2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kizlar nasilsiniz?
Yeni haftaya asiya giderek basladik. Simdilik biseyimiz yok olmaz da insallah. Hava cok guzel burda asi sonrasi parka gittik iyi geldi unuttu.
Gecmis olsun..sukur bitti asilar.
Burda sagnak yagis var.

M mambur sana da gecmis olsun .benim de tahlil yaptirmam lazim. Kansizim notnalde de ..
Kadin hastaliklarina genel kontrole gitmem lazim hep oteliyorum. Birseyler cikiyor.

Gecmis olsun..sukur bitti asilar.
Burda sagnak yagis var.

M mambur sana da gecmis olsun .benim de tahlil yaptirmam lazim. Kansizim notnalde de ..
Kadin hastaliklarina genel kontrole gitmem lazim hep oteliyorum. Birseyler cikiyor.
Saol cnm.
Sen de ihmal etme git bian once. Taa kac ay once soyluyodun ben dr.a gitmeden once hatirliyorum. Ben gittim muayene oldum sen daha gitceksin. Haydi al randevunu dus yola.

Sabah sirke surdum meme isteyince bitmis sut yok dedim emcem dedi. Actim kokuyo dedi icimden seviniyom tabi
Emdi yaagzini eksiktti ilk sonra bisi olmaz sut varmis bitmemis dedi
ayy cok guldum kereme. Eksi bile olsa var oldugunu biliyor artik. O an vermeseydin daha hic istemezdi aslinda. Daha sana da inanmaz

Sabah sirke surdum meme isteyince bitmis sut yok dedim emcem dedi. Actim kokuyo dedi icimden seviniyom tabi
Emdi yaagzini eksiktti ilk sonra bisi olmaz sut varmis bitmemis dedi

yavrum sirkeyi sevecek belki :) valla konuşan bebekle işin 2 katı zor bence canım Allah kolaylık versin

Hayirlisi olsun insallah canim. Ben de 3 aydir iatiyorum deniyorum olmuyo acaba bisey mi var diyorum. Dr.a da gittim hersey normal yolunda dedi. Ama gel gorki kurtcujlar beynimi yiyo iste..

Hayirlisi olsun insallah canim. Ben de 3 aydir iatiyorum deniyorum olmuyo acaba bisey mi var diyorum. Dr.a da gittim hersey normal yolunda dedi. Ama gel gorki kurtcujlar beynimi yiyo iste..
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun
Bende öyleyim sorma ama rahat olmaya çalışıyorum yumurtlama günlerimizi kaçırmamayi deneyip relaks olalım inş. Rabbim tekrar göstersin isteyenlere
Bende polikistik over vardı ..bilmiyorum ne durumdalar biraz bekliycem duruma göre cikicam doktora ins gerek kalmaz ..hayırlısı ..

Sevgili anneler merhaba. Aklim a takilan sorular var sizler anne oldugunuz için yardimci olabileceginizi dusundum. Gebelik dusunuyorum ve rutin kontrol ler için doktora gittim. Gaz problemim vardi ve kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi.. parazit için andazol diye parazit ilaci verdi.. özellikle dedim hamilelik dusunuyorum ne zaman korunmayi birakayim dedim. Tedaviden sonra dusunebilirsin dedi.. Neyse eve geldi 400 ml. Kadar dozu ictim. Sonra ilaçin hamilelik bolumune bakayım dedim. Hamilelik ve hamilelik dusunen ler KULLANMAYIN diyor. Cok sinir oldum.. ilactan sonra 1 ay korunun sonra cocuk dusunun yaziyor.. zaten ilaci bugunden itibaren biraktim..Sizin basiniza böyle bir durum geldi mi acaba .. bir daha ki adetime 15 gun var . Hemen hamile kalsam ilactan 20 gun sonra hamilelik olsa bir sey olur mu . Ne olur yardimci olur musunuz

Reactions: GCA

hakkınızda hayırlısı olsun, Rabbim aratmadan buldursun inşallah. ben hamile kaldığım ay antibiyotik fln içmiştim. adetim gecikmeden önce. doktorum da bebeğin varlığından haberimiz olmadan önce içmeniz zarar vermez, zaten zarar görmğüş olsa düşüğe sebep olur yoksa bişey olmaz demişti. ama bu içtiğiniz özellikli bir ilaçsa bilemem. kadın doğumcunuza danışın isterseniz.

Ben Ertuğrul a 8.ayımda hamile kaldım 6 .ayda Dr gittim bi sorun yok psikolojik olabilir dedi aman artık olursa olur die oluruna bıraktığımda oldu 3 ay erken daha

kızlar merhaba. bebeği kolik olan var mıydı neler yapıyordunuz görümcemin kızı 45 günlük bebek sürekli ağlıyor annenin psikolojisi harap. sakinleştirmek için neler yapmak lazım gece gündüz ağlıyor doktora götürdüler Allah a şükür başka bir sıkıntısı yok ama bu da mahvediyor hem anneyi hem bebeği..

DonukPudra inş hayırlısı ile bırakır ya vallahi rahatlık varmış uyku yeme içme daha da düzene girdi. sabır taşı daha mı acı birşey acaba artık huylanması lazım yoksa kerem her türlü zorluğu aşacak bu uğurda:)

Ben Ertuğrul a 8.ayımda hamile kaldım 6 .ayda Dr gittim bi sorun yok psikolojik olabilir dedi aman artık olursa olur die oluruna bıraktığımda oldu 3 ay erken daha
Aynen kizlar benim de oyle oldu aman olmuyo iste o kadar ameliyat oldum yine olmuyo dedim biraktim o ay hamile kaldim. Ne zormus beklemek o donemleri hatirladim yine. Allahim aratmasin kimseyi isteyen bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin hayirlisiyla insallah.
Saolun kizlar.

Nasilsiniz kizlar, sayfalar birikmis pek okuyamadim.

Gecen gun baya kustu,ishal falan cok sukur toparladik. Ne yese cikariyordu, tabi bosluguma.gelip agir yiyecek verdim birde yavrum mide zaten hassas.
Insallah gelmis gecmistir

Oglanin burnu 3 haftadir falan cok kasiniyor, hele yemek yerken kasimaktam yiyemiyor.nette yine abuk.subuk seyler yaziyor.
Esim dr aramis.bugun damla vermis galiba. Duzelmezse alerjik demis.

Artik.bende huy kaptim o kasidikca benimde kasiniyor.

Ben varım içini karartmak gibi olmasın ama hiçbirşeyi fayda etmiyor onun bi zamanı var o gelince kendi kendine geçiyo bizim ki 6 ay sürdü 3 ayda geçen var 1 yılda sürebiliyor

Çok geçmiş olsun canım bende cuma günü öle oldum hastane gittik serüm taktırdık yine fayda etmedi bol bol su ver vücut su kaybettikçe eklem yerleri ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…