2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yagmuru rahat birak ingilizce konusmak istiyosa konussun, ne öğrense o kàr Engeleme,anadili turkce ve herkes turkce konusuyo merak etme turkceyi cok guzel konusur.. :)

Aslinda en iyi zamanlarimiz bi dimi... Okul dersler arkadas ortmi belli seyler kontrol disi olacak korkutucu.
Allahim hayirli insnlarla karsilastirsin evlatlarimizi.
Emeklerinin karsiliklarini alsinlar ...
Sizlere de bol kolaylik ve sabirlar.
Amin canim evet dis ortam cok korkutucu simdi hep dibimizdeler ama servise binip okula gittilermi onlar okuldan gelinceye kadar rahat edemiyor insan birde arkadas iliskileri var oyy oyy

Ah canim ya oyuzden insan kiziyor hic onemsiz dersler konusun canim iyi yaparsiniz bende konusucam.
Masallah fistiga nasil yuksek notlari 5.sinif olmasina ragmen .cok sansli canim senin gibi annesi var ben buyuklerde bukadar erken bu denli bilincli olamamistim

Bu kiz beni dinlemiyorki tutup ingilizce konusup duruyor kanadali35 karismicam zaten dinlemezki bu hatun beni

Sagol canim...
Lisaya da gecmis olsun...

*
Biz de 3.30 da dikeldik ve uyumadi ise giderken yolda sizdi. Hapsuruk var ve azisi patlamak uzere gordum. Tam da memeden kesmeye niyetlenmisken.
Canim allah kolaylik versin .yanliz degilsin bizde 5 te kalktik .ya gecede gec yatmistim buyuk kizin odevlerini ancak yagmur uyuyunca yapabilmistik .gozlerim yaniyor uykusuzluktan ,algilama seviyem dustu valla

Selam kizlar.
kanadali35 gecmis olsun cnm.
Bizim de el ayak agiz hst tan sonra tirnak dusmesi basladi. O hst.in pesine goruluyormus. Butu tirnaklar dibinden ayrik altta yenisi geliyor. Bi aci hissi vermiyo sanirim olsa soylerdi. DonukPudra dis cok zor. Biz de 3 gecedir ayaktayiz. Binayi ayaga kaldiracak kadar bagirmayla agliyor. Fena yani. Ustler patladi. Altlar kaldi. Ama sanirim patlamasi bisey ifade etmiyor uzarken de sanci yapiyor. Cunku ustleri gosteriyo disim aciyo diye yavrum.

Yandik ki ne yandik.allah kolaylik versin. Aynen oyle nasil aglamak Allahim. Son kaldi dedik en zorlarina kaldik ins cabucak biter.

M mambur Allah kolaylik versin. Aynen algilama seviyem yerlerde bugun. Uykusuzluktan usuyorum resmen.

Kvler de davetliydi ve bizleydi onlarda..
Kalabaligi pek sevmiyor ama durdugu dugunlerde olmustu.
Ruh halimiz degisken. Cocuklar da oyle de iste .

Himm ozaman kotu iste bakacak biri olmayinca.
Neyse olan olmus artik, onlarinda var kendince nedenleri iste

M mambur olsun ogrensin canim, kanadalinin dedigi gibi cevresinde herkes turkce konusacak merak etme turkcesini etkilemez. Ogrenmeye hevesli cocuk var karsinda daha ne :)

Slm kizlar nasilsiniz? Lisa'da cok kotu hastaydi bi haftadir yemek yemiyo suyla yasiyo sukur bugun daha iyi
Teşekkür ederiz teyzesi
Çok geçmiş olsun Lisa 'ya.

Selam kızlar
Biz de hastayiz birkaç gündür.
Fazla yüksek olmayan ateş,bazen kusma,bol bol da huysuzluk
Ay şimdiden okula gonderesim geldi benim

Baş edemiyorum evde tek başıma.
Keşke evimiz müstakil bahçeli bir ev olsaydı belki her şey daha kolay olurdu.

Benim oğluşta dün iki kez kustu.eyvah hastalandık dedim ama sonra kesildi.nane limon içirdim petidus verdim şimdilik bir şey yok.şükür.
Hava çok soğudu kızlar ankara buzzz gibi.bugun ilk karımızda yağdı

Kizlar bence de ikinci dil ogrenmeye simdiden baslasalar iyi olacak. 0-4 yas ingilizce oyun gruplari varmis ist. atasehirde. Gondersem mi diye dusunuyorum ben bile.

Birsey sorcam sizler montlari yeniledijiz mi bu sene? Yoksa gecen yil buyuk alip bu yilda kullananlardan misiniz? Ben guya gecen yil buyuk aldim. Yani oyle sanmisim. Kollari tam ama bedeni kisa kaldi bu sene. Poposunu kapatmiyor. Yeni alsam iyi olacak. Ne turlerden aldiniz az tuyo verseniz iyi olur. Karar veremedim cunku cesit cok olunca ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…