2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evde sürekli yatınca insan sürekli kafasında kuruyor ,hormonlarda malum :)) Mide bulantılarım başladı bebeğim içerde çalışmalara başladı diye seviniyorum:)

merhaba kasım anneleri, bende bir kasım annesiyim.Aranızda benim gibi bu haftalarda kanama sıkıntısı yaşayan var mı?Şuan istirahatteyim ama korku içindeyim(

Hayirli olsun canim benimde vardi kanamam 1 gun kirmizi geldi simdi ara ara kahverengi devam ediyor benim bebegim kucuk oldugu icin ben istirahat yapamiyorum malesef progestan kullaniyorum icini ferah tut rabbim ol dedikten sonra olmayacak birsey yok

Merhaba benim sat ım 28 ocak acaba neden değişti

Merhaba benim sat ım 28 ocak acaba neden değişti
o kadar çok ekle çıkar değiştir oluyorki elimde değil artık kızlar sabitliyelim artık ben yoruldum cidden günde 10 kere değiştiriyorum taksit taksit... kiminiz bilgisini yazmıyor ben yazıyorum sonra değiştiriyor vs.

zaten üzerimde aşırı bir gerginlik hali var biraz anlayış lütfen öyle hesap sorar gibi

Anne ismi :)- Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyetidoğum kilosu
hande_buse8824 ocak1 kasım---
gfr25 ocak1 kasım71--
simayus25 ocak3 kasım48--
Sekizhaziran26 ocak1 kasım50--
Belinayim26 ocak1 kasım51--
allbaby28 ocak 4 kasım67--
Simay ada28 ocak 4 kasım52--
Amanda2928 ocak 4 kasım52--
adanamerkez30 ocak7 kasım92--
mariapdr30 ocak7 kasım---
cinomi30 ocak7 kasım64--
Pearl970331 ocak7 kasım58--
Kader5531 ocak7 kasım48--
handete31 ocak8 kasım62--
Ssilan31 ocak8 kasım66,5--
hatice196930 ocak9 kasım---
GCA1 şubat9 kasım60--
musss871 şubat9 kasım55--
yagmuryagiyorkac2 şubat9 kasım93--
SMAYRANA2 şubat10 kasım58--
Carolines2 şubat10 kasım59--
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
moonlight19833 şubat10 kasım55--
Serinse4 şubat11 kasım---
turkuazkebelek4 şubat11 kasım56--
vigoroso4 şubat11 kasım54--
hazal875 şubat12 kasım62--
lumos6 şubat13 kasım52--
ospa8 şubat15 kasım65--
excite8 şubat15 kasım87--
Akasya9 şubat16 kasım55--
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
melekyuzlumm9 şubat17 kasım54--
melek18189 şubat 17 kasım67--
Aytiryaki14 şubat 22 Kasım64--

[tr]

[/tr]
[tr][/tr]

Aynen canım özellikle yemeklerden sonra bir uyku bastırıyor ki sorma :))) kendime acıyorum resmen...
Birde benim hamişliği kimse bilmiyor veeeee Babam, Abim, Eniştem hep birlikte çalışıyoruz

Sanırım benim gibi kanama sıkıntısı yaşayan hiç bir arkadaş yok sizler adına çok sevindim.Sat listesine beni de ekleyebilir misiniz?64 kilo sat 30 ocak.

Olmaz mı kızzzzz benim de ilk kırmızı-pembe renk lekelenmem oldu doktoru aradım Progesteron Jel kullanıyordum İğneye geç ve kanaman bittikten sonra üç gün daha vurdur dedi... İğneye başlayınca lekelenmem kahverengine döndü ve günden güne azaldı ama 10 gün sürdü

kızlar birden kayboldunuz insan bir hoşçakal adana der

Ben buradayım da okumakla meşgulum canım

kızlar ben kaçıyorum işim gereğide çok fazla insanla görüştüğüm için aşırı gergin ve stresliyim kendimi tutamıyorum ya bebişe zarar gelmez umarım piskolojikmi bilmem gerlince karnıma ağrı giriyor

kusura bakmayın listeyide güncelledim iyi akşamlar hepinize..

Sağ ol canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Ben de sürekli Allah'ım sen koru bebeğimi diye dua ediyorum.Tüm küçük meleklerimizi korusun Allah'ım onlara sağlık versin ağrıları mide bulantılarını çekeriz biz:)

İnşallah iyi dinlen ama Cumartesi guzel haberlerinizi bekliyoruz

Olmaz mı kızzzzz benim de ilk kırmızı-pembe renk lekelenmem oldu doktoru aradım Progesteron Jel kullanıyordum İğneye geç ve kanaman bittikten sonra üç gün daha vurdur dedi... İğneye başlayınca lekelenmem kahverengine döndü ve günden güne azaldı ama 10 gün sürdü

Ben de eğer geçmezse iğne isteyeceğim doktordan hap biraz daha hafif sanırım bebişim iyi olsun ben yerim iğneleri:)

teşekkür ederim inşallah hemen gelip yazarım sizler de bebişlerinizden güzel haberleri yazın :)

slm kizlar sonunda ben de aranizdayim :) sat 4 subat 62.2kg Hala inanamiyorum aylardir bekliyorum bebisimi ve sonunda gelecek insallah HCG 6 martta 284.4 ; 9 martta 1300

Sakarlık yaptım yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…