- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.321
Saol canım..Cok berbat bir aksamdi. Bizimki yikti salonu 1 saatin sonunda
Kendi kardesimin nisanindan paldir kuldur ciktim resmen.kimsede durmadi
tubaa1 gecmis olsun.
Yok 1 saatte aglayarak takildik. 2saat kaldik. Bahce vardi ama yagmur yagdi . o halde bile tur attirdi esim nafile.gelin odasinda emzirip uyutmaya calistik olmadi .Saol canım..
Kerem bey burnundan getirdi desene..tuh canım yaa...kalabalıktan bunaldı heralde.ağladımı hiçmi durmadımı 1 saatte çok az durmuşsun.çok fenalar çok bu ara bizimkide çok fena bunaltıyo.çok sinirlendiriyo.gözüme bi tuhaf görünüyo çocukhalbuki çok sabırlıyımdır.
SagolDonukPudra cnm gecmis olsun diyeyim diyecek bisey bulamadim cunku. O kadar hazirlan et kardesinin yaninda olama. Kimi cocuk cok sikinti yapiyor kalabaliktab sesten korkuyor.
Nasil oldun canim daha iyisin insallah?Saolasın canım benimtülbent sardım.havluyu ıstıp ısıtıp koyuyorum.kremlwr fayda etmezse kas gevsetici alıyım yarın
Ben zaten okadar saat okulda kalip nasil konulari ogrenemezler anlamiyorum .ya egitim sistemi tamamen bitik .mecbur evde konu tekrari yapip durmadan soru cozuyoruz ki bosluklar kalmasin .yani odev bile olmasa bir plana uyarak gitmemiz gerekiyor .ben isin icine girmeden bukadar oldugunu bilmiyordum keske diyorum ilkokullarindada daha hassas olsaymisim ben hep bizim zamanimizdaki gibi sandim .mesela kucuk oglum 4.sinif o temeli iyi alarak geliyor onlarin yasina gelince daha rahat edecek.Aynen ogrenmeliler.
Masallah ne guzel alistirmissin , erkekler yaptimmi guzel yemek yapar aslinda :)
Haklisin odevlerden cocuklara zaman yokki. Bizim burda ders saatleri bitince ogleden sonra ek 2 saat daha falan odev saatleri oluyor,odevlerini okulda yapiyorlar yani ama bazen ordaki saatler yetmiyor herhalde odevler yinede eve kaliyor.
Keske bu kadar yuklenilmese cocuklara ya cidden su egitim sistemine sinir oluyorum cok
Canim benim ya bahar olaydi disarilarda dururdu neyse dusunupte uzulme bizim sıpalar boyle insallah dugune kadar uslanir .Cok berbat bir aksamdi. Bizimki yikti salonu 1 saatin sonunda
tubaa1 gecmis olsun.
Umarim insallah hala moralim bozuk.Canim benim ya bahar olaydi disarilarda dururdu neyse dusunupte uzulme bizim sıpalar boyle insallah dugune kadar uslanir .
Valla Canım geçen sene de benim kardeşim evlendi inan senden beter olmuşumdur geçen sene ki hallerini biliyorsun ben hiç bi resim de yokum mesala ya gelin odasın da emziriyorum ya biyerlerde uyutmaya çalışıyorum damat tarafı beni görünce oğlun hala öyle ağlıyomu die soruyorlar insanların aklında öyle kaldıkCok berbat bir aksamdi. Bizimki yikti salonu 1 saatin sonunda
tubaa1 gecmis olsun.
Ah canim benim dedigin hissettigin seyde yanliz degilsin normal gundelik hayata bile bazen kizinca anlayip sev beni diyorlar davranislariyla.biz robot degiliz kendini suclamaUmarim insallah hala moralim bozuk.
Sanki bunu biliyor gibi sabah durmus op beni anne.. Beni oper misin dedi.
Optum doya doya. Canim annem dedi. Bir kotu oldum ona da agladim.
Canim biz gecen yil drama secmistik hep yemek yiyip video izlediler hocayla ilgili bence o .sen git konus hocasiyla notlar onemli falan de bastan nabza gore serbet ver olmuyor disini goster .valla hic konusmadim bende ama gecen yil din ve bilisim inanilmaz dusurdu oglumunkini .bu yil yine bilisim hocasi 50 vermis ya sinir oluyorum bende bu yil gidip konusucam inan butun dersleri 100 .gobegimiz catladi cok calistik nasil sinir oluyorumM mambur biraz daha iyiye gidiyo ağrı azalıyo gibi..saolasın..
Canım ya geçen sene seçmeli derste drama seçmiştik nerden seçtik bin pişman olduk.4 sayfa ezber yaptık.verdiği fotokopilerin dışında da soru sormuş.bütün yazılılar yüksek drama notumuzu düşürmez inşallah.bir soruyu yanlış yapmış.aklında olsun sakın bu dersi seçme.
Of valla bizimde adamakilli fotomuz yok. En baslarda pylesine cektirmistik 2 3 tane o var.Valla Canım geçen sene de benim kardeşim evlendi inan senden beter olmuşumdur geçen sene ki hallerini biliyorsun ben hiç bi resim de yokum mesala ya gelin odasın da emziriyorum ya biyerlerde uyutmaya çalışıyorum damat tarafı beni görünce oğlun hala öyle ağlıyomu die soruyorlar insanların aklında öyle kaldık
M mambur biraz daha iyiye gidiyo ağrı azalıyo gibi..saolasın..
Canım ya geçen sene seçmeli derste drama seçmiştik nerden seçtik bin pişman olduk.4 sayfa ezber yaptık.verdiği fotokopilerin dışında da soru sormuş.bütün yazılılar yüksek drama notumuzu düşürmez inşallah.bir soruyu yanlış yapmış.aklında olsun sakın bu dersi seçme.
Canim biz gecen yil drama secmistik hep yemek yiyip video izlediler hocayla ilgili bence o .sen git konus hocasiyla notlar onemli falan de bastan nabza gore serbet ver olmuyor disini goster .valla hic konusmadim bende ama gecen yil din ve bilisim inanilmaz dusurdu oglumunkini .bu yil yine bilisim hocasi 50 vermis ya sinir oluyorum bende bu yil gidip konusucam inan butun dersleri 100 .gobegimiz catladi cok calistik nasil sinir oluyorum
Ahh canım hemde ne zor.çevre o kadar kötü ki.şükür kızımla iletişimim çok iyi.her şeyini anlatıyo okulda ne var yok..şimdiden erkekler teklif ediyolarmışAslinda en iyi zamanlarimiz bi dimi... Okul dersler arkadas ortmi belli seyler kontrol disi olacak korkutucu.
Allahim hayirli insnlarla karsilastirsin evlatlarimizi.
Emeklerinin karsiliklarini alsinlar ...
Sizlere de bol kolaylik ve sabirlar.
Ben zaten okadar saat okulda kalip nasil konulari ogrenemezler anlamiyorum .ya egitim sistemi tamamen bitik .mecbur evde konu tekrari yapip durmadan soru cozuyoruz ki bosluklar kalmasin .yani odev bile olmasa bir plana uyarak gitmemiz gerekiyor .ben isin icine girmeden bukadar oldugunu bilmiyordum keske diyorum ilkokullarindada daha hassas olsaymisim ben hep bizim zamanimizdaki gibi sandim .mesela kucuk oglum 4.sinif o temeli iyi alarak geliyor onlarin yasina gelince daha rahat edecek.
Yagmuruda herhalde 3yasinda falan baslatirim bu gidislee tabi oyasa kadar dogru duzgun konusmayi ogrenebilirse
Arkadaşla telefonlaştık konuşcaz bakalım.teyzesi mat 93.ing 99 diğerleri 100 hep..drama 90 gibi gelicek.en zor dersler yüksek basit ders böyle olunca üzülüyorum..sizin 50 ortalamayı nasıl düşürcek bak gör.sınıf birincisiyken üçüncü dördüncü olacak..of ki ne of..Canim biz gecen yil drama secmistik hep yemek yiyip video izlediler hocayla ilgili bence o .sen git konus hocasiyla notlar onemli falan de bastan nabza gore serbet ver olmuyor disini goster .valla hic konusmadim bende ama gecen yil din ve bilisim inanilmaz dusurdu oglumunkini .bu yil yine bilisim hocasi 50 vermis ya sinir oluyorum bende bu yil gidip konusucam inan butun dersleri 100 .gobegimiz catladi cok calistik nasil sinir oluyorum
Kvler de davetliydi ve bizleydi onlarda..DonukPudra ne desem bilemedim :/
Genelde cocuklar dugun salonunda anlamsizca kostururlar, ama seninki genele pek uymamis .
Yuksek ses,kalabalik vs etkulenmistir kuzu. Kv dene falan biraksaydiniz durmazmiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?