- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.341
Yagmuru rahat birak ingilizce konusmak istiyosa konussun, ne öğrense o kàr Engeleme,anadili turkce ve herkes turkce konusuyo merak etme turkceyi cok guzel konusur.. :)@oglusum geliyo canim ya bizimde konusmada problemimiz var .inan herseyi pandomimciler gibi hareketleriyle bir guzel anlatiyir ama konus deyince yok.bide bizimki ingilizceyle karisik konusuyor simdi tutturmus no no no diye herseye no diyor .evet hayir yerine yes no diyor .turkce renklerde birtek siyahi soyluyor digerleri hep ingilizce .hadi sarki soyleyelim diyorum basliyor here ay em here ay em demeye .mesela yeni arkadas edinecek hello diyor .kanadali35 ne diyorsun sen buduruma ?
Birde fiileri kullanmiyor gel git yada geldim gittim var ama bukadar sayilir .20 kelimeyi gecermi bilmiyorum.benim diger cocuklards gec konustu doktora goturmustum cin gibiler endise etme konusmak genetiktir vede sen herseyini anliyorsundur demisti.gelde anlama kendini yerlere atar valla sacimi basimi yolar bu kiz benim.
Oyunla ogret canim bak videolarda falan var cok cabuk ogreniyorlar ben geldim gittim fiillerini o sekilde ogrettim ama vaktim yok ustune egilemiyorumki
Amin canim evet dis ortam cok korkutucu simdi hep dibimizdeler ama servise binip okula gittilermi onlar okuldan gelinceye kadar rahat edemiyor insan birde arkadas iliskileri var oyy oyyAslinda en iyi zamanlarimiz bi dimi... Okul dersler arkadas ortmi belli seyler kontrol disi olacak korkutucu.
Allahim hayirli insnlarla karsilastirsin evlatlarimizi.
Emeklerinin karsiliklarini alsinlar ...
Sizlere de bol kolaylik ve sabirlar.
Ah canim ya oyuzden insan kiziyor hic onemsiz dersler konusun canim iyi yaparsiniz bende konusucam.Arkadaşla telefonlaştık konuşcaz bakalım.teyzesi mat 93.ing 99 diğerleri 100 hep..drama 90 gibi gelicek.en zor dersler yüksek basit ders böyle olunca üzülüyorum..sizin 50 ortalamayı nasıl düşürcek bak gör.sınıf birincisiyken üçüncü dördüncü olacak..of ki ne of..
Bu kiz beni dinlemiyorki tutup ingilizce konusup duruyorAynen okula.nedense cogu oylesine gidip geliyor gibi. Evde ek olarK calistirmada olmuyor malesef.
Ya tek dil olsa ben coktan ogretirdim.herseyi ama iki dil ogretiyorum haliyle cok arada kaliyorum. Bi turkce sarkci ac, bi buranin diliyle ac.
Ogretirken bir turkce konus,bir diger dille soyle biraz ben bile karisiyorum.
Yani yagmura simdiden bisiler ogretsen bile tek dil olunca korkma derim, daha cabuk ogrenir kafasi karismadan
Canim benim gecmis olsun lisaya gecsin gitsin biran evvel grip mi oldunuz ?Slm kizlar nasilsiniz? Lisa'da cok kotu hastaydi bi haftadir yemek yemiyo suyla yasiyosukur bugun daha iyi
Sagol canim...DonukPudra hayirli olsun..
Teşekkür ederiz teyzesiAh canim ya oyuzden insan kiziyor hic onemsiz dersler konusun canim iyi yaparsiniz bende konusucam.
Masallah fistiga nasil yuksek notlari 5.sinif olmasina ragmen .cok sansli canim senin gibi annesi var ben buyuklerde bukadar erken bu denli bilincli olamamistim
Canim allah kolaylik versin .yanliz degilsin bizde 5 te kalktik .ya gecede gec yatmistim buyuk kizin odevlerini ancak yagmur uyuyunca yapabilmistik .gozlerim yaniyor uykusuzluktan ,algilama seviyem dustu vallaSagol canim...
Lisaya da gecmis olsun...
*
Biz de 3.30 da dikeldik ve uyumadi ise giderken yolda sizdi. Hapsuruk var ve azisi patlamak uzere gordum. Tam da memeden kesmeye niyetlenmisken.
Yandik ki ne yandik.allah kolaylik versin. Aynen oyle nasil aglamak Allahim. Son kaldi dedik en zorlarina kaldik ins cabucak biter.Selam kizlar.
kanadali35 gecmis olsun cnm.
Bizim de el ayak agiz hst tan sonra tirnak dusmesi basladi. O hst.in pesine goruluyormus. Butu tirnaklar dibinden ayrik altta yenisi geliyor. Bi aci hissi vermiyo sanirim olsa soylerdi.DonukPudra dis cok zor. Biz de 3 gecedir ayaktayiz. Binayi ayaga kaldiracak kadar bagirmayla agliyor. Fena yani. Ustler patladi. Altlar kaldi. Ama sanirim patlamasi bisey ifade etmiyor uzarken de sanci yapiyor. Cunku ustleri gosteriyo disim aciyo diye yavrum.
Kvler de davetliydi ve bizleydi onlarda..
Kalabaligi pek sevmiyor ama durdugu dugunlerde olmustu.
Ruh halimiz degisken. Cocuklar da oyle de iste .
Teşekkür ederiz teyzesiSlm kizlar nasilsiniz? Lisa'da cok kotu hastaydi bi haftadir yemek yemiyo suyla yasiyosukur bugun daha iyi
Benim oğluşta dün iki kez kustu.eyvah hastalandık dedim ama sonra kesildi.nane limon içirdim petidus verdim şimdilik bir şey yok.şükür.Teşekkür ederiz teyzesi
Çok geçmiş olsun Lisa 'ya.
Selam kızlar
Biz de hastayiz birkaç gündür.
Fazla yüksek olmayan ateş,bazen kusma,bol bol da huysuzluk
Ay şimdiden okula gonderesim geldi benim
Baş edemiyorum evde tek başıma.
Keşke evimiz müstakil bahçeli bir ev olsaydı belki her şey daha kolay olurdu.
Kizlar bence de ikinci dil ogrenmeye simdiden baslasalar iyi olacak. 0-4 yas ingilizce oyun gruplari varmis ist. atasehirde. Gondersem mi diye dusunuyorum ben bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?