2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Su çiçeği olabilirmi acaba? Döküntü diyince o aklıma geldi.geçmiş olsun miraya çabucak geçsin inşallah.

Gecmis olsun canim...
Test 4 yastan once saglikli sonuc vermiyormus. Gecen sene o kadar doktor gezdik ki biliyorsunuz.
Hic bosuna simdiden yaptirma cani yanmasin kuzumun.

Gelmis gecmis olsun kiyamam.

Geçmiş olsun canım Mustafa bey 38 olmadan ateşi var diyemeyiz dio alerjik bişey mi acaba

Su çiçeği olabilirmi acaba? Döküntü diyince o aklıma geldi.geçmiş olsun miraya çabucak geçsin inşallah.

saol teyzesi yok benzemiyor su çiçeğine sanki tüm vücutta değil ama bekleyelim bakalım.

Gecmis olsun canim...
Test 4 yastan once saglikli sonuc vermiyormus. Gecen sene o kadar doktor gezdik ki biliyorsunuz.
Hic bosuna simdiden yaptirma cani yanmasin kuzumun.

Gelmis gecmis olsun kiyamam.

ay canım bende 2 yaş sanıyordum ya zaten bu ara doktor hastane kıyamet koparır oldu bide o test süreci bitirir bizi. çok teşekkürler bu arada

Çok geçmiş olsun .
İlaca değil de yediği bir şeye hassasiyeti olabilir mi acaba?

Bizim de dün çok hafif yükseldi ateşi. Gece de hiç yatmadi şimdi konuşurken sesi sanki boğuk çıkıyor boğazı mi şişti bilmiyorum.

Aa evet dimi pardon
Efira38 kusura bakma cnm. Mavisu yazdi zannetmisim.

Slm kızlar Hasta kuzulara şifalar versin Rabbim
Geçmiş kandilimiz mübarek olsun..
Salı gecesi ve dün gece ateşimiz hortladı anlamadım hiç neyin nesi kafa alev alev yandı aradada ayaklar ..38 i gorduk.. başka bi sıkıntımız da yok dis desem oda görünürde yok gibi bugün sağlık ocağına götürdüm kendi Dr muz izinliymiş miyminti bi Dr baktı boğazına yok bi kızarıklık falan dedi..burnu akmıyor soğuk algınlığı şurubu verdi gönderdi bu gecede devam ederse çocuk Dr gotureyim diyorum ...

canım geçmiş olsun valla aynı durumdayız. ateş düşürüde döküntü yaptı. kaynım eczacı iburamşn getirmiş o düşürdü bakalım yarında devam ederse götürcem doktora

Geçmiş olsun diştendir belki

kızlar gece benim kız çok ateşlendi 39 a çıktı duş ilaç derken 37 ye indi. sabah tekrar 39 aldık gittik doktora, kan-idrar tehlili temiz boğaz hafiif kızarmış. Viral enfeksiyon dedi. ateş düşürücüye devam yapacak bişey yok dedi. başım beynim patlıyor. işe geldim mecbur sıkıntılı iznim

Geçmiş olsun canım.çalışan annelere rabbim kolaylık versin.

Reactions: GCA
Canim ne guzel bende uykusuz kalmayi goze alip okuyorum .gecen seneki topikteki arkadaslar ve tabii mavisu yum ve seninde sayende tekrar gaza geldim bende:))ordaki ortam ,arkadaslar cok sicak cok samimiydi ama duzenli gelemiyorum diye mecbur biraktim.ama okumayi birakamadim :))
Gecen yil 40anca okurum demistim simdi 64.yu okuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…