2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
M Mavisu27 saolasın canım. yenice geldik eve.çok şükür atlattık.çok az ağladı büyüdü bizim yavrular..

İzlemde yapıldı.gelişimi gayet güzel dedi..aşınız bitti 28 şubata tekrar izlem dedi.5 yaşına kadar yapılacakmış şaşırdım.kızımda 2 den sonra bırakmışlardı..
Memeyi sordu kestikmi diye..önce öğlenleri azalt en son geceyi bıraktır dedi..bwnde 1 ay daha emsek nolur dedim istiyosan emzir tabi ama ne kadar geç kalırsan o kadar zor olur dedi.hadi bakalım hayırlısı..

Ayy kıyamam çocuklar genelde ananneye çok düşkün oluyo..bununla geçmiş olsun canım kızımda lavobada kilitli kalmıştı top kilitlwri hemen değiştirdik.
Elleri ayakları durmuyo kıpır kıpır bu bebişler

Gecmis oslsun...5yas mi allahim. Saglik ocafina gitmek kabus bana..

Ben sabir tasi alcam. Anlatmaka inekle sutle olmazsa surcem.
Artik cekemiyrumgeceleri

Saolasın canım..nasıl yapcaz konuşcazmı sürcezmi bişeyler bende merak ediyorum nasıl bıraktırcaz
Hic bilmiyorum laftan anlayacak gibi degil. Inekler getircek sut deyince onceden evet evet diyordu.
Bu hafta getirmesinler diyor
Ve daha cok emmek istiyor.
Allah yardimcimiz olsun.

bizim anane-babanne ortak bakıyorlar ama bizim kız anneme daha düşkün çünkü aşırı nazıyla oynuyor bizde bi elden geçireceğiz bakalım canım

Bu haftada baslasam olurmus geceleri gene o kadar sapitik ki 2 gundur ..dun artik zivanadan cikiyordum.

G GCA atak evresindeer sanirim. Kerem de 2 oglendir uyumuyor.
Neyse ki gorebilmisler ay cok fenalar

ay başlıcam atağına valla canım. ergen gibi kavga ediyoruz sorma keremde inek gelince anne sütü olmaz diye düşündü heralde yavrum son günlerin keyfini çıkarıyor demekki annesi.

Onla geçmiş olsun canım İyiki içerde kendine zarar verecek bişeyle uğraşmamış

Reactions: GCA
Saolasın canım..nasıl yapcaz konuşcazmı sürcezmi bişeyler bende merak ediyorum nasıl bıraktırcaz

Hic bilmiyorum laftan anlayacak gibi degil. Inekler getircek sut deyince onceden evet evet diyordu.
Bu hafta getirmesinler diyor
Ve daha cok emmek istiyor.
Allah yardimcimiz olsun.
.
Kızlar siz hiç inekle uğraşmayın sirke sürün kendi kendine istemesin büyüdükçe zorlaşıyormuş görümcemin oğlu 3 yaşına yaklaştı ağlama krizlerine giriyormuş emmek için

Ay cok gecmis olsun canim
Bende anahtarlari cikardim kapilardan ne yapacaklari belli olmuyor hic

Nasilsiniz kizceler
Bana bi akil verin ya.
Gece sutune ne katayim icine. Bal ne zaman eklesem burnu akti , alerji yapiyor herhalde diye onu ekleyemiyorum korkudan artik , seker zararli, pekmez sicak sute eklenmiyor eee ben ne ekleyeyim.
Mecburen seker ekliyorum ama. Ilik sute pekmez eklesem olurmu acaba

.
Kızlar siz hiç inekle uğraşmayın sirke sürün kendi kendine istemesin büyüdükçe zorlaşıyormuş görümcemin oğlu 3 yaşına yaklaştı ağlama krizlerine giriyormuş emmek için
Niyetine girmisken bitircem ben de.
Cok yiprandim artik yeterli 2 yas da oldu tamam.

tutkku gece sut veriyor musun. Ona alisip sute kalkmiyor mu bu sefer

cnm pekmekin sıcaklıkla ilgisi yok demir-kalsiyum ikilisi olduğu için önerilmiyor. ssnırım tek içmeyi sevmiyor ufaklık :) geçen 20 aylık bebeği olan arkadaşım bal kabağı ekledim iyice pişirdim püre haline getirdim dedi, o pişirirken biraz şeker atmış ama tamamen şeker atmadan da olabilir mi acaba

Allah ım macera macera üstüne bu veletlerde yaa
Geçmiş olsun şükür bir şey olmamış.

Bizimki de devreleri yaktı her gun kaç kez cinnet geçirir gibi oyuncaklarini sağa sola kafamiza fırlatıyor bağırarak. Yapma diyorum inadima daha da hızlı yapıyor
Ben de odadan çıkıyorum sakinleşince geri geliyorum yanına

Gecmis olsun Defneye. Somdi nasil

Tesekkurler kizlar. Ates yok dustu. Hafif burun akintisi var. Agir huysuzluk var. Surekli kucak istiyor. Anne burdasiin diyor yanindayken bile. Dedigi olsun olmasin tuhaf bi sekilde aglama krizine giriyor. Bazen cildircak gibi olup ona karsilik veriyorum sonra tabi cok uzuluyorum. Yapmamam lazim biliyorum ama tutamiyorum kendimi. Bana bisey deyin napicam boyle? M Mavisu27 nerdee nasil zevk almak ???

G GCA gecmia olsun cnm. Bikac hafta once benim cadi da kendini odasina kilitledi. Yaninda komsunun kizi vardi oynuyorlardi onunla. Ben de namaza durdum hemen koridorda. Babasina da seslendim kulagin onlarda olsun diye. O duyup gelene kadar cevirdi kilidi. Arkadasin kizi 5yasinda tarif ede ede yapti cocuk allahtan. Tabi bizim kiz oyun zannediyor onu daha. Ayy ben bi panik bi panik.. sonra odasinin anahtarini soktum tabi. Ama digerleri duruyo valla cikartmadim daha. Pek kapi kapamiyor o odalarda diye..

Canım bence sen balı yine de bı dene.
İyice gözlemle bakalım baldan mi yoksa usutuyor mu emin olursun.

Hiç halim yok mutfak daginik,çamaşır asılacak, namaz duruyor,valiz hazırlanacak vs yeni uyudu sıpa
Ben de koltuktan kalkamıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…