2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Teşekkür ederim canım
Ben de senin ve tubaa1 ve sizin gibi çocuğu için çırpınan tüm öğretmen annelerin öğretmenler gününü kutluyorum

Allah kolaylık versin sınavlar da olunca sen hepten kostus kostur..

Dikkat et kendine.
Dinlenemiyorsun en azından beslenmene özen göster bak muhakkak.

Ha bir de bı ara tahlil yaptircam bazı yerlerim morariyor demiştin naptın ??

Selam kizlar ben deyogun bir gun gecirdim.
Kerem sumuklu ama daha iyi.

Haftaya memeyi kesin kesiyorum nasipse diyeyim yine de bu hafta dedim hasta oldu.artik bunaldim ben de.

Darisi bana.
Hiç gözün de büyütme 1 hafta zorlanırsın ama alışıyorlar ben kesince nasıl uyutucam die dert edindim ilk zaman lar uykuya dalması 2 saati bile bulduğu oluyo ama yavaş yavaş alıştı şimdi bende yanına yatıyorum yüzümle oynayarak uyuyo yine bana sarmış durum da ama en azından emme işini bitirdik

Sagol boyle yazilar moral katiyor.
Aslinda mantikli yanyana yatarak manayla sallama ile uyutma da kalkar .

Sagol boyle yazilar moral katiyor.
Aslinda mantikli yanyana yatarak manayla sallama ile uyutma da kalkar .
Aslinda en guzeli kendi yatagina yatirip yaninda oturup uyumasini saglamak belki masal anlatip belki kitap okuyarak. Ben basta boyle alistirmistim cok da guzel uyumustu. Ama hastalik dis agrisi derken duzen bozuldu. Yine sallayarak uyutuyorum ve 2saat sonra yanima geliyor. Uyku konusunda basarisizim ya. Napicam bilmiyorum. Yeniden baslayacak gucu bulursam basliycam.

Canim ya tesekkur ederim inan yemek yemeye bile firsatim olmuyor bazen ya herseyide kafayi takan yapisi olunca insanin iyi olmuyor ah biraz gamsiz rahat olabilseydik ne iyi olurmus ...en azindan kafaya takipta disa vurabilsek yok ille mutlu enerjik belli cizgide olmaya calisiyoruz.
Canim ben tahlil yaptirdim .ileri derecede kansizlk varmis .depolarim bile bosalmis.ilac kullaniyorum tabii saglik ocagina gittim insallah duzgun bakmislardir diyorum

Geçmiş olsun canım.pekmez kuru üzüm ye.halsizlikte oluyodur.Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…