- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.481
Evet keske kitap sayfasina devam edebilsen...Keske daha cok okuyacak vaktim olsa .DonukPudra sen ne okuyorsun
Saolasın canım.turşuyu çok sever zaten.petidus da verdim.tubaa1 gelmis gecmis olur insallah .ilerlemeden atlatir
Tursu ,ev yogurdu bagisiklik sist.guclendiriyor ben cok faydssini gordum canim
Saol canım iyim bi gün sürdü benimkiEfira38 cok gecmis olsun sana da. Simdi nasilsin..
@tutkku size de gecmis olsun.kiyamm yavrum ya. Kis basladi ilk hastaliklar da basladi hepimizde sirayla.
tubaa1 gecmis olsun Kereme de...
Ben de basladim sabir tasini isten gelince surdum ilk gene dedim sut bitti artik o yuzden aci tat alacaksin bardaktan icceksin artik diye. Bakti ve aci dedi istemedi hic.
Arada yanasiyor bitti sut diyor . insallah mubarek kandil ustu kolayca atlariz yarabbim
Çok saol canım valla sorma yine de insan aman o hasta olmasında diyosunCok gecmis olsun ya bu kasim bebeleri hepimizi duman etti ya iki yilin yorgunluklari cikiyor bence
Bende iskender pala mihmandar bide Caner Yaman güzel kaybettik ikisini okuyorumM Mavisu27 gel beraber okuyalimhem cok guzel kaveeede yaparim .ben kitap topiginden ayrildimya ne guzeldi halbuki neyse Efira38 hakketen okuduklarimizi arada soyleyelim fikir olsun
Ben simdi kizimin serilerini okuyorum .tess gerritsen gunahkar .
Pek benim tarzim degil ama iyi kafa dagitiyor .yaninda firsat bulur kafam alirsa cokkkk sevdigim sabahattin ali icimizdeki seytani okumaya calisiyorum ..
Keske daha cok okuyacak vaktim olsa .DonukPudra sen ne okuyorsun
Evet o canım.Su ig deki sayfa dimi bu .
Cok pahali geldi bana ama bilemedim..
Ben tchiboya bakcam orda cizme ve yagmur tulumu da var..
Kitap Severlerin Buluşma NoktasıKizlar kitap topigi hangisi nasil ilerliyor? Ben vakit ayirip cok okuyamiyorum ama belki gaza gelirim ya istiyorum cunku.
Alper Caniguz, Kan Ve Gül okuyordum canım o bitti bugün Nazan Bekiroglu,Yerli Yersiz Cumleler'e başladım.Oh afiyet olsun ne okuyorsun canım kitap fikri de verelim birbirimize
Kahve yap da gece okuması yapalım o vakitM Mavisu27 gel beraber okuyalimhem cok guzel kaveeede yaparim .ben kitap topiginden ayrildimya ne guzeldi halbuki neyse Efira38 hakketen okuduklarimizi arada soyleyelim fikir olsun
Ben simdi kizimin serilerini okuyorum .tess gerritsen gunahkar .
Pek benim tarzim degil ama iyi kafa dagitiyor .yaninda firsat bulur kafam alirsa cokkkk sevdigim sabahattin ali icimizdeki seytani okumaya calisiyorum ..
Keske daha cok okuyacak vaktim olsa .DonukPudra sen ne okuyorsun
Hadi bakalım inşaallah kitap bittiğinde biz de terapiye gitmiş olacağız ve sikintilarimiza mikroskopla bakmayı bırak ağız.Evet keske kitap sayfasina devam edebilsen...
Ben ve mavisu devam ediyoruz hala. Zaten biliyorsun arkadaslarim orda iyi gaza geldim sayelerinde eski beni buldum desem yeri..
Suan ben otostopcunun galaksi rehberi -bilimkurgu tarzinda okuyorum.
Isyerinde Kongoya Agit var. Firsat buldukca okuyorum. Birinci serisini gecen sene okumustum merak ediyordum. Polisiye
Bir de mavisu ile iyi hissetmek kitabina basladik. Psikolojimizi ve takintilarimizi iyilestirebilmek adina.
Keske firsat olsa hep okuyabilsem.
Saolasın canım nezleyiz üşüttük galiba.burnumuz akıyo ama bu saat oldu ne enerji arkadaş hiç oturmuyo.eşimle kızım uyudu biz ayaktaHadi bakalım inşaallah kitap bittiğinde biz de terapiye gitmiş olacağız ve sikintilarimiza mikroskopla bakmayı bırak ağız.
M mambur canım sen gel yine. Bak okuyormussun işte zaten.
Ben de yazın pek okuyamadım memleketlere gitmekten.
Ama donukpudra nin hep masaallahi var
tubaa1 canım siz de mi nezle oldunuz geçmiş olsun çok.
İnşaallah ilerlemeden geçer.
Birkaç günde bir okuduğum kitabı ve sayfa sayısını yazıyorsun,bir de kitap bitince bildirim topigi var ona kitabın ismini yazıyorsun o kadar canım.Kizlar kitap topigi hangisi nasil ilerliyor? Ben vakit ayirip cok okuyamiyorum ama belki gaza gelirim ya istiyorum cunku.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ulusma-noktasi.977934/page-1879#post-53664265Kitap Severlerin Buluşma Noktası
Nasıl linkleniyor bilmiyorum.
Baya aktif.
Ayy canım benide duygulandırdın.darısı bize inşallah.sütümüzü ne artırır diye yazışırken kesmeye geldi sıra.tubaa1 korkma bir cesaret... Kerem de memede uykuya dalanlardandi. Memede uyuklayip bi de ayakta sallatirdi.
Sukur ki bir kere agzini surdukten sonra daha emmek istemedi.
Annede sut bitmis deyip duruyor.
Az once mikirdandi biraz gogsume yatti. Kucakta hafif pispislayip konustum simdi ayagimda salliyorum yine. Insallah boyle boyle biter.
Tabii ben duygusal cokus agladim
Tam farkinda emerken ellerimizle oyunlar yapiyorduk. Yazarken bile gozlerim akiyor. Farkli bagmis.Allaha sukur emdi. Artik veda zamani.
Hee bu arada gogus agrilarim fena.
Ayy canım benide duygulandırdın.darısı bize inşallah.sütümüzü ne artırır diye yazışırken kesmeye geldi sıra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?