2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cok iyi yapmıssın canım.benimkide düskün mutfak esyalarına ben ona alısveriş arabası içinde meyveler sebzeler olandan aldım birde sebze ve meuveler var kesince ikiye ayrılıyo yapıskanlı.ona bayıldı onunla cok oynuyo aklında olsun

Buyrun gelin canım Kerem pasayla

Ya evet onu biliyorum DonukPudra da da görmüştüm almayı çok istedim
burda aradım bulamadım netten mi aldın sen?

Be
Kızlar yine kimsecikler yok buralarda.
Herkes hastalıklarla uğraşıyor herhalde.
M mambur kanadali35 siz kaç gündür hiç yoksunuz.
fermante sen resim eklemedin
Ne oldu olmadı mı ?
Beceremedim ya. Pc yi acmaya da usendim. Ilk firsatta halletcem ins.
Hava guzel iki gundur disardayiz. Suan uyuyo uyansim yine sokaga biz. O uyurken ben de islerimi yapiyorum az da olsa. Sokaga cikinca isler kaliyor. Kafam allak bullak oluyo tabi benim de. Cani saolsun napalim.

Selam kızlar,
Yoğunluktan hiç yazamadım.
Geçen buradan okumuştum kimdi hatırlamıyorum sirke ile mene bıraktırmayı tavsiye eden. Hatta 2 saatte 1 bebek beslemeye kalktığım zombi kafasıyla okuyup kızıma uygulayayım demiştim çünkü iki çocuk emzirmek çok eziyet ve ufağa süt kalmıyordu. Buradan sirke sürersen bebek de tiksinir demiştiniz o zaman beynimin ne derece aktığını hissetmiştim çünkü bunu düşünemeyecek kadar yorgun ve uykusuzdum ama ne yaptım? Yanıma bir fincan sirke aldım kız yaklaştıkça sürdüm, oğlan uyandıkça yıkayıp temizledim ve bugün memesiz 6. Günümüzdeyiz Allah razı olsun demeye geldim.
24 ayı geçmişti emmesi kızın ve sezaryenden çıktığımda bile sedyeli yatağa çıkmış emmişti, hastanede benle 2,5 gün kalıp , yatıp emmeye devam etmişti ve hatta oğlan bir aylık olana kadar da emmişti yani hiiiiç vicdan yapmıyorum bence hamilelikte bile emzirmem büyük sabırdı ve alacağını da 24 ay bence aldı.

Şimdi 6 gündür gece yatıyor sabah kalkıyor, Allahım resmen mucize gibi. Hoş bu sefer yenidoğan için sürekli kalkıyorum ama kıza uyanmamak ve koca çocuğu emzirmemek nasıl güzel bir duygu anlatamam.

Kendime resmen işkence çektirmişim. 1,5 yaşından sonra sarımsak, salça, türk kahvesi yok sabır taşı tozu yok konuş anlat neler denemiştim. Resmen sirke bu işin çözümüymüş.

Tekrar tekrar teşekkürler.

Sevindim adına gözün aydın canım.darısı bana inşallah.

Kızlar yine kimsecikler yok buralarda.
Herkes hastalıklarla uğraşıyor herhalde.
M mambur kanadali35 siz kaç gündür hiç yoksunuz.
fermante sen resim eklemedin
Ne oldu olmadı mı ?
Canim benim sagolasin inan bu hafta cumayi zor yaptim .vallaha ayiptir soylemesi totomdan bile ter attim yanlizdim sinavlar vardi birde ogretmenler gunu programlari dun bir ara kafayi siyircam sandim .ha bu arada benim kiz soguk falan dinlemiyor oylede soguktu bunca isin gucun arasinda disarda cadir kurmadigimiz kaldi

Cok gecmis olsun size canim benim benim butukler kucukken yediklerinden rahatsizlairlardi .derdim bizde ayni seyi yedik doktorda onun yedigi bolume denk gelmistir derdi.
Bu arada ogretmenler gunun kutlu olsun canim benim ve ogretmen olan tum arkadaslarimin .aurica tubaa1 seninde canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…