2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yapiyoruz canim sorma.kizimla calisirken tepemizde bizi bekliyo.babasinin yanina da gitmiyo.
Her aksam taze portakal suyu iciriyorum.baya iyi geldi bize.kabizlik cok zor canim cok sinir yapiyo
Portakal suyu ben de cok icirdim bi ara hergun nerdeyse icine 1 kasik da pekmezle biraktim bak hst oldu dun bugun verdim yine biraz daha iyi. Gece cikiyo atesi alt azilar acayip sis ve beyaz ondan mi bilemedim ki bu ates ve huysuzluk durumu.

Iyi gezmeler canim.vaktin varken degerlendir.ilerde okullu olunca tatil zor.benim yerimede gez.fen - mat calismaktan beynimiz döndü

Ayy evet dimi ya.. geziyoruz da gezmeye kim doymus ki biz doyalim

Insallah cnm saol.

Portakal suyu ben de cok icirdim bi ara hergun nerdeyse icine 1 kasik da pekmezle biraktim bak hst oldu dun bugun verdim yine biraz daha iyi. Gece cikiyo atesi alt azilar acayip sis ve beyaz ondan mi bilemedim ki bu ates ve huysuzluk durumu.
Biz duzenli 1 aydir iciyoruz kizimda iciyo.hasta olmadik sukur.kabizligada iyi geldi.esim diyoki ankara da portakal birakmadin sika sika..

Geçmiş olsun son azılar ateş yaptı bizde de kolay çıkarır inş

Rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah dogumdan sonrada kolaylik versin canim hep dualarimizdasin...
Bende kuzularda iyiyiz sinava az kaldi simdi onun telasindayiz

Canim ya cok zormus su sinav sureci .tam ergenlik donemleri birde hep calis diyemiyorsun demesen olmuyor .az kaldiya stres artti bazen ne desen aliniyor cok zor valla nabza gore serbet durumu ve hep moralleri yuksek tutmak motive etmek icin enerjik pozitif olmaliyim yoruldum valla.sinavda zor olacakmis hakikaten aciklanan ornek sorular ales benzeri sorular rabbim tum cocuklarin yardimcisi olsun konularda agir.
Mesela turkceden iki yanlis cikariyor diye tanidik bir ogretmenden yardim aldik dun eve geldi .havada soguk yagmuru disari cikaramadik .katkat giydirip kapali balkonda oynadilar biz kizimla ogretmenle ders yaptik .anasi dersi dinleyen tek benmiyim acaba

Gunaydin kizlar
Nasilsiniz?minnaklar nasil ...
Tam bes gundur ne gece ne gunduz uyuduk .gece bir saat uyanip kalktik oyunlar oynadik film izledik sabaha dogru uyuduk .sabahta 6 da kalktik .yok dun dizlerim feci agriyordu artik .ben diyorum benim bu kizin uykusuyla imtihanim agir

Günaydın canım.
Dışten mi ki acaba ? ?
İnşaallah bu çabalarının sonucunu alırsın evlatların güzel yerlere gelir.
Kendini de ihmal etme yine de

Günaydın kızlar.
Dün küçük beyin altını değiştiriyorum.
Oğlum popon kizarmis zeytinyağ sureyim dedim.
Hayiiiiy zeytinya sürme istemiyoyuuuum diye bağırıyor.
Peki dedim tereyağ sureyim oğlum??
Tamam olur dedi
Muhalefet olsun taştan olsun yani

Allah kolaylik versin canim.zihin acikligi versin.sabret az kaldi.

Maşallah senle tubaa1 azmi çocukların başarı kasım bebelerine geçer inş 10 yıl burdan yazılıyormuşuz bizimkinin matematik ten 1 yanlışı Aradan 12 yıl geçti ama hala uyumuyor

Maşallah senle tubaa1 azmi çocukların başarı kasım bebelerine geçer inş 10 yıl burdan yazılıyormuşuz bizimkinin matematik ten 1 yanlışı Aradan 12 yıl geçti ama hala uyumuyor
Kiz guldurdun beniiii yanliz benim bu oglandan umudum yok.cok inatci.kizim cok uyumlu cok guzel anlasiyoruz.kerem le olamicaz gibime geliyo malesef.....
kizim yengec burcu.ikinciyi dusunenler yengece denk getirin

Son düzenleme:
Kiz guldurdun beniiii yanliz benim bu oglandan umudum yok.cok inatci.kizim cok uyumlu cok guzel anlasiyoruz.kerem le olamicaz gibime geliyo malesef.....
kizim yengec burcu.ikinciyi dusunenler yengece denk getirin

Ya ben napim canım bir akrep bir koçla
Eşim yengeç uyumludur ben kova
Her telden var ama iki zor burç oldu benim yavrular

tutkku nerelerdesin iyisiniz ins.

Stajim dun bitti cok sukur canim, asiri yogun gecti giremedim. Sagol sordugun icin.
Eyvahh ne olacak nasil olacak derken gecti bitti valla

15 gun hasta olmadan atlattik dedim taaki dun babami arayip burnunun aktigini ogrenene kadar
hapsuruyor felan bakalim insallah ilerlemez

Siz nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…