2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Mutlu yıllar süper görünüyo canım

Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yaslara
Ballar çok güzel olmuş misafirlere afiyet olsun

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar, nice mutlu yaşları olsun kuzunun

Saglikli hayirli omurleri olsun.
Ellerinize saglik

Cok guzel duruyorlar ellerine saglik.
Guzel dileklerin icin de tesekkurler. Biz de size katvekat fazlasini diliyoruz. Hayirli evlatlar olsunlar insallah.

Selam kızlar.
Dün foto çekimi yaptık oğlumla.
Çok güzel oldu.
Güzel bir anı kaldı bize.

Haftasonu da esimin memleketine gideceğiz pastasını orada keseceğiz inşaallah.
Doğum günü pazartesi ama cumartesi kutlayacagiz.
Kuzenleriyle babaanne dedesiyle daha mutlu geçecek Mehmet için eminim.

fermante resmi kenarlarından kirpinca yükleniyor canım denedin mi?

Kızlar yarın aşı günümüz..son aşımızıda olup bitiriyoruz inşallah..
Bir önceki aşıda tutamamıştım kolu şişmişti..inşallah sorunsuz atlatırız..
Haydi insallah cnm. Biz gitmedik bu hafta bugun biraz atesliydi. Gecti cok sukur ama yine de iylessin oyle goturcem. HFtaya artik.

Selam kızlar.
tubaa1 naptınız nasıl geçti asi ?
fermante geçmiş olsun canım.
M mambur yoksun yine nasıl gidiyor çalışmalar ?

Kızlar bir şey soracağım.
Bı arkadaş vardı eşiyle boşanmak üzereydi hatırlayamadım kimdi o napti acaba inşaallah her şey yolundadır.

Bir arkadaş daha vardı hani baya sıkıntılıydı çocuğuyla ilgili bazı şeyleri çok takıyorum diyordu. Baya stresliydi. Saglik sorunları da vardı galiba kan tahlili falan yaptircam diyordu ne yaptı acaba ? ? Hatırlayamadım yine :/

Slm kızlaar,

benim cadı iyice zıvanadan çıktı. dün sabah 7 de uyandık akşama kadar annemle oyun oynamış yat kalk ve bi dk uyumamış ben 6.30 da eve gittim yemek fln derken iyice yaktı devreleri. evimize gitmeyelim diye ağla ağla öldü. 9 da bayıldı yolda ama çok fenaydı sıpa.

bugünde kendini odaya kitlemiş allahtan kapalı balkonu olan odaydı görüyorlarmış içeriyi. şu top gibi kilidi düğme olan kaplardandı düğmeye basmış geri açamamış çilingir çağırmışlar sıpam kurtulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…