- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.421
Slm Lisa biraz daha iyi busefer ben hastayim bogazlarim sis sesim cikmiyo,Kızlar yine kimsecikler yok buralarda.
Herkes hastalıklarla uğraşıyor herhalde.
M mamburkanadali35 siz kaç gündür hiç yoksunuz.
fermante sen resim eklemedin
Ne oldu olmadı mı ?
Cok gecmis olsunSlm Lisa biraz daha iyi busefer ben hastayim bogazlarim sis sesim cikmiyo,
Teşekkür ederim canımCanim benim sagolasin inan bu hafta cumayi zor yaptim .vallaha ayiptir soylemesi totomdan bile ter attimyanlizdim sinavlar vardi birde ogretmenler gunu programlari dun bir ara kafayi siyircam sandim .ha bu arada benim kiz soguk falan dinlemiyor oylede soguktu bunca isin gucun arasinda disarda cadir kurmadigimiz kaldi
Cok gecmis olsun size canim benim benim butukler kucukken yediklerinden rahatsizlairlardi .derdim bizde ayni seyi yedik doktorda onun yedigi bolume denk gelmistir derdi.
Bu arada ogretmenler gunun kutlu olsun canim benimve ogretmen olan tum arkadaslarimin .aurica tubaa1 seninde canim
Çok geçmiş olsun canım.Slm Lisa biraz daha iyi busefer ben hastayim bogazlarim sis sesim cikmiyo,
Hiç gözün de büyütme 1 hafta zorlanırsın ama alışıyorlar ben kesince nasıl uyutucam die dert edindim ilk zaman lar uykuya dalması 2 saati bile bulduğu oluyo ama yavaş yavaş alıştı şimdi bende yanına yatıyorum yüzümle oynayarak uyuyo yine bana sarmış durum da ama en azından emme işini bitirdikSelam kizlar ben deyogun bir gun gecirdim.
Kerem sumuklu ama daha iyi.
Haftaya memeyi kesin kesiyorum nasipse diyeyim yine de bu hafta dedim hasta oldu.artik bunaldim ben de.
Darisi bana.
Geçmiş olsunSlm Lisa biraz daha iyi busefer ben hastayim bogazlarim sis sesim cikmiyo,
Sagol boyle yazilar moral katiyor.Hiç gözün de büyütme 1 hafta zorlanırsın ama alışıyorlar ben kesince nasıl uyutucam die dert edindim ilk zaman lar uykuya dalması 2 saati bile bulduğu oluyo ama yavaş yavaş alıştı şimdi bende yanına yatıyorum yüzümle oynayarak uyuyo yine bana sarmış durum da ama en azından emme işini bitirdik
Aslinda en guzeli kendi yatagina yatirip yaninda oturup uyumasini saglamak belki masal anlatip belki kitap okuyarak. Ben basta boyle alistirmistim cok da guzel uyumustu. Ama hastalik dis agrisi derken duzen bozuldu. Yine sallayarak uyutuyorum ve 2saat sonra yanima geliyor. Uyku konusunda basarisizim ya. Napicam bilmiyorum. Yeniden baslayacak gucu bulursam basliycam.Sagol boyle yazilar moral katiyor.
Aslinda mantikli yanyana yatarak manayla sallama ile uyutma da kalkar .
Canim ya tesekkur ederim inan yemek yemeye bile firsatim olmuyor bazen ya herseyide kafayi takan yapisi olunca insanin iyi olmuyor ah biraz gamsiz rahat olabilseydik ne iyi olurmus ...en azindan kafaya takipta disa vurabilsek yok ille mutlu enerjik belli cizgide olmaya calisiyoruz.Teşekkür ederim canım
Ben de senin vetubaa1 ve sizin gibi çocuğu için çırpınan tüm öğretmen annelerin öğretmenler gününü kutluyorum
Allah kolaylık versin sınavlar da olunca sen hepten kostus kostur..
Dikkat et kendine.
Dinlenemiyorsun en azından beslenmene özen göster bak muhakkak.
Ha bir de bı ara tahlil yaptircam bazı yerlerim morariyor demiştin naptın ??
İyi akşamlar canım kendine dikkat et kuru üzüm falan ye kan yapar valla keşke gamsız olabilsek ama o ben değilimIyi aksamlar kizlar
Mutlu huzurlu aksamlar...
Geçmiş olsun canım.pekmez kuru üzüm ye.halsizlikte oluyodur.Allah kolaylık versinCanim ya tesekkur ederim inan yemek yemeye bile firsatim olmuyor bazen ya herseyide kafayi takan yapisi olunca insanin iyi olmuyor ah biraz gamsiz rahat olabilseydik ne iyi olurmus ...en azindan kafaya takipta disa vurabilsek yok ille mutlu enerjik belli cizgide olmaya calisiyoruz.
Canim ben tahlil yaptirdim .ileri derecede kansizlk varmis .depolarim bile bosalmis.ilac kullaniyorum tabii saglik ocagina gittim insallah duzgun bakmislardir diyorum
İyi akşamlar canım kendine dikkat et kuru üzüm falan ye kan yapar valla keşke gamsız olabilsek ama o ben değilim
tesekkurler kizlar yiyorum bol bol ilacta aliyorumya daha iyiyim sukurGeçmiş olsun canım.pekmez kuru üzüm ye.halsizlikte oluyodur.Allah kolaylık versin
Maşallahh nasıl akıllı bu çocuk..test edip onaylamış süt var..Sabah sirke surdum meme isteyince bitmis sut yok dedim emcem dedi. Actim kokuyo dedi icimden seviniyom tabi
Emdi yaagzini eksiktti ilk sonra bisi olmaz sut varmis bitmemis dedi
Maşallahh nasıl akıllı bu çocuk..test edip onaylamış süt var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?