2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar,

Efira38 canım geçmiş olsun.

DonukPudra ne güzel 25 ay emdi çok şükür, inşallah bu süreç kolay ilerler, Kerem'in uykusu düzene girer.

Valla kızlar kitap okuyanlaraınıza çok imreniyorum. Aslında ben de başlasam eminim bir şekilde vakit bulurum ama alamıyorum elime. Mira'nın uykuya dalma süresi çok uzun. Gözleri giderken birden açar anne masal, anne şunu yapalım mı anne su ver :) bizim yatakta birlikte uyuyoruz sonra ya odasına götürüyorum ya da kalıyor sabaha kadar. doğru değil biliyorum ama onu ağlatmak da istemiyorum. çalışan anne kafası mı diyin, kolaya kaçıyorsun mu diyin, gece kokusuyla uyumak bana çok iyi geliyor uyku savaşından sonra ben de sızıyorum o yüzden okuyacak zaman olmuyor ne yazık ki

Olur canım sen beni yaz

Bence kendini kötü hissetme.Bu konuda çok da sert olunmaması taraftariyim.
Kişilik bozukluğuna yol açacak yasa gelmediler henüz.
4 yaşına kadar aynı odada yatmayı tavsiye eden uzmanlar var.
Kendi odasında kendi başına uyumaya alışmış olanlara ne mutlu tabi..

Yazmaya gerek yok canım sen gel bildirimini yap biz seni karşılarız

Teşekkür ederim canım uyku konusunda bizde aynıyız bizim yatakta uyuyo yerine koyuyorum gece uyanıp tekrar yanımıza geliyo biyerde güvenli bağlanma için 3 yaşına kadar anneyle yatması iyi bişey die yazıyordu ne kadar doğru bilmem Ama onla yatmaktan da büyük keyif alıyorum

Linke baktım burdakiler uçmuş valla 40 50 kitaptan bahşediyorlar ben Ertuğrul la nerde okadar
Oluyor oluyor.
Ben 60 okudum suana dek.
Kerem uyudukca ya da gece sallarken okuma isigi ile ..
Yolda vs.
Cok guzel adapte oldum.
Maksat motive olmak.
Hedefini dusuk tut ilk sonra ayarlarsin.

O BABAYI TANIDINIZ MI?

3 oğlu ve 4 kızı olan bir BABA vardı.

İlk oğlu 2 küsur yaşındayken vefat etti.

2 ci oğlu 1.5 yaşında vefat etti.
3 cü oğlu 17 aylıkken daha sütten kesilmeden vefat etti.
İlk kızı evlendi ama daha 28 yaşındayken vefat etti.
2 ci kızı da evlendi. Ancak daha 21 yaşındayken O da vefat etti.

Sonra 3 cü kızı evlendi.
O da 27 yaşında vefat etti.

Kız ve erkeklerden hayatta sadece tek bir kızı kaldı.

Oğullarının isimleri:
*Kasım,
*Abdullah ve
* İbrahim idi.

Kızlarının isimleri:
*Zeyneb,
*Rukiyye ve
*Ümmü Gülsüm'dü.

O Babanın Fatıma'dan başka çocuğu kalmadı.
---------
O BABAyı tanıdınız mı ?

O BABA
AHMED-i MAHMUD MUHAMMED MUSTAFA Sallallahu aleyhi ve sellem

Başına bir sıkıntı gelince o babayı hatırla...

❤ İşte O Allah Resulünün doğduğu mübarek gece 29 kasımı 30 kasıma bağlayan bu geceyi Mevlid Kandili olarak idrak edeceğiz. Ey Rabbim güzel sensin eşsiz kusursuz olan sensin seven sevdiren sensin sevmeyi öğret bu fakir kullarına inşallah amin.

ALLAH VE MELEKLERİ
O NA SALAT EDİYOR

ALLAHÜMME SALLİ ÂLÂ SEYYİDİNA MUHAMMED'İN VE ÂLÂ ÂLİ MUHAMMED
Mevlid kandilin mübarek Rasullulah efendimizin sefati uzerinize olsun Allaha emanet olun.

Mavisu27 cnm ne guzel bi yazi bulmussun. Tsk.ler.
Kandiliniz mubarek olsun
Allahim tum dualari duysun kabul eylesin insallah. Hastalara sifa zorda olanlara yardim etsin insallah.
Hayirli kandiller.

Hayirlu kandiller canlarim

Sagol canim, gelmis gecmistir insallah. Hayirlisiyla atlatsaydik su kısı .
Sizede bol sans, insallah ikinizde zorlanmadan basarirsiniz sutten kesme olayini

Gecmis olsun canim yavrular hasta olmasin sende benim gibisin zaten interneti oku oku iyice hasta ol felaket habercileri gibi yazilar

Ya sorma, hep tamam artk okumam.netten diyorum.yine dayanamiyorum. Insani dusunceye kaptiriyor iyice.

Bu arada neyden kaynakliymis o morluklar bisi dediler mi.
Benimde ara ara bacaklarimda veya kollarimda oluyor cunki , daha bekarken bile oluyordu ama pek uzerinde durmak istemedim.

Tuylerim diken diken oldu..
Allah razi olsun.
Kandilimiz mubarek olsun.

Iyim sukur ,sagolsun M Mavisu27 ,tarhana yapmisti,bide nane limon cok iyi geldi sanada gecmis olsun ,pancar ye kan yapar .
Afiyet olsun
Memeniz de hayırlı olsun

Efira38 yazdım ama adını etiketlemeyi unutmuşum canim. Topige benim yazmama gerek yok sen bildirimini yap biz seni karsilariz demiştim :)

fermante Evet yazı çok güzelmiş canım ama ben yazmadım Efira38 yazmış

Hayırlı kandiller kızlar. Dualrimizda birbirimizi unutmayalım bu gece.
Ben regl oldugum için namaz kilamiyorum ama manevi olarak temizlenmek için yine de abdest alacağım biraz tespih çekip dua edeceğim inşaallah

DonukPudra kanadali35 gözünüz aydın ikinizinde:) kızım hala gelip süt yok bitmiş acı olmuş hatta arada tadına bakacağım dediği bile oluyor. ama artık vicdan yapıyor muyum.. hayırr:)
G GCA bizde birlikte uyuyoruz yatağı odamızda olmasına rağmen koymuyorum sanırım çalışan anne psikolojisinden bende koklaya koklaya uyumak istiyorum
güvenli bağlanma için 2 yaşına kadar birlikte, 3 - 3.5 yaşına kadar da aynı oda da yatmak gerekiyormuş.

Günaydın kızlar, ya benim kız iki gün önce biraz ateşi vardı 37,7 calpol verdim. dün gündüz de babannesi vermiş. boynu boğazı yine bişeyler döktü kaşı kaşı ölüyor yavrum. azcık öksürük var genel olarak hasta diil ama ateşi 37,2 ve yukarısı 38 de olmuyor. daha önce pedidus ve kongest alerji yapmıştı. artık neye var neye yok bi test gerekiyor sanırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…