- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.241
Ayy kıyamam çocuklar genelde ananneye çok düşkün oluyo..bununla geçmiş olsun canım kızımda lavobada kilitli kalmıştı top kilitlwri hemen değiştirdik.Slm kızlaar,
benim cadı iyice zıvanadan çıktı. dün sabah 7 de uyandık akşama kadar annemle oyun oynamış yat kalk ve bi dk uyumamışben 6.30 da eve gittim yemek fln derken iyice yaktı devreleri. evimize gitmeyelim diye ağla ağla öldü. 9 da bayıldı yolda ama çok fenaydı sıpa.
bugünde kendini odaya kitlemişallahtan kapalı balkonu olan odaydı görüyorlarmış içeriyi. şu top gibi kilidi düğme olan kaplardandı düğmeye basmış geri açamamış çilingir çağırmışlar sıpam kurtulmuş
Gecmis oslsun...5yas mi allahim. Saglik ocafina gitmek kabus bana..M Mavisu27 saolasın canım. yenice geldik eve.çok şükür atlattık.çok az ağladı büyüdü bizim yavrular..
İzlemde yapıldı.gelişimi gayet güzel dedi..aşınız bitti 28 şubata tekrar izlem dedi.5 yaşına kadar yapılacakmışşaşırdım.kızımda 2 den sonra bırakmışlardı..
Memeyi sordu kestikmi diye..önce öğlenleri azalt en son geceyi bıraktır dedi..bwnde 1 ay daha emsek nolur dedimistiyosan emzir tabi ama ne kadar geç kalırsan o kadar zor olur dedi.hadi bakalım hayırlısı..
Saolasın canım..nasıl yapcaz konuşcazmı sürcezmi bişeyler bende merak ediyorum nasıl bıraktırcazGecmis oslsun...5yas mi allahim. Saglik ocafina gitmek kabus bana..
Ben sabir tasi alcam. Anlatmaka inekle sutle olmazsa surcem.
Artik cekemiyrumgeceleri
Hic bilmiyorum laftan anlayacak gibi degil. Inekler getircek sut deyince onceden evet evet diyordu.Saolasın canım..nasıl yapcaz konuşcazmı sürcezmi bişeyler bende merak ediyorum nasıl bıraktırcaz
Ayy kıyamam çocuklar genelde ananneye çok düşkün oluyo..bununla geçmiş olsun canım kızımda lavobada kilitli kalmıştı top kilitlwri hemen değiştirdik.
Elleri ayakları durmuyo kıpır kıpır bu bebişler
Amin canımHic bilmiyorum laftan anlayacak gibi degil. Inekler getircek sut deyince onceden evet evet diyordu.
Bu hafta getirmesinler diyor
Ve daha cok emmek istiyor.
Allah yardimcimiz olsun.
Onla geçmiş olsun canım İyiki içerde kendine zarar verecek bişeyle uğraşmamışSlm kızlaar,
benim cadı iyice zıvanadan çıktı. dün sabah 7 de uyandık akşama kadar annemle oyun oynamış yat kalk ve bi dk uyumamışben 6.30 da eve gittim yemek fln derken iyice yaktı devreleri. evimize gitmeyelim diye ağla ağla öldü. 9 da bayıldı yolda ama çok fenaydı sıpa.
bugünde kendini odaya kitlemişallahtan kapalı balkonu olan odaydı görüyorlarmış içeriyi. şu top gibi kilidi düğme olan kaplardandı düğmeye basmış geri açamamış çilingir çağırmışlar sıpam kurtulmuş
Saolasın canım..nasıl yapcaz konuşcazmı sürcezmi bişeyler bende merak ediyorum nasıl bıraktırcaz
.Hic bilmiyorum laftan anlayacak gibi degil. Inekler getircek sut deyince onceden evet evet diyordu.
Bu hafta getirmesinler diyor
Ve daha cok emmek istiyor.
Allah yardimcimiz olsun.
Onla geçmiş olsun canım İyiki içerde kendine zarar verecek bişeyle uğraşmamış
Slm kızlaar,
Niyetine girmisken bitircem ben de..
Kızlar siz hiç inekle uğraşmayın sirke sürün kendi kendine istemesin büyüdükçe zorlaşıyormuş görümcemin oğlu 3 yaşına yaklaştı ağlama krizlerine giriyormuş emmek için
Nasilsiniz kizceler
Bana bi akil verin ya.
Gece sutune ne katayim icine. Bal ne zaman eklesem burnu akti , alerji yapiyor herhalde diye onu ekleyemiyorum korkudan artik , seker zararli, pekmez sicak sute eklenmiyor eee ben ne ekleyeyim.
Mecburen seker ekliyorum ama. Ilik sute pekmez eklesem olurmu acaba
Allah ım macera macera üstüne bu veletlerde yaaSlm kızlaar,
Gecmis olsun Defneye. Somdi nasil
Selam kızlar.
tubaa1 naptınız nasıl geçti asi ?
fermante geçmiş olsun canım.
@mambur yoksun yine nasıl gidiyor çalışmalar ?
Kızlar bir şey soracağım.
Bı arkadaş vardı eşiyle boşanmak üzereydi hatırlayamadım kimdi o napti acaba inşaallah her şey yolundadır.
Bir arkadaş daha vardı hani baya sıkıntılıydı çocuğuyla ilgili bazı şeyleri çok takıyorum diyordu. Baya stresliydi. Saglik sorunları da vardı galiba kan tahlili falan yaptircam diyordu ne yaptı acaba ? ? Hatırlayamadım yine :/
Canım bence sen balı yine de bı dene.Nasilsiniz kizceler
Bana bi akil verin ya.
Gece sutune ne katayim icine. Bal ne zaman eklesem burnu akti , alerji yapiyor herhalde diye onu ekleyemiyorum korkudan artik , seker zararli, pekmez sicak sute eklenmiyor eee ben ne ekleyeyim.
Mecburen seker ekliyorum ama. Ilik sute pekmez eklesem olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?