- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.541
Canim ne guzel bende uykusuz kalmayi goze alip okuyorum .gecen seneki topikteki arkadaslar ve tabii mavisu yum ve seninde sayende tekrar gaza geldim bende:))ordaki ortam ,arkadaslar cok sicak cok samimiydi ama duzenli gelemiyorum diye mecbur biraktim.ama okumayi birakamadim :))Evet keske kitap sayfasina devam edebilsen...
Ben ve mavisu devam ediyoruz hala. Zaten biliyorsun arkadaslarim orda iyi gaza geldim sayelerinde eski beni buldum desem yeri..
Suan ben otostopcunun galaksi rehberi -bilimkurgu tarzinda okuyorum.
Isyerinde Kongoya Agit var. Firsat buldukca okuyorum. Birinci serisini gecen sene okumustum merak ediyordum. Polisiye
Bir de mavisu ile iyi hissetmek kitabina basladik. Psikolojimizi ve takintilarimizi iyilestirebilmek adina.
Keske firsat olsa hep okuyabilsem.
Ah canim benim duzenli bildirim yapamiyorum hele yazlari hep tek basima olunca hic bakamiyorum ,cok emek veriyor arkadaslar mahcup olmayayim dedim.tekrar okumaya alistim ya artik birakmam ,şu son on yilin acisini bir cikarayim :))Hadi bakalım inşaallah kitap bittiğinde biz de terapiye gitmiş olacağız ve sikintilarimiza mikroskopla bakmayı bırak ağız.
M mambur canım sen gel yine. Bak okuyormussun işte zaten.
Ben de yazın pek okuyamadım memleketlere gitmekten.
Ama donukpudra nin hep masaallahi var
tubaa1 canım siz de mi nezle oldunuz geçmiş olsun çok.
İnşaallah ilerlemeden geçer.
Efira38 sen de gel sene kitap topigine oraya da bildirim yazarsın kendini takip etmiş olursun. Hem biz de faydalaniriz okuduklarindan.
fermante kesinlikle gaza geliyor insan.
Hem de kafa dağıtıyorsun iyi geliyor insana. Sen de gel bence
Hepiniz gelin kızlar bir de orada çene calariz fena mı olur
Canjm ben 40 demistim evdekiler benimle dalga gecti .60 ı gectim coguda cok kalin kitaplardi .donukpudra nin dedigi gibi motive olunca oluyor.Linke baktım burdakiler uçmuş valla 40 50 kitaptan bahşediyorlar ben Ertuğrul la nerde okadar
Masallah cnm ya. Ne guzel okuyorsun. Bu kadar yogunlukta kitap okumaktan da geri kalmiyorsun. Hayranim sana.Canjm ben 40 demistim evdekiler benimle dalga gecti .60 ı gectim coguda cok kalin kitaplardi .donukpudra nin dedigi gibi motive olunca oluyor.
Çok geçmiş olsun.kızlar gece benim kız çok ateşlendi 39 a çıktı duş ilaç derken 37 ye indi. sabah tekrar 39 aldık gittik doktora, kan-idrar tehlili temiz boğaz hafiif kızarmış. Viral enfeksiyon dedi. ateş düşürücüye devam yapacak bişey yok dedi. başım beynim patlıyor. işe geldim mecbur sıkıntılı iznim
Aynı sayilir canım.
Size de geçmis olsun.Selam kizlar. Hasta kuzulara gecmis olsun. Benim kizin da ykne burnu akiyor. Bi huysuz bi huysuz. Herseye bagiriyo agliyor. Mutlu edemiyorum iki gundur. Hastalik sureci daha bi yipratici oluyor. Bezini zor degisiyorum valla yoruldum. Allahim saglik versin hepsine.
Maşallah canım 4çocukla iyi okuyorsun ben hiç saymadım ama 2018 bende hedef koyumCanjm ben 40 demistim evdekiler benimle dalga gecti .60 ı gectim coguda cok kalin kitaplardi .donukpudra nin dedigi gibi motive olunca oluyor.
Ertuğrul da şu saat oldu hala yatakta dönüyor karanlık durmaktan benim başıma ağırlar giriyo emerek uyutma işi hiç akıl işi değilmişM mambur harikasin masallah. 4 cocuk sorumlulugu ile .. Tebrik ederim. Ben tek cocukla anca 61 suan. 2018 icin 70 dedim ama bakalim nasil olcak.
Ayrica olur da aska gelip 2. Cocuk yaparsam ilerde hatirlatir misiniz.... Memede uykuya alistirmicam..uykuya yenik dusup isime geldi ama yavrum suan dalamiyor uykuya. Meme diye tutturma hic olmadi ama uyumucam diye inatlasma feci. Kafasini gogsume koyuyor vs oyle ninni soyleyip ayagima aliyorum. Neyseki 4.gun de bitti. Artik zamanla oturcak. Allaha sukur .. Darisi tubaa1 sana ve miragenet e..
Benimki de suan uyudu artik sanirim. Kac kere odasina gir cik yaptil delircektim. Babasini da istemiyor sinirlerim yiprandi bugun .Yatağa geliyoruz açıktım su ver hikaye oku portakal suyu uyumamak için aklına geleni istiyor 12 uyursa annesi nasıl 60 kitap okusun
Bizimki de uyudu şükür uyurken ve uyandığı an kesinlikle babasını görmek istemiyorumBenimki de suan uyudu artik sanirim. Kac kere odasina gir cik yaptil delircektim. Babasini da istemiyor sinirlerim yiprandi bugun .
Ben ayakta sallarken gece okuma lambasi ile okuyordum epey.
Bir de evdeysem oglen uykusunda ev isi vs yapmayip kendime ruhuma iyi gelcek bisi yapmak adina okuyorum.
Gunde 15 dk da olsa basla bence okumak istiyorsan ilk 60 olmaz 30 olir o bile birsey.
Senin zumbalarina hayranim. Ben de cok seviyorum. Hamile kalmadan once gidiyordum. Simdi evde cd den arada yapiyorum kerem sabote ediyor ama
Allah kabul etsin. Cok guzel hatim yapmaniz .imrendim.. Masallah. Bu konuda benim eksiklerim var oteliyorum hep. Biraz da ona vakit ayirmaliyim.Bizimki de uyudu şükür uyurken ve uyandığı an kesinlikle babasını görmek istemiyorum
bende öğlen 1 saat te okuyorum canım bide benim kuran hatim grubum var ayda 1 hatim yapıyoruz okumam gereken cüzler oluyo ikisine de vakit ayırmaya çalışıyorum
Zumba da son 1 yıldır hayatımda inanılmaz keyif alıyorum hem spor oluyo hem kafa dağıtma 1saatte olsa babaya bırakıp evden çıkıyorum şimdi 2 dersim kaldı kışın ara veririm büyük ihtimal bahara tekrar giderim
Hafta başı kesiyorum canım inşallah.bizde nasıl dalıcaz uykuya bilmiyorum.ayakta bile sallamadım hiç..napıcam ben?öğlenleri bırakır uykuyu bence.ilk önce uykuya nasıl geçircwm ona karar vermem lazım.kızımda hiç böyle zorluk çekmemiştim.kızım 2 yaşında odasında tek yatıyodu.M mambur harikasin masallah. 4 cocuk sorumlulugu ile .. Tebrik ederim. Ben tek cocukla anca 61 suan. 2018 icin 70 dedim ama bakalim nasil olcak.
Ayrica olur da aska gelip 2. Cocuk yaparsam ilerde hatirlatir misiniz.... Memede uykuya alistirmicam..uykuya yenik dusup isime geldi ama yavrum suan dalamiyor uykuya. Meme diye tutturma hic olmadi ama uyumucam diye inatlasma feci. Kafasini gogsume koyuyor vs oyle ninni soyleyip ayagima aliyorum. Neyseki 4.gun de bitti. Artik zamanla oturcak. Allaha sukur .. Darisi tubaa1 sana ve miragenet e..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?