- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.441
Gecmis olsun..sukur bitti asilar.Selam kizlar nasilsiniz?
Yeni haftaya asiya giderek basladik. Simdilik biseyimiz yok olmaz da insallah. Hava cok guzel burda asi sonrasi parka gittik iyi geldi unuttu.
Saol cnm.
Sabah sirke surdum meme isteyince bitmis sut yok dedim emcem dedi. Actim kokuyo dedi icimden seviniyom tabi
Emdi yaagzini eksiktti ilk sonra bisi olmaz sut varmis bitmemis dedi
Sabah sirke surdum meme isteyince bitmis sut yok dedim emcem dedi. Actim kokuyo dedi icimden seviniyom tabi
Hayirlisi olsun insallah canim. Ben de 3 aydir iatiyorum deniyorum olmuyo acaba bisey mi var diyorum. Dr.a da gittim hersey normal yolunda dedi. Ama gel gorki kurtcujlar beynimi yiyo iste..DonukPudra ısır oglusunu benim yerime
M mambur sanada geçmiş olsun canım
Bizde hayırlısıyla 2.bebeğe şeettikk...niyet ettik inş.hayırlısı artık dua edin kızlar
Bide güvenilir bi siteden lambader bakiyorum yasakmi bilmiyorum da..acaba fikir verebilirmisiniz bi isim
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsunHayirlisi olsun insallah canim. Ben de 3 aydir iatiyorum deniyorum olmuyo acaba bisey mi var diyorum. Dr.a da gittim hersey normal yolunda dedi. Ama gel gorki kurtcujlar beynimi yiyo iste..
Sevgili anneler merhaba. Aklim a takilan sorular var sizler anne oldugunuz için yardimci olabileceginizi dusundum. Gebelik dusunuyorum ve rutin kontrol ler için doktora gittim. Gaz problemim vardi ve kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi.. parazit için andazol diye parazit ilaci verdi.. özellikle dedim hamilelik dusunuyorum ne zaman korunmayi birakayim dedim. Tedaviden sonra dusunebilirsin dedi.. Neyse eve geldi 400 ml. Kadar dozu ictim. Sonra ilaçin hamilelik bolumune bakayım dedim. Hamilelik ve hamilelik dusunen ler KULLANMAYIN diyor. Cok sinir oldum.. ilactan sonra 1 ay korunun sonra cocuk dusunun yaziyor.. zaten ilaci bugunden itibaren biraktim..Sizin basiniza böyle bir durum geldi mi acaba .. bir daha ki adetime 15 gun var . Hemen hamile kalsam ilactan 20 gun sonra hamilelik olsa bir sey olur mu . Ne olur yardimci olur musunuz
Hahah seni de bilğilendirmesi çok güzel olmuşSabah sirke surdum meme isteyince bitmis sut yok dedim emcem dedi. Actim kokuyo dedi icimden seviniyom tabi
Ben Ertuğrul a 8.ayımda hamile kaldım 6 .ayda Dr gittim bi sorun yok psikolojik olabilir dedi aman artık olursa olur die oluruna bıraktığımda oldu 3 ay erken dahaHayirlisi olsun insallah canim. Ben de 3 aydir iatiyorum deniyorum olmuyo acaba bisey mi var diyorum. Dr.a da gittim hersey normal yolunda dedi. Ama gel gorki kurtcujlar beynimi yiyo iste..
Aynen kizlar benim de oyle oldu aman olmuyo iste o kadar ameliyat oldum yine olmuyo dedim biraktim o ay hamile kaldim. Ne zormus beklemek o donemleri hatirladim yine. Allahim aratmasin kimseyi isteyen bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin hayirlisiyla insallah.Ben Ertuğrul a 8.ayımda hamile kaldım 6 .ayda Dr gittim bi sorun yok psikolojik olabilir dedi aman artık olursa olur die oluruna bıraktığımda oldu 3 ay erken daha
Ben varım içini karartmak gibi olmasın ama hiçbirşeyi fayda etmiyor onun bi zamanı var o gelince kendi kendine geçiyo bizim ki 6 ay sürdü 3 ayda geçen var 1 yılda sürebiliyorkızlar merhaba. bebeği kolik olan var mıydı neler yapıyordunuz görümcemin kızı 45 günlük bebek sürekli ağlıyor annenin psikolojisi harap. sakinleştirmek için neler yapmak lazım gece gündüz ağlıyor doktora götürdüler Allah a şükür başka bir sıkıntısı yok ama bu da mahvediyor hem anneyi hem bebeği..
DonukPudra inş hayırlısı ile bırakır ya vallahi rahatlık varmış uyku yeme içme daha da düzene girdi. sabır taşı daha mı acı birşey acaba artık huylanması lazım yoksa kerem her türlü zorluğu aşacak bu uğurda:)
Çok geçmiş olsun canım bende cuma günü öle oldum hastane gittik serüm taktırdık yine fayda etmedi bol bol su ver vücut su kaybettikçe eklem yerleri ağrıyoNasilsiniz kizlar, sayfalar birikmis pek okuyamadim.
Gecen gun baya kustu,ishal falan cok sukur toparladik. Ne yese cikariyordu, tabi bosluguma.gelip agir yiyecek verdim birde yavrum mide zaten hassas.
Insallah gelmis gecmistir
Oglanin burnu 3 haftadir falan cok kasiniyor, hele yemek yerken kasimaktam yiyemiyor.nette yine abuk.subuk seyler yaziyor.
Esim dr aramis.bugun damla vermis galiba. Duzelmezse alerjik demis.
Artik.bende huy kaptim o kasidikca benimde kasiniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?