2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
icime su serptin cok tsk ederim. yarin 2600 u gecmis olur heralde.doktordan cikinca yazarim

Rica ederim canim benimkide sanirsam 2300 civarlarinda biseydi karindan gorulmemisti vajinadan anca gorulmustu zar zor. Insallah gorursun yarin mutlu mutlu yazarsin

kizlar bu arada hala esine soylemeyen var mi? ben haftasonu ozel bi sekilde soylemek istiyorum onerisi olan?

Esin bilmiyor muu nasil sakliyorsunn ben icimde tutamazdim hele birde ilk bebekse. Belki klasik gelebilir ama bi bebek patigi al guzel bi kutuya koy hediye aldim sana de ver yada guzel bir yemek hazirla tencerenin birinde yemek yerine patik olsun sanki yemek koyuyormus gibi tabagina patikleri koy bide not yaz tabi babacim beni yemeyeceksin heralde diye

Defnemadana benim ikinci özel birşey yapmadim.yemeğe gidelim dedim peceteye ikinci kez baba olacaksın inşallah yazdim peceteyide menunun içine koydum. İlkse özelbbirşeyler düşün artik.

Canim bana da 100 kg yazar misin

Benim randevu yarin 16:00 da kizlar.bu kadar bekledim yarin 16:00 olmayacakmis gibi geliyor.arada akintim koyulasiyor sanki kahverengilesiyor gibi yarin söyleyeceğim bakalim belki bana da progestan verir.servis çok eski 1 saatten fazla yol sallana sallana içimcikiyor aksam serviste agrim basliyir zaten sonra koyu akinti

Merhaba kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun sağlıklı doğumlar dilerim.4 yaşında bir kızım var ve 2.ye gebe olduğumu öğrendim bugün,eklerseniz sevinirim sat 15 şubat tahmini doğum tarihi 22 kasım,55 kg.da gebe kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…