- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.381
Çok geçmiş olsun antibiyotik verdiyse çabuk toparla inşSelam kızlar.
Biz dün gece acile gittik kanında enfeksiyon cikti.
Haftasonu köfte yemişti sanırım ondan oldu. Galiba az pismisti.
Yavrumun hiç hali yok baya da huysuz beni mahvediyor.
Antibiyotik falan verdi doktor .
Fitil de verdi ilk defa kullandık.
Üstünde iki defa yazıyor ama içinde 1-5 yas arası günde 1 kez kullanılır yazıyor.
2 kere kullanılır mı günde biliyo musunuz?
G GCA nasıl geçti asiniz?
Bizim de geçen seneki montlar.
Biri içi yünlü
Biri şişme biri de kot mont.
Hepsi de bi tık küçük sanki.
Yeni alınsa alınır yani.
Şurup hiç fayda etmiyor öğlen uyumadan Pedifen verdin 1 saat uymadan kalktı ne uyuyo ne yiyo son dişler sabırCok sagol valla oyle oldu. Ben de hap falan aldim bugun. Bana bile titreme geliyor ara ara.
Azilar ne berbatmis cidden 4 parmagini birden sokuyor. Dis fircasini isiriyor.
Zor disler diyorlardi oyleymis. Surup azilarda bizde de fayda etmedi.
Hayır canım ateş olmadı.çok rahat geçmişti.hadi geçmiş olsun
Bizim geçen sene iki mont vardı ikisi de büyük geliyordu bu sene biri tam oluyo onu giyiniyor
DonukPudra geçmiş olsun nişanda ıslanmanjn acısı çıktı desene bizim de son azılar çıkıyo aman allahım bütün el artık parmakları geçtim ağızda öle yerlere yatıp ağlıyo ağrı kesici veriyorum ama çıkamadı bitürlü
Gecmis olsun. Ebe bana 2 yas asisi pek huzursuzluk ve ates yapmaz dedi..
*
Mavisu size de gecmis olsun... Fitili bilmiyorum ne yazik ki..
Biz 10 kasım da olduk ateş huzursuzluk olmadı rahat atlattık ebe de olmaz demişti inş sizde rahat geçer
İnş teyzesi saol çok canı yanıyo belli de çıkarsaydı biay kuzum ya geçmiş olsun inşallah kolayca çıkarır. miranın hafif kabarmış henüz cinnetlik olmadık. bundan önceki azılarda herkese göre geç çıkarmıştı
Şurup hiç fayda etmiyor öğlen uyumadan Pedifen verdin 1 saat uymadan kalktı ne uyuyo ne yiyo son dişler sabır
Bizde de ben cok memnunum. Kalemi ile zor uzun suruyor .sulu boya fircasi ile boyatiyorum.Eki Görüntüle 2070822
Kızlar bize Doğum gününüzde geldi çok güzel boyama kitabı kalemi su koyuluyor sayfalar kurunca tekrar siyah beyaz oluyo kalemi de sulu olduğun için kıyafetini duvarı boyadı derdi olmuyo sizedi fikir olsun die attım
Kerem ya ne güldümBizde de ben cok memnunum. Kalemi ile zor uzun suruyor .sulu boya fircasi ile boyatiyorum.
Bunun kalemini acip icinden suyunu icmisbenimki
Gecmis olsun. Ebe bana 2 yas asisi pek huzursuzluk ve ates yapmaz dedi..
*
Mavisu size de gecmis olsun... Fitili bilmiyorum ne yazik ki..
Teşekkürler kızlar.Çok geçmiş olsun antibiyotik verdiyse çabuk toparla inş
Bütün hasta bebeklere geçmiş olsun
Tesekkurler canım.Canım çok geçmiş olsun.fitili biz kabız olduğunda günde 1 tane kullanmıştık.çok zor oluyo iki saat ağlamıştı.size ateş veya enfeksiyon için verdiyse doktor ne kadar dediyse uygula bence.kıyamam canım benim..dışarda hiç yedirmemek en mantıklısı ama olmuyo işte biz yerken oda yiyo illaki.
Ya yine mi hayırrrfermante buralardaym ara ara grıp okuyorum kıs geldıya malum kayınvalıdemgl gelecek hazırlık vs ıste . Ama okuyorum . Internetım bıtıo bazen :) gremedgmde oluyo malesef
Oyyyy ne güzel oturmuş çay koyuyo yerim o elleri..sabah kahvaltıya oğluşumla sizdeyimEki Görüntüle 2071226
Kızlar oğluma bu sabah şoktan çay seti aldım
Çok hoşuna gitti sabahtan beri çay yapıyor bize iciriyor.
Böyle şeylerin cinsiyeti yok biliyorsunuz öğrensin üniv hayatı,evlilik vs de lazım olur :)
Bir de fincanı, tepsiyi taşırken el göz koordinasyonu sağlama,denge kurma gibi gelişimlerine de yarari oluyor.
Biz içince yaşadığı sevinç de bonusu
Rengini farklı tercih ederdim ama olsun bu vardi sadece.
Burda bile cinsiyet ayrımı
Akülü canim.Kızlar bir ara araba muhabbetti geçmişti.alanlar akülü mü aldınız yoksa pedallı olanlardan mı?sizce hangisini alıyım.arada fiyatta baya fark var.kışın oyalansın.kendiside çok istiyoanneeee alll zızzzz sürüyüm diyo
Oje ile boyayabilirsin..Eki Görüntüle 2071226
Kızlar oğluma bu sabah şoktan çay seti aldım
Çok hoşuna gitti sabahtan beri çay yapıyor bize iciriyor.
Böyle şeylerin cinsiyeti yok biliyorsunuz öğrensin üniv hayatı,evlilik vs de lazım olur :)
Bir de fincanı, tepsiyi taşırken el göz koordinasyonu sağlama,denge kurma gibi gelişimlerine de yarari oluyor.
Biz içince yaşadığı sevinç de bonusu
Rengini farklı tercih ederdim ama olsun bu vardi sadece.
Burda bile cinsiyet ayrımı
Kızlar bir ara araba muhabbetti geçmişti.alanlar akülü mü aldınız yoksa pedallı olanlardan mı?sizce hangisini alıyım.arada fiyatta baya fark var.kışın oyalansın.kendiside çok istiyoanneeee alll zızzzz sürüyüm diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?