- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.501
Olur canım sen beni yazHadi bakalım inşaallah kitap bittiğinde biz de terapiye gitmiş olacağız ve sikintilarimiza mikroskopla bakmayı bırak ağız.
@mambur canım sen gel yine. Bak okuyormussun işte zaten.
Ben de yazın pek okuyamadım memleketlere gitmekten.
Ama donukpudra nin hep masaallahi var
tubaa1 canım siz de mi nezle oldunuz geçmiş olsun çok.
İnşaallah ilerlemeden geçer.
Efira38 sen de gel sene kitap topigine oraya da bildirim yazarsın kendini takip etmiş olursun. Hem biz de faydalaniriz okuduklarindan.
fermante kesinlikle gaza geliyor insan.
Hem de kafa dağıtıyorsun iyi geliyor insana. Sen de gel bence
Hepiniz gelin kızlar bir de orada çene calariz fena mı olur
Bence kendini kötü hissetme.Bu konuda çok da sert olunmaması taraftariyim.Günaydın kızlar,
Efira38 canım geçmiş olsun.
DonukPudra ne güzel 25 ay emdi çok şükür, inşallah bu süreç kolay ilerler, Kerem'in uykusu düzene girer.
Valla kızlar kitap okuyanlaraınıza çok imreniyorum. Aslında ben de başlasam eminim bir şekilde vakit bulurum ama alamıyorum elime. Mira'nın uykuya dalma süresi çok uzun. Gözleri giderken birden açar anne masal, anne şunu yapalım mı anne su ver :) bizim yatakta birlikte uyuyoruz sonra ya odasına götürüyorum ya da kalıyor sabaha kadar. doğru değil biliyorum ama onu ağlatmak da istemiyorum. çalışan anne kafası mı diyin, kolaya kaçıyorsun mu diyin, gece kokusuyla uyumak bana çok iyi geliyoruyku savaşından sonra ben de sızıyorum o yüzden okuyacak zaman olmuyor ne yazık ki
Teşekkür ederim canım uyku konusunda bizde aynıyız bizim yatakta uyuyo yerine koyuyorum gece uyanıp tekrar yanımıza geliyo biyerde güvenli bağlanma için 3 yaşına kadar anneyle yatması iyi bişey die yazıyordu ne kadar doğru bilmem Ama onla yatmaktan da büyük keyif alıyorumGünaydın kızlar,
Efira38 canım geçmiş olsun.
DonukPudra ne güzel 25 ay emdi çok şükür, inşallah bu süreç kolay ilerler, Kerem'in uykusu düzene girer.
Valla kızlar kitap okuyanlaraınıza çok imreniyorum. Aslında ben de başlasam eminim bir şekilde vakit bulurum ama alamıyorum elime. Mira'nın uykuya dalma süresi çok uzun. Gözleri giderken birden açar anne masal, anne şunu yapalım mı anne su ver :) bizim yatakta birlikte uyuyoruz sonra ya odasına götürüyorum ya da kalıyor sabaha kadar. doğru değil biliyorum ama onu ağlatmak da istemiyorum. çalışan anne kafası mı diyin, kolaya kaçıyorsun mu diyin, gece kokusuyla uyumak bana çok iyi geliyoruyku savaşından sonra ben de sızıyorum o yüzden okuyacak zaman olmuyor ne yazık ki
Linke baktım burdakiler uçmuş valla 40 50 kitaptan bahşediyorlar ben Ertuğrul la nerde okadar
Oluyor oluyor.Linke baktım burdakiler uçmuş valla 40 50 kitaptan bahşediyorlar ben Ertuğrul la nerde okadar
Mavisu27 cnm ne guzel bi yazi bulmussun. Tsk.ler.O BABAYI TANIDINIZ MI?
3 oğlu ve 4 kızı olan bir BABA vardı.
İlk oğlu 2 küsur yaşındayken vefat etti.
2 ci oğlu 1.5 yaşında vefat etti.
3 cü oğlu 17 aylıkken daha sütten kesilmeden vefat etti.
İlk kızı evlendi ama daha 28 yaşındayken vefat etti.
2 ci kızı da evlendi. Ancak daha 21 yaşındayken O da vefat etti.
Sonra 3 cü kızı evlendi.
O da 27 yaşında vefat etti.
Kız ve erkeklerden hayatta sadece tek bir kızı kaldı.
Oğullarının isimleri:
*Kasım,
*Abdullah ve
* İbrahim idi.
Kızlarının isimleri:
*Zeyneb,
*Rukiyye ve
*Ümmü Gülsüm'dü.
O Babanın Fatıma'dan başka çocuğu kalmadı.
---------
O BABAyı tanıdınız mı ?
O BABA
AHMED-i MAHMUD MUHAMMED MUSTAFA Sallallahu aleyhi ve sellem
Başına bir sıkıntı gelince o babayı hatırla...
❤ İşte O Allah Resulünün doğduğu mübarek gece 29 kasımı 30 kasıma bağlayan bu geceyi Mevlid Kandili olarak idrak edeceğiz. Ey Rabbim güzel sensin eşsiz kusursuz olan sensin seven sevdiren sensin sevmeyi öğret bu fakir kullarına inşallah amin.
ALLAH VE MELEKLERİ
O NA SALAT EDİYOR
ALLAHÜMME SALLİ ÂLÂ SEYYİDİNA MUHAMMED'İN VE ÂLÂ ÂLİ MUHAMMED
Mevlid kandilin mübarek Rasullulah efendimizin sefati uzerinize olsun Allaha emanet olun.
Efira38 cok gecmis olsun sana da. Simdi nasilsin..
tutkku size de gecmis olsun.kiyamm yavrum ya. Kis basladi ilk hastaliklar da basladi hepimizde sirayla.
tubaa1 gecmis olsun Kereme de...
Ben de basladim sabir tasini isten gelince surdum ilk gene dedim sut bitti artik o yuzden aci tat alacaksin bardaktan icceksin artik diye. Bakti ve aci dedi istemedi hic.
Arada yanasiyor bitti sut diyor . insallah mubarek kandil ustu kolayca atlariz yarabbim
Hic erteleme canim zaten uykusuzluk yorgunluk cokuyoruz ben onceden beri gitmedigime cok pismanim .gece yatarken bembeyaz bacaklarim kollarim sabah kalktigimda para buyuklugunde curuklerle doluyordu .doktor kan versek yeridir dddi nerdee canim igneyi bile kabul edemedim hergun gidip yaptirmak cok zor .
Sende ihmal etme sakin
Gecmis olsun canim yavrular hasta olmasin sende benim gibisin zaten interneti oku oku iyice hasta ol felaket habercileri gibi yazilar
Tuylerim diken diken oldu..O BABAYI TANIDINIZ MI?
3 oğlu ve 4 kızı olan bir BABA vardı.
İlk oğlu 2 küsur yaşındayken vefat etti.
2 ci oğlu 1.5 yaşında vefat etti.
3 cü oğlu 17 aylıkken daha sütten kesilmeden vefat etti.
İlk kızı evlendi ama daha 28 yaşındayken vefat etti.
2 ci kızı da evlendi. Ancak daha 21 yaşındayken O da vefat etti.
Sonra 3 cü kızı evlendi.
O da 27 yaşında vefat etti.
Kız ve erkeklerden hayatta sadece tek bir kızı kaldı.
Oğullarının isimleri:
*Kasım,
*Abdullah ve
* İbrahim idi.
Kızlarının isimleri:
*Zeyneb,
*Rukiyye ve
*Ümmü Gülsüm'dü.
O Babanın Fatıma'dan başka çocuğu kalmadı.
---------
O BABAyı tanıdınız mı ?
O BABA
AHMED-i MAHMUD MUHAMMED MUSTAFA Sallallahu aleyhi ve sellem
Başına bir sıkıntı gelince o babayı hatırla...
❤ İşte O Allah Resulünün doğduğu mübarek gece 29 kasımı 30 kasıma bağlayan bu geceyi Mevlid Kandili olarak idrak edeceğiz. Ey Rabbim güzel sensin eşsiz kusursuz olan sensin seven sevdiren sensin sevmeyi öğret bu fakir kullarına inşallah amin.
ALLAH VE MELEKLERİ
O NA SALAT EDİYOR
ALLAHÜMME SALLİ ÂLÂ SEYYİDİNA MUHAMMED'İN VE ÂLÂ ÂLİ MUHAMMED
Mevlid kandilin mübarek Rasullulah efendimizin sefati uzerinize olsun Allaha emanet olun.
Ayy aynen ben 10tn okursam havalara ucarim heralde.Linke baktım burdakiler uçmuş valla 40 50 kitaptan bahşediyorlar ben Ertuğrul la nerde okadar
Iyim sukur ,sagolsun M Mavisu27 ,tarhana yapmisti,bide nane limon cok iyi geldikanadali35 nasil oldun?
Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin
Afiyet olsun
Slm herkese nasilsiniz ?memesiz ikinci gunumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?