- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.221
Portakal suyu ben de cok icirdim bi ara hergun nerdeyse icine 1 kasik da pekmezle biraktim bak hst oldu dun bugun verdim yine biraz daha iyi. Gece cikiyo atesi alt azilar acayip sis ve beyaz ondan mi bilemedim ki bu ates ve huysuzluk durumu.Yapiyoruz canim sorma.kizimla calisirken tepemizde bizi bekliyo.babasinin yanina da gitmiyo.
Her aksam taze portakal suyu iciriyorum.baya iyi geldi bize.kabizlik cok zor canim cok sinir yapiyo
Iyi gezmeler canim.vaktin varken degerlendir.ilerde okullu olunca tatil zor.benim yerimede gez.fen - mat calismaktan beynimiz döndü
Selam kızlar.
Biz iyiyiz şükür. Ama Mehmet sutten kabız oldu. Doktor 500u geçme demişti ben 300u bile geçmiyorum ama yine de oldu
DonukPudra nasıl oldu Kerem?
İlerlemedi inşaallah.
fermante oh oh gezin
bir şeyi kalmaz umarım haftasonuna Defne'nin de.
tutkku bitti mi staj?
tubaa1 naptınız dess lerinizi yaptınız mı canım
Biz duzenli 1 aydir iciyoruz kizimda iciyo.hasta olmadik sukur.kabizligada iyi geldi.esim diyoki ankara da portakal birakmadin sika sika..Portakal suyu ben de cok icirdim bi ara hergun nerdeyse icine 1 kasik da pekmezle biraktim bak hst oldu dun bugun verdim yine biraz daha iyi. Gece cikiyo atesi alt azilar acayip sis ve beyaz ondan mi bilemedim ki bu ates ve huysuzluk durumu.
Geçmiş olsun son azılar ateş yaptı bizde de kolay çıkarır inşPortakal suyu ben de cok icirdim bi ara hergun nerdeyse icine 1 kasik da pekmezle biraktim bak hst oldu dun bugun verdim yine biraz daha iyi. Gece cikiyo atesi alt azilar acayip sis ve beyaz ondan mi bilemedim ki bu ates ve huysuzluk durumu.
Balayında size eşlik etmeye karar verdim de kardeşine
Rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah dogumdan sonrada kolaylik versin canim hep dualarimizdasin...Sağol canım iyiyim şükür bu ara baya sıkıntı yaşadım ama
Öksürük sonucu bir kaburga ağrısu başladı kırıldığından bile şüpheliyim açıkçası o derece acıyor üstüne yatamıyorum öksüremiyorum
Onun haricinde genel hamilelik şikayetleri işte
Sağol sorduğun için
Umarım sen ve kuzularında iyidir
Canim ya cok zormus su sinav sureci .tam ergenlik donemleri birde hep calis diyemiyorsun demesen olmuyor .az kaldiya stres artti bazen ne desen aliniyor cok zor valla nabza gore serbet durumu ve hep moralleri yuksek tutmak motive etmek icin enerjik pozitif olmaliyim yoruldum valla.sinavda zor olacakmis hakikaten aciklanan ornek sorular ales benzeri sorular rabbim tum cocuklarin yardimcisi olsun konularda agir.Yok canım başlamadı.artık sınavlar 2 tane olacakmış ondanmıdır nedir anlamadım.iki hafta sonra demişler.konularda birikti.sanki yazılı varmış gibi günlük tekrarları yapıyoruz.siz nasılsınız?lgs yaklaşıyo.Allah kolaylık versin canım.hayırlısıyla bi atlatsaydınız.aklımdasın hep
Günaydın canım.Gunaydin kizlar
Nasilsiniz?minnaklar nasil ...
Tam bes gundur ne gece ne gunduz uyuduk .gece bir saat uyanip kalktik oyunlar oynadik film izledik sabaha dogru uyuduk .sabahta 6 da kalktik .yok dun dizlerim feci agriyordu artik .ben diyorum benim bu kizin uykusuyla imtihanim agir
Allah kolaylik versin canim.zihin acikligi versin.sabret az kaldi.Canim ya cok zormus su sinav sureci .tam ergenlik donemleri birde hep calis diyemiyorsun demesen olmuyor .az kaldiya stres artti bazen ne desen aliniyor cok zor valla nabza gore serbet durumu ve hep moralleri yuksek tutmak motive etmek icin enerjik pozitif olmaliyim yoruldum valla.sinavda zor olacakmis hakikaten aciklanan ornek sorular ales benzeri sorular rabbim tum cocuklarin yardimcisi olsun konularda agir.
Mesela turkceden iki yanlis cikariyor diye tanidik bir ogretmenden yardim aldik dun eve geldi .havada soguk yagmuru disari cikaramadik .katkat giydirip kapali balkonda oynadilar biz kizimla ogretmenle ders yaptik .anasi dersi dinleyen tek benmiyim acaba
Sağol canımRabbim saglikla kucagina aldirsin insallah dogumdan sonrada kolaylik versin canim hep dualarimizdasin...
Bende kuzularda iyiyiz sinava az kaldi simdi onun telasindayiz
Maşallah senleCanim ya cok zormus su sinav sureci .tam ergenlik donemleri birde hep calis diyemiyorsun demesen olmuyor .az kaldiya stres artti bazen ne desen aliniyor cok zor valla nabza gore serbet durumu ve hep moralleri yuksek tutmak motive etmek icin enerjik pozitif olmaliyim yoruldum valla.sinavda zor olacakmis hakikaten aciklanan ornek sorular ales benzeri sorular rabbim tum cocuklarin yardimcisi olsun konularda agir.
Mesela turkceden iki yanlis cikariyor diye tanidik bir ogretmenden yardim aldik dun eve geldi .havada soguk yagmuru disari cikaramadik .katkat giydirip kapali balkonda oynadilar biz kizimla ogretmenle ders yaptik .anasi dersi dinleyen tek benmiyim acaba
Kiz guldurdun beniiiiMaşallah senletubaa1 azmi çocukların başarı kasım bebelerine geçer inş 10 yıl burdan yazılıyormuşuz bizimkinin matematik ten 1 yanlışı Aradan 12 yıl geçti ama hala uyumuyor
Kiz guldurdun beniiiiyanliz benim bu oglandan umudum yok.cok inatci.kizim cok uyumlu cok guzel anlasiyoruz.kerem le olamicaz gibime geliyo malesef.....
kizim yengec burcu.ikinciyi dusunenler yengece denk getirin
Ahh canim benim ne deyim boyle boyle yaslanicaz iste..Allah bize guc kuvvet versinYa ben napim canım bir akrep bir koçla
Eşim yengeç uyumludur ben kova
Her telden var ama iki zor burç oldu benim yavrular
tutkku nerelerdesin iyisiniz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?