- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.521
Su çiçeği olabilirmi acaba? Döküntü diyince o aklıma geldi.geçmiş olsun miraya çabucak geçsin inşallah.Günaydın kızlar, ya benim kız iki gün önce biraz ateşi vardı 37,7 calpol verdim. dün gündüz de babannesi vermiş. boynu boğazı yine bişeyler döktü kaşı kaşı ölüyor yavrum. azcık öksürük var genel olarak hasta diil ama ateşi 37,2 ve yukarısı 38 de olmuyor. daha önce pedidus ve kongest alerji yapmıştı. artık neye var neye yok bi test gerekiyor sanırım ya
Gecmis olsun canim...Günaydın kızlar, ya benim kız iki gün önce biraz ateşi vardı 37,7 calpol verdim. dün gündüz de babannesi vermiş. boynu boğazı yine bişeyler döktü kaşı kaşı ölüyor yavrum. azcık öksürük var genel olarak hasta diil ama ateşi 37,2 ve yukarısı 38 de olmuyor. daha önce pedidus ve kongest alerji yapmıştı. artık neye var neye yok bi test gerekiyor sanırım ya
Geçmiş olsun canım Mustafa bey 38 olmadan ateşi var diyemeyiz dio alerjik bişey mi acabaGünaydın kızlar, ya benim kız iki gün önce biraz ateşi vardı 37,7 calpol verdim. dün gündüz de babannesi vermiş. boynu boğazı yine bişeyler döktü kaşı kaşı ölüyor yavrum. azcık öksürük var genel olarak hasta diil ama ateşi 37,2 ve yukarısı 38 de olmuyor. daha önce pedidus ve kongest alerji yapmıştı. artık neye var neye yok bi test gerekiyor sanırım ya
Su çiçeği olabilirmi acaba? Döküntü diyince o aklıma geldi.geçmiş olsun miraya çabucak geçsin inşallah.
Gecmis olsun canim...
Test 4 yastan once saglikli sonuc vermiyormus. Gecen sene o kadar doktor gezdik ki biliyorsunuz.
Hic bosuna simdiden yaptirma cani yanmasin kuzumun.
Gelmis gecmis olsun kiyamam.
Geçmiş olsun canım Mustafa bey 38 olmadan ateşi var diyemeyiz dio alerjik bişey mi acaba
Çok geçmiş olsun .Günaydın kızlar, ya benim kız iki gün önce biraz ateşi vardı 37,7 calpol verdim. dün gündüz de babannesi vermiş. boynu boğazı yine bişeyler döktü kaşı kaşı ölüyor yavrum. azcık öksürük var genel olarak hasta diil ama ateşi 37,2 ve yukarısı 38 de olmuyor. daha önce pedidus ve kongest alerji yapmıştı. artık neye var neye yok bi test gerekiyor sanırım ya
Aa evet dimi pardonAfiyet olsun
Memeniz de hayırlı olsun
Efira38 yazdım ama adını etiketlemeyi unutmuşum canim. Topige benim yazmama gerek yok sen bildirimini yap biz seni karsilariz demiştim :)
fermante Evet yazı çok güzelmiş canım ama ben yazmadım Efira38 yazmış
Hayırlı kandiller kızlar. Dualrimizda birbirimizi unutmayalım bu gece.
Ben regl oldugum için namaz kilamiyorum ama manevi olarak temizlenmek için yine de abdest alacağım biraz tespih çekip dua edeceğim inşaallah
Slm kızlar Hasta kuzulara şifalar versin Rabbim
Geçmiş kandilimiz mübarek olsun..
Salı gecesi ve dün gece ateşimiz hortladı anlamadım hiç neyin nesi kafa alev alev yandı aradada ayaklar ..38 i gorduk.. başka bi sıkıntımız da yok dis desem oda görünürde yok gibi bugün sağlık ocağına götürdüm kendi Dr muz izinliymiş miyminti bi Dr baktı boğazına yok bi kızarıklık falan dedi..burnu akmıyor soğuk algınlığı şurubu verdi gönderdi bu gecede devam ederse çocuk Dr gotureyim diyorum ...
Önemli değil canım
Geçmiş olsun diştendir belkiSlm kızlar Hasta kuzulara şifalar versin Rabbim
Geçmiş kandilimiz mübarek olsun..
Salı gecesi ve dün gece ateşimiz hortladı anlamadım hiç neyin nesi kafa alev alev yandı aradada ayaklar ..38 i gorduk.. başka bi sıkıntımız da yok dis desem oda görünürde yok gibi bugün sağlık ocağına götürdüm kendi Dr muz izinliymiş miyminti bi Dr baktı boğazına yok bi kızarıklık falan dedi..burnu akmıyor soğuk algınlığı şurubu verdi gönderdi bu gecede devam ederse çocuk Dr gotureyim diyorum ...
Saolasin.galiba dişten şimdilik iyi çok sukurGeçmiş olsun diştendir belki
Geçmiş olsun canım.çalışan annelere rabbim kolaylık versin.kızlar gece benim kız çok ateşlendi 39 a çıktı duş ilaç derken 37 ye indi. sabah tekrar 39 aldık gittik doktora, kan-idrar tehlili temiz boğaz hafiif kızarmış. Viral enfeksiyon dedi. ateş düşürücüye devam yapacak bişey yok dedi. başım beynim patlıyor. işe geldim mecbur sıkıntılı iznim
Sizede geçmiş olsun canım.G GCADonukPudra saolun kızlar eller sürekli agizda salya da çok akiyo. .belirtiler dis gibi bakalım hayırlısı
Gece olucak diye kayirir oldum ateş çok korkutucu oluyo
Çok saol bugün daha iyi gece ateşimiz de cikmadi çok şükür. .altdaki son azilarin yerleri beyaz olmuş patlıycaklar sanırım ondan oldu ..ne zormuş dişSizede geçmiş olsun canım.
Canim ne guzel bende uykusuz kalmayi goze alip okuyorum .gecen seneki topikteki arkadaslar ve tabii mavisu yum ve seninde sayende tekrar gaza geldim bende:))ordaki ortam ,arkadaslar cok sicak cok samimiydi ama duzenli gelemiyorum diye mecbur biraktim.ama okumayi birakamadim :))Evet keske kitap sayfasina devam edebilsen...
Ben ve mavisu devam ediyoruz hala. Zaten biliyorsun arkadaslarim orda iyi gaza geldim sayelerinde eski beni buldum desem yeri..
Suan ben otostopcunun galaksi rehberi -bilimkurgu tarzinda okuyorum.
Isyerinde Kongoya Agit var. Firsat buldukca okuyorum. Birinci serisini gecen sene okumustum merak ediyordum. Polisiye
Bir de mavisu ile iyi hissetmek kitabina basladik. Psikolojimizi ve takintilarimizi iyilestirebilmek adina.
Keske firsat olsa hep okuyabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?