2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Keske daha cok okuyacak vaktim olsa . DonukPudra sen ne okuyorsun
Evet keske kitap sayfasina devam edebilsen...
Ben ve mavisu devam ediyoruz hala. Zaten biliyorsun arkadaslarim orda iyi gaza geldim sayelerinde eski beni buldum desem yeri..
Suan ben otostopcunun galaksi rehberi -bilimkurgu tarzinda okuyorum.
Isyerinde Kongoya Agit var. Firsat buldukca okuyorum. Birinci serisini gecen sene okumustum merak ediyordum. Polisiye
Bir de mavisu ile iyi hissetmek kitabina basladik. Psikolojimizi ve takintilarimizi iyilestirebilmek adina.

Keske firsat olsa hep okuyabilsem.

tubaa1 gelmis gecmis olur insallah .ilerlemeden atlatir
Tursu ,ev yogurdu bagisiklik sist.guclendiriyor ben cok faydssini gordum canim
Saolasın canım.turşuyu çok sever zaten.petidus da verdim.
DonukPudra gecenizi merak ediyorum.birde uykuya dalma nasıl olacak?biz daha memede uyuyoruz bende bu hafta bıraktırıyım artık.offf gözüme öyle büyüyoki.

Saol canım iyim bi gün sürdü benimki

Reactions: GCA
Bende iskender pala mihmandar bide Caner Yaman güzel kaybettik ikisini okuyorum

Su ig deki sayfa dimi bu .
Cok pahali geldi bana ama bilemedim..
Ben tchiboya bakcam orda cizme ve yagmur tulumu da var..
Evet o canım.
fermante yok kızlar bunu alacagimdan değil bu pahalı cidden.
Yine nette gördüm onlar da çok şeker ve daha uzun hem de fiyatı uygun 45-50 civariydi sanırım.
Ama onlar 90 cm en küçük 3 yaş yani.
Seneye insaallah.
Hem bu sene daha küçük o kadar da değil sakir sakir yağmurda

Oh afiyet olsun ne okuyorsun canım kitap fikri de verelim birbirimize
Alper Caniguz, Kan Ve Gül okuyordum canım o bitti bugün Nazan Bekiroglu,Yerli Yersiz Cumleler'e başladım.
Bir yandan da Şermin Yasar,Oyuncu Anne'yi okuyorum yeni ne öğrenebilirim diye.

Ama son zamanlarda okuduğum en güzel kitap ve kesinlikle tavsiye edebilecegim kitap olarak Hakan Gunday, Daha.

Kahve yap da gece okuması yapalım o vakit

Hadi bakalım inşaallah kitap bittiğinde biz de terapiye gitmiş olacağız ve sikintilarimiza mikroskopla bakmayı bırak ağız.

M mambur canım sen gel yine. Bak okuyormussun işte zaten.
Ben de yazın pek okuyamadım memleketlere gitmekten.
Ama donukpudra nin hep masaallahi var
tubaa1 canım siz de mi nezle oldunuz geçmiş olsun çok.
İnşaallah ilerlemeden geçer.

Efira38 sen de gel sene kitap topigine oraya da bildirim yazarsın kendini takip etmiş olursun. Hem biz de faydalaniriz okuduklarindan.

fermante kesinlikle gaza geliyor insan.
Hem de kafa dağıtıyorsun iyi geliyor insana. Sen de gel bence

Hepiniz gelin kızlar bir de orada çene calariz fena mı olur

Son düzenleme:
Saolasın canım nezleyiz üşüttük galiba.burnumuz akıyo ama bu saat oldu ne enerji arkadaş hiç oturmuyo.eşimle kızım uyudu biz ayakta

Kizlar kitap topigi hangisi nasil ilerliyor? Ben vakit ayirip cok okuyamiyorum ama belki gaza gelirim ya istiyorum cunku.
Birkaç günde bir okuduğum kitabı ve sayfa sayısını yazıyorsun,bir de kitap bitince bildirim topigi var ona kitabın ismini yazıyorsun o kadar canım.

Tabi istersen kitap hakkında dusuncelerin, beğenip begenmedigin, tavsiye edip etmedigin, alıntılar vs. de paylasabilirsin.

tubaa1 korkma bir cesaret... Kerem de memede uykuya dalanlardandi. Memede uyuklayip bi de ayakta sallatirdi.
Sukur ki bir kere agzini surdukten sonra daha emmek istemedi.
Annede sut bitmis deyip duruyor.
Az once mikirdandi biraz gogsume yatti. Kucakta hafif pispislayip konustum simdi ayagimda salliyorum yine. Insallah boyle boyle biter.
Tabii ben duygusal cokus agladim
Tam farkinda emerken ellerimizle oyunlar yapiyorduk. Yazarken bile gozlerim akiyor. Farkli bagmis. Allaha sukur emdi. Artik veda zamani.
Hee bu arada gogus agrilarim fena.

Ayy canım benide duygulandırdın.darısı bize inşallah.sütümüzü ne artırır diye yazışırken kesmeye geldi sıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…