutluyorum iyiki doğmuşlar annelerine yuvalarına mutluluk getirmisler
Cok guzel duruyorlar ellerine saglik.Merhaba kızlar. Doğum günü olan geçen bütün yavru kuşların doğum günlerini kutluyorum iyiki doğmuşlar annelerine yuvalarına mutluluk getirmisler
Haydi insallah cnm. Biz gitmedik bu hafta bugun biraz atesliydi. Gecti cok sukur ama yine de iylessin oyle goturcem. HFtaya artik.Kızlar yarın aşı günümüz..son aşımızıda olup bitiriyoruz inşallah..
Bir önceki aşıda tutamamıştım kolu şişmişti..inşallah sorunsuz atlatırız..
Evet canım hastayken yapmıyolar.bir an önce olup atlatalım inşallah.Haydi insallah cnm. Biz gitmedik bu hafta bugun biraz atesliydi. Gecti cok sukur ama yine de iylessin oyle goturcem. HFtaya artik.
Ins sorunsuz bu da gelir gecerKızlar yarın aşı günümüz..son aşımızıda olup bitiriyoruz inşallah..
Bir önceki aşıda tutamamıştım kolu şişmişti..inşallah sorunsuz atlatırız..
Gecmis olsun Defneye. Somdi nasilHaydi insallah cnm. Biz gitmedik bu hafta bugun biraz atesliydi. Gecti cok sukur ama yine de iylessin oyle goturcem. HFtaya artik.
Pazardan sonra inekler kapiniza dayansin yuppiIns sorunsuz bu da gelir gecer
Nisan pazar gunu.hayirlisiyla
Benim etrafım da bunlar iyi günlerin okula başlayınca dertleri başlıyo tarzda ama gerçekten biraz deliliğe vurmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?