- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.301
Dışarı çıkmazsan nasıl oyalayacağını şaşırıyor insan oyuncakla pek ilgisi yok ya arkadaş istiyor ya park biz kahvaltı yapıyoruz evi ölece bırakıp dışardayızValla kızlar ben de sizden cesaret aldım her gün disardayiz
Bugün de erkenden kahvaltı yapmadan attık kendimizi simit aldık yolda yedik dönüşte park oyun vs öğlen girdik eve
Bazen yagmurda ben is yaparken yanimda hep oynuyor yardim ediyor toz almayi cok seviyor mesela yada bulasik makinasini yerlestirmeyi yada utulenmis camasirlari yerlestirmeyi cama sir asmayi ama bazende sadece kucagina al yada gel yanimda dibinde dur diyor ve butun gun o modda oluyor ..
Valla guluyotum canim guluyorumda oylede sinir oluyorumki azcik sen oynasan neler yapcam diyesim geliyor
Dışarı çıkmazsan nasıl oyalayacağını şaşırıyor insan oyuncakla pek ilgisi yok ya arkadaş istiyor ya park biz kahvaltı yapıyoruz evi ölece bırakıp dışardayız
Evet tum gun gidiyorum. Genelde 3 ya da 4 gun . tabii ben ne kadar az gidersem esimin mesai kalmasina yansiyor bu.Hahah
Tum gunmu bakiyorlar canim.
Yanlis.hatirlamiyorsam kendi isinizdi diimi. Kendi isi olunca daha zor sanki ya, is saatim bitti kapat cik olmuyor iste
Zarari olcagini sanmiyorum amaCevizin o ic kismindaki zari cay olarak iciren varmi kizlar.
Gecen aldirmistim inlari ayikliyorum simdi
Netten gorup, gecmeyen burun akintisi icin icirmistim gecenlerde 2.3gunlerde hop geciverdi.
Acaba hasta olmasa bile haftada 1 versem bir zarari olur mu ki, varmi bileniniz
Yardime beklerim bu arada varsa gonullu
Evet tum gun gidiyorum. Genelde 3 ya da 4 gun . tabii ben ne kadar az gidersem esimin mesai kalmasina yansiyor bu.
Evet aynen oyle cumartesi de tam gun. Ailecek bir pazarimiz var. Bazen onda bile yarim gun gittigi ya da eve is getirdigimiz oluyor.
Allah saglik versin de napalim.
Zarari olur mu hiç aksine çok çok yararı olur bence.Aynen kiz cocuk olunca islere dahil etmek daha kolay.
Bizimkide cok ever toz almayi,supurmeyi ama ne kadar dogru yapiyorum bilemedim. Tabiki temizligin erkegi kadini olmaz ama bir ama var iste kafamda :)
Abi/ablayla oyalanirken sen halletsen isleri en acelesinden olmazmi acaba yoksa illa yine seni mi istiyor
Hahah
Yanlis.hatirlamiyorsam kendi isinizdi diimi. Kendi isi olunca daha zor sanki ya, is saatim bitti kapat cik olmuyor iste
Muhtesem gun bugun canimZarari olur mu hiç aksine çok çok yararı olur bence.
Selam kizlar.
İyi pazarlar herkese.
DonukPudra nasıl geçti nisan ?
Yok canim ya yaptir oglunada hic bir zarari olmaz bunu pek cok pedagogda soyluyor hem cinsiyet ayrimi olmasin hemde biz hep yanlarindami oluxaz her isi yapip baslarinin caresine bakmayi ogrensinler .ben ogullarima yemek dahil yaptiriyorum mesela hafta sonu kahvaltida meyvesuyu sıkmak ve krep yapmak kucuk oglumun ,yumurta yapmak buyuk oglumun gorevi oldu .Aynen kiz cocuk olunca islere dahil etmek daha kolay.
Bizimkide cok ever toz almayi,supurmeyi ama ne kadar dogru yapiyorum bilemedim. Tabiki temizligin erkegi kadini olmaz ama bir ama var iste kafamda :)
Abi/ablayla oyalanirken sen halletsen isleri en acelesinden olmazmi acaba yoksa illa yine seni mi istiyor
Hahah
Iyi eglenceler olsunnn insallahMuhtesem gun bugun canim
Umarim iyi gecer . kuafore gidiyoruz
İyi olmaya çalışıyorum canım saolasın.her zamanki koşturmaca işte
Kotu olur fena cektirir insana cok gecmis olsun canim ya krem surdukten sonra tulbent sarsan sicak tutunca bana cok iyi gelirdi istersen bir dene bide kas gevseltici icsen rahatlatirİyi olmaya çalışıyorum canım saolasın.her zamanki koşturmaca işteomzum tutuldu bu nasıl bir ağrı bitirdi beni.sağa sola dönemiyorum.krem sürdüm oda yaktı iyice
Saolasın canım benimKotu olur fena cektirir insana cok gecmis olsun canim ya krem surdukten sonra tulbent sarsan sicak tutunca bana cok iyi gelirdi istersen bir dene bide kas gevseltici icsen rahatlatir
Geçmiş olsun canım.Saolasın canım benimtülbent sardım.havluyu ıstıp ısıtıp koyuyorum.kremlwr fayda etmezse kas gevsetici alıyım yarın
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.
Acil şifalar
Yok canim ya yaptir oglunada hic bir zarari olmaz bunu pek cok pedagogda soyluyor hem cinsiyet ayrimi olmasin hemde biz hep yanlarindami oluxaz her isi yapip baslarinin caresine bakmayi ogrensinler .ben ogullarima yemek dahil yaptiriyorum mesela hafta sonu kahvaltida meyvesuyu sıkmak ve krep yapmak kucuk oglumun ,yumurta yapmak buyuk oglumun gorevi oldu .
Ablasiyla abisiyle oynamayi cok seviyor ama ancak uzun sureli hafta sonu oluyor .haftaici okuldan gel azicik dinlen hoop odevler derken gun bitiveriyor .bide ben onlar oynamak istemedikce oyle uzun soluklu zaman gecirin diyemiyorum sıkılip fazladan sorumlyluk gorsunler istemiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?