2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim ne guzel bende uykusuz kalmayi goze alip okuyorum .gecen seneki topikteki arkadaslar ve tabii mavisu yum ve seninde sayende tekrar gaza geldim bende:))ordaki ortam ,arkadaslar cok sicak cok samimiydi ama duzenli gelemiyorum diye mecbur biraktim.ama okumayi birakamadim :))
Gecen yil 40anca okurum demistim simdi 64.yu okuyorum .

Ah canim benim duzenli bildirim yapamiyorum hele yazlari hep tek basima olunca hic bakamiyorum ,cok emek veriyor arkadaslar mahcup olmayayim dedim.tekrar okumaya alistim ya artik birakmam ,şu son on yilin acisini bir cikarayim :))

Canjm ben 40 demistim evdekiler benimle dalga gecti .60 ı gectim coguda cok kalin kitaplardi .donukpudra nin dedigi gibi motive olunca oluyor.
Masallah cnm ya. Ne guzel okuyorsun. Bu kadar yogunlukta kitap okumaktan da geri kalmiyorsun. Hayranim sana.

Selam kizlar. Hasta kuzulara gecmis olsun. Benim kizin da ykne burnu akiyor. Bi huysuz bi huysuz. Herseye bagiriyo agliyor. Mutlu edemiyorum iki gundur. Hastalik sureci daha bi yipratici oluyor. Bezini zor degisiyorum valla yoruldum. Allahim saglik versin hepsine.

Kizlar bugun bi ortamda konusuldu da zaten aklimdaydi iyi de oldu. Jimnastik yuzme gibi aktiviteler hk ne dusunuyorsunuz? Bi arkadas 18aylikken vermis kizini jimnastige ve yuzmeye. Suan 2ye gidir takimlara girmis. Ne kadar guzel ya.. imrendim dogrusu.

Çok geçmiş olsun.
Allah sana da kolaylık versin canım.

Reactions: GCA
Aynı sayilir canım.
Arka azilar kabarık ve beyaz. Hafif ateşle birlikte disten supheleniyorum ama boğaz da olabilir.
Bilemedim yani. Hayırlısıyla bı gecseydi kolaylıkla.

Size de geçmis olsun.
Hastayken çok nazlilar bi inatlaşmalar bi muhalefetler...

fermante cok guzel ben yuzme istiyorum ama burda en az 5 yas kosulu var . adi duyulmus ve guvenilir denilen yerlerde. 5yas da bana cok buyuk geliyor yuzme icin. Ben yaza istiyordum.

Onun disinda oyun grubuna gitsin cok istiyorum ama mesafeler cok ters . arabayi is icin malzeme tasimak icin kullaniyoruz .elim kolum bagli kaldim o yuzden.

Reactions: GCA
M mambur harikasin masallah. 4 cocuk sorumlulugu ile .. Tebrik ederim. Ben tek cocukla anca 61 suan. 2018 icin 70 dedim ama bakalim nasil olcak.

Ayrica olur da aska gelip 2. Cocuk yaparsam ilerde hatirlatir misiniz.... Memede uykuya alistirmicam.. uykuya yenik dusup isime geldi ama yavrum suan dalamiyor uykuya. Meme diye tutturma hic olmadi ama uyumucam diye inatlasma feci. Kafasini gogsume koyuyor vs oyle ninni soyleyip ayagima aliyorum. Neyseki 4.gun de bitti. Artik zamanla oturcak. Allaha sukur .. Darisi tubaa1 sana ve miragenet e..

Ertuğrul da şu saat oldu hala yatakta dönüyor karanlık durmaktan benim başıma ağırlar giriyo emerek uyutma işi hiç akıl işi değilmiş

Yatağa geliyoruz açıktım su ver hikaye oku portakal suyu uyumamak için aklına geleni istiyor 12 uyursa annesi nasıl 60 kitap okusun
Benimki de suan uyudu artik sanirim. Kac kere odasina gir cik yaptil delircektim. Babasini da istemiyor sinirlerim yiprandi bugun .
Ben ayakta sallarken gece okuma lambasi ile okuyordum epey.
Bir de evdeysem oglen uykusunda ev isi vs yapmayip kendime ruhuma iyi gelcek bisi yapmak adina okuyorum.
Gunde 15 dk da olsa basla bence okumak istiyorsan ilk 60 olmaz 30 olir o bile birsey.
Senin zumbalarina hayranim. Ben de cok seviyorum. Hamile kalmadan once gidiyordum. Simdi evde cd den arada yapiyorum kerem sabote ediyor ama

Bizimki de uyudu şükür uyurken ve uyandığı an kesinlikle babasını görmek istemiyorum
bende öğlen 1 saat te okuyorum canım bide benim kuran hatim grubum var ayda 1 hatim yapıyoruz okumam gereken cüzler oluyo ikisine de vakit ayırmaya çalışıyorum
Zumba da son 1 yıldır hayatımda inanılmaz keyif alıyorum hem spor oluyo hem kafa dağıtma 1saatte olsa babaya bırakıp evden çıkıyorum şimdi 2 dersim kaldı kışın ara veririm büyük ihtimal bahara tekrar giderim

Allah kabul etsin. Cok guzel hatim yapmaniz .imrendim.. Masallah. Bu konuda benim eksiklerim var oteliyorum hep. Biraz da ona vakit ayirmaliyim.

Zumbadan bende inanilmaz keyif aliyorum. Cok zevkli

Hafta başı kesiyorum canım inşallah.bizde nasıl dalıcaz uykuya bilmiyorum.ayakta bile sallamadım hiç..napıcam ben?öğlenleri bırakır uykuyu bence.ilk önce uykuya nasıl geçircwm ona karar vermem lazım.kızımda hiç böyle zorluk çekmemiştim.kızım 2 yaşında odasında tek yatıyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…