- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.901
Şahsen ben sarimsakli yoğurtlu makarna tikiniyordum
Sağ ol canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Ben de sürekli Allah'ım sen koru bebeğimi diye dua ediyorum.Tüm küçük meleklerimizi korusun Allah'ım onlara sağlık versin ağrıları mide bulantılarını çekeriz biz:)
aaa hissedip de gelmişim bak :) valla inşallah yolundadır 14ünü bekliyorum malum kalp atışını duymak için :) malesef akşam bulantılarım başladı böhühühüh alışmaya başladım ama1 saat önce seni sordum kimse cevap vermedi. Merakettim hersey yolundadir umarim
Afedersiniz sanırım yalnış anladınız hesap sormadım ben ayrıca teşekkür ederiz bu işlerle uğraşıyorsunuz ama değişmiş görünce şaşırdım ilk başta 28 ocak yazıyodu değişmiş kusura bakmayıno kadar çok ekle çıkar değiştir oluyorki elimde değil artık kızlar sabitliyelim artık ben yoruldum cidden günde 10 kere değiştiriyorum taksit taksit... kiminiz bilgisini yazmıyor ben yazıyorum sonra değiştiriyor vs.
zaten üzerimde aşırı bir gerginlik hali var biraz anlayış lütfen öyle hesap sorar gibi
Hep sabah bulantisindan bahsedilirdi. Bendede öğleden sonra oluyor bulantı. Fakat çok hafif rahatsız edici değil.aaa hissedip de gelmişim bak :) valla inşallah yolundadır 14ünü bekliyorum malum kalp atışını duymak için :) malesef akşam bulantılarım başladı böhühühüh alışmaya başladım ama
yok yok evet benim de rahatsız edecek gibi değil çok şükür.. zaten iştahımı hiç etkilemiyor yaaa hala hapur hupur götürüyorum valla kilo alıcamHep sabah bulantisindan bahsedilirdi. Bendede öğleden sonra oluyor bulantı. Fakat çok hafif rahatsız edici değil.
bu arada yeni gelen bütüüün arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. rabbim evlatlarınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip eder inşallaaaaahhhh
kızlar ben kaçıyorum işim gereğide çok fazla insanla görüştüğüm için aşırı gergin ve stresliyim kendimi tutamıyorum ya bebişe zarar gelmez umarım piskolojikmi bilmem gerlince karnıma ağrı giriyorkusura bakmayın listeyide güncelledim iyi akşamlar hepinize..
Kiz bu soylenecek seymi evde yogurt yok napcam simdi yaptiigndan banada gonder cabuk
Sana net tarih sölemiyosan ama bana söyleyemedi geç döllenme gibi görünüyo dedi boyutlara göre, haftaya tekrar çağırdı daha net görürüz dedi☺☺benim keseyi gördüğünde 4+3 demişti daha sonra değişirmi yani bu ilk zamanlarda net denmiyorsa :)
[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - Belinayim 26 ocak 1 kasım 51 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 30 ocak 4 kasım 52 - - Amanda29 28 ocak 4 kasım 52 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - cinomi 30 ocak 7 kasım 64 - - Pearl9703 31 ocak 7 kasım 58 - - Kader55 31 ocak 7 kasım 48 - - handete 31 ocak 8 kasım 62 - - Ssilan 31 ocak 8 kasım 66,5 - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - GCA 1 şubat 9 kasım 60 - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Carolines 2 şubat 10 kasım 59 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - moonlight1983 3 şubat 10 kasım 55 - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - vigoroso 4 şubat 11 kasım 54 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - lumos 6 şubat 13 kasım 52 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - excite 8 şubat 15 kasım 87 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - Aytiryaki 14 şubat 22 Kasım 64 - -
[tr]
[/tr]
Ayyy o ne kaşsız gözsüz olur onlaro kadar uzun hatunlar degillerki kuzu ben rusyada degilim senin dedigin hatunlar rusyada bunlar bildigin standart uzunluktalar ama o kadar abartilacak bi guzellikleri yok bildigin sari cilliler
İnşallah bu hamileliğinde öyle olmaz canım.Kanamalarız bitsin göbüşler çıksın rahat yürüyüşler yapalım:)
Hosbulduk :) Benim pzt 1300 hvg ile kese gorunmedi bugun yine kan verdim ama sonucu alamadim Bakalim yarin gorunecek mi Ters bise soylerse die endiseleniyor insan
Hahayt kalsaydi yollardimeşini söyle aliversin
icime su serptin cok tsk ederim. yarin 2600 u gecmis olur heralde.doktordan cikinca yazarimBenim kizimda 2000 lerde karindan bakmisti kese yoktu gorulmesi lazim dis gebelik olabilr vajinal bakalim dedi bakti oyle gordu ters bise olmaz insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?