- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.401
Cok iyi yapmıssın canım.benimkide düskün mutfak esyalarına ben ona alısveriş arabası içinde meyveler sebzeler olandan aldım birde sebze ve meuveler var kesince ikiye ayrılıyo yapıskanlı.ona bayıldı onunla cok oynuyo aklında olsunEki Görüntüle 2071226
Kızlar oğluma bu sabah şoktan çay seti aldım
Çok hoşuna gitti sabahtan beri çay yapıyor bize iciriyor.
Böyle şeylerin cinsiyeti yok biliyorsunuz öğrensin üniv hayatı,evlilik vs de lazım olur :)
Bir de fincanı, tepsiyi taşırken el göz koordinasyonu sağlama,denge kurma gibi gelişimlerine de yarari oluyor.
Biz içince yaşadığı sevinç de bonusu
Rengini farklı tercih ederdim ama olsun bu vardi sadece.
Burda bile cinsiyet ayrımı
Her sene e herYa yine mi hayırrr
Allah sabır versin canım inş tatlı tatlı geçer kışınız. Evleri sobalı falan ondan mı geliyorlarHer sene e her
Buyrun gelin canım Kerem pasaylaEki Görüntüle 2071226
Kızlar oğluma bu sabah şoktan çay seti aldım
Çok hoşuna gitti sabahtan beri çay yapıyor bize iciriyor.
Böyle şeylerin cinsiyeti yok biliyorsunuz öğrensin üniv hayatı,evlilik vs de lazım olur :)
Bir de fincanı, tepsiyi taşırken el göz koordinasyonu sağlama,denge kurma gibi gelişimlerine de yarari oluyor.
Biz içince yaşadığı sevinç de bonusu
Rengini farklı tercih ederdim ama olsun bu vardi sadece.
Burda bile cinsiyet ayrımı
Ya evet onu biliyorumCok iyi yapmıssın canım.benimkide düskün mutfak esyalarına ben ona alısveriş arabası içinde meyveler sebzeler olandan aldım birde sebze ve meuveler var kesince ikiye ayrılıyo yapıskanlı.ona bayıldı onunla cok oynuyo aklında olsun
D&r da var canim. Bi de inst da biyerde gormustum orasi satiyordu..sana link atarim.Ya evet onu biliyorumDonukPudra da da görmüştüm almayı çok istedim
burda aradım bulamadım netten mi aldın sen?
Beceremedim ya. Pc yi acmaya da usendim. Ilk firsatta halletcem ins.Kızlar yine kimsecikler yok buralarda.
Herkes hastalıklarla uğraşıyor herhalde.
M mamburkanadali35 siz kaç gündür hiç yoksunuz.
fermante sen resim eklemedin
Ne oldu olmadı mı ?
Ev le alakalı degl canm . Kendı evlerı dogalgazlı kısı ızmrd e gecirıyolar memleket sogk oluomsta ıste bahane mı yokAllah sabır versin canım inş tatlı tatlı geçer kışınız. Evleri sobalı falan ondan mı geliyorlar
Allah kolaylık versin canım.Ev le alakalı degl canm . Kendı evlerı dogalgazlı kısı ızmrd e gecirıyolar memleket sogk oluomsta ıste bahane mı yok
Sevindim adına gözün aydın canım.darısı bana inşallah.Selam kızlar,
Yoğunluktan hiç yazamadım.
Geçen buradan okumuştum kimdi hatırlamıyorum sirke ile mene bıraktırmayı tavsiye eden. Hatta 2 saatte 1 bebek beslemeye kalktığım zombi kafasıyla okuyup kızıma uygulayayım demiştim çünkü iki çocuk emzirmek çok eziyet ve ufağa süt kalmıyordu. Buradan sirke sürersen bebek de tiksinir demiştiniz o zaman beynimin ne derece aktığını hissetmiştim çünkü bunu düşünemeyecek kadar yorgun ve uykusuzdum ama ne yaptım? Yanıma bir fincan sirke aldım kız yaklaştıkça sürdüm, oğlan uyandıkça yıkayıp temizledim ve bugün memesiz 6. Günümüzdeyiz Allah razı olsun demeye geldim.
24 ayı geçmişti emmesi kızın ve sezaryenden çıktığımda bile sedyeli yatağa çıkmış emmişti, hastanede benle 2,5 gün kalıp , yatıp emmeye devam etmişti ve hatta oğlan bir aylık olana kadar da emmişti yani hiiiiç vicdan yapmıyorum bence hamilelikte bile emzirmem büyük sabırdı ve alacağını da 24 ay bence aldı.
Şimdi 6 gündür gece yatıyor sabah kalkıyor, Allahım resmen mucize gibi. Hoş bu sefer yenidoğan için sürekli kalkıyorum ama kıza uyanmamak ve koca çocuğu emzirmemek nasıl güzel bir duygu anlatamam.
Kendime resmen işkence çektirmişim. 1,5 yaşından sonra sarımsak, salça, türk kahvesi yok sabır taşı tozu yok konuş anlat neler denemiştim. Resmen sirke bu işin çözümüymüş.
Tekrar tekrar teşekkürler.
Sokakta yatiyorlar sanki memlekette ...Ev le alakalı degl canm . Kendı evlerı dogalgazlı kısı ızmrd e gecirıyolar memleket sogk oluomsta ıste bahane mı yok
Canim benim sagolasin inan bu hafta cumayi zor yaptim .vallaha ayiptir soylemesi totomdan bile ter attimKızlar yine kimsecikler yok buralarda.
Herkes hastalıklarla uğraşıyor herhalde.
M mamburkanadali35 siz kaç gündür hiç yoksunuz.
fermante sen resim eklemedin
Ne oldu olmadı mı ?
Gecmis olsun kereme insallah hafifcecik atlatsin paşaSelam kizlar ben deyogun bir gun gecirdim.
Kerem sumuklu ama daha iyi.
Haftaya memeyi kesin kesiyorum nasipse diyeyim yine de bu hafta dedim hasta oldu.artik bunaldim ben de.
Darisi bana.
Toys shopda var canımYa evet onu biliyorumDonukPudra da da görmüştüm almayı çok istedim
burda aradım bulamadım netten mi aldın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?