2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cok berbat bir aksamdi. Bizimki yikti salonu 1 saatin sonunda
Kendi kardesimin nisanindan paldir kuldur ciktim resmen.kimsede durmadi

tubaa1 gecmis olsun.
Saol canım..

Kerem bey burnundan getirdi desene..tuh canım yaa...kalabalıktan bunaldı heralde.ağladımı hiçmi durmadımı 1 saatte çok az durmuşsun.çok fenalar çok bu ara bizimkide çok fena bunaltıyo.çok sinirlendiriyo.gözüme bi tuhaf görünüyo çocuk halbuki çok sabırlıyımdır.

Yok 1 saatte aglayarak takildik. 2saat kaldik. Bahce vardi ama yagmur yagdi . o halde bile tur attirdi esim nafile.gelin odasinda emzirip uyutmaya calistik olmadi .

Ben zaten okadar saat okulda kalip nasil konulari ogrenemezler anlamiyorum .ya egitim sistemi tamamen bitik .mecbur evde konu tekrari yapip durmadan soru cozuyoruz ki bosluklar kalmasin .yani odev bile olmasa bir plana uyarak gitmemiz gerekiyor .ben isin icine girmeden bukadar oldugunu bilmiyordum keske diyorum ilkokullarindada daha hassas olsaymisim ben hep bizim zamanimizdaki gibi sandim .mesela kucuk oglum 4.sinif o temeli iyi alarak geliyor onlarin yasina gelince daha rahat edecek.
Yagmuruda herhalde 3yasinda falan baslatirim bu gidislee tabi oyasa kadar dogru duzgun konusmayi ogrenebilirse

Canim benim ya bahar olaydi disarilarda dururdu neyse dusunupte uzulme bizim sıpalar boyle insallah dugune kadar uslanir .
Umarim insallah hala moralim bozuk.
Sanki bunu biliyor gibi sabah durmus op beni anne.. Beni oper misin dedi.
Optum doya doya. Canim annem dedi. Bir kotu oldum ona da agladim.

Cok berbat bir aksamdi. Bizimki yikti salonu 1 saatin sonunda
Kendi kardesimin nisanindan paldir kuldur ciktim resmen.kimsede durmadi

tubaa1 gecmis olsun.
Valla Canım geçen sene de benim kardeşim evlendi inan senden beter olmuşumdur geçen sene ki hallerini biliyorsun ben hiç bi resim de yokum mesala ya gelin odasın da emziriyorum ya biyerlerde uyutmaya çalışıyorum damat tarafı beni görünce oğlun hala öyle ağlıyomu die soruyorlar insanların aklında öyle kaldık

Umarim insallah hala moralim bozuk.
Sanki bunu biliyor gibi sabah durmus op beni anne.. Beni oper misin dedi.
Optum doya doya. Canim annem dedi. Bir kotu oldum ona da agladim.
Ah canim benim dedigin hissettigin seyde yanliz degilsin normal gundelik hayata bile bazen kizinca anlayip sev beni diyorlar davranislariyla.biz robot degiliz kendini suclama

M mambur biraz daha iyiye gidiyo ağrı azalıyo gibi..saolasın..

Canım ya geçen sene seçmeli derste drama seçmiştik nerden seçtik bin pişman olduk.4 sayfa ezber yaptık.verdiği fotokopilerin dışında da soru sormuş.bütün yazılılar yüksek drama notumuzu düşürmez inşallah. bir soruyu yanlış yapmış.aklında olsun sakın bu dersi seçme.

Canim biz gecen yil drama secmistik hep yemek yiyip video izlediler hocayla ilgili bence o .sen git konus hocasiyla notlar onemli falan de bastan nabza gore serbet ver olmuyor disini goster .valla hic konusmadim bende ama gecen yil din ve bilisim inanilmaz dusurdu oglumunkini .bu yil yine bilisim hocasi 50 vermis ya sinir oluyorum bende bu yil gidip konusucam inan butun dersleri 100 .gobegimiz catladi cok calistik nasil sinir oluyorum

Of valla bizimde adamakilli fotomuz yok. En baslarda pylesine cektirmistik 2 3 tane o var.
Bir de sansimiza yagisliydi disari kaciyor pesine gidiyoruz .yerlere atmalar kendini. En son patlama noktasi o oldu zaten bahcede benim elbise su icinde kaldi ayaklarim islandi. Kerem ona keza.
Neyse dugun bahara umarim hava guzel olur da boyle olmaz.

Aslinda en iyi zamanlarimiz bi dimi... Okul dersler arkadas ortmi belli seyler kontrol disi olacak korkutucu.
Allahim hayirli insnlarla karsilastirsin evlatlarimizi.
Emeklerinin karsiliklarini alsinlar ...
Sizlere de bol kolaylik ve sabirlar.

Aslinda en iyi zamanlarimiz bi dimi... Okul dersler arkadas ortmi belli seyler kontrol disi olacak korkutucu.
Allahim hayirli insnlarla karsilastirsin evlatlarimizi.
Emeklerinin karsiliklarini alsinlar ...
Sizlere de bol kolaylik ve sabirlar.
Ahh canım hemde ne zor.çevre o kadar kötü ki.şükür kızımla iletişimim çok iyi.her şeyini anlatıyo okulda ne var yok..şimdiden erkekler teklif ediyolarmış anne geldi teklif etti bende azarladım yolladım dedi.

Aynen okula.nedense cogu oylesine gidip geliyor gibi. Evde ek olarK calistirmada olmuyor malesef.

Ya tek dil olsa ben coktan ogretirdim.herseyi ama iki dil ogretiyorum haliyle cok arada kaliyorum. Bi turkce sarkci ac, bi buranin diliyle ac.
Ogretirken bir turkce konus,bir diger dille soyle biraz ben bile karisiyorum.
Yani yagmura simdiden bisiler ogretsen bile tek dil olunca korkma derim, daha cabuk ogrenir kafasi karismadan

Arkadaşla telefonlaştık konuşcaz bakalım.teyzesi mat 93.ing 99 diğerleri 100 hep..drama 90 gibi gelicek.en zor dersler yüksek basit ders böyle olunca üzülüyorum..sizin 50 ortalamayı nasıl düşürcek bak gör.sınıf birincisiyken üçüncü dördüncü olacak..of ki ne of..

DonukPudra ne desem bilemedim :/
Genelde cocuklar dugun salonunda anlamsizca kostururlar, ama seninki genele pek uymamis .
Yuksek ses,kalabalik vs etkulenmistir kuzu. Kv dene falan biraksaydiniz durmazmiydi acaba
Kvler de davetliydi ve bizleydi onlarda..
Kalabaligi pek sevmiyor ama durdugu dugunlerde olmustu.
Ruh halimiz degisken. Cocuklar da oyle de iste .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…