2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Amin insallah saglikla gelsinler benim ilk bebegim hep kanamali gecti 36. Haftada geldi sonunda ben dogum yapacagim zamana kadar yattim hic kimildamadan sadece doktor kontrolune ve wc ye kalkiyordum dua ettim hep saglikla gelsin zorluklari cekerim diye rabbim sukurler olsun nasip etti insallah saglikla aliriz bebeklemizi hepimiz

1 saat önce seni sordum kimse cevap vermedi. Merakettim hersey yolundadir umarim
aaa hissedip de gelmişim bak :) valla inşallah yolundadır 14ünü bekliyorum malum kalp atışını duymak için :) malesef akşam bulantılarım başladı böhühühüh alışmaya başladım ama

Afedersiniz sanırım yalnış anladınız hesap sormadım ben ayrıca teşekkür ederiz bu işlerle uğraşıyorsunuz ama değişmiş görünce şaşırdım ilk başta 28 ocak yazıyodu değişmiş kusura bakmayın

aaa hissedip de gelmişim bak :) valla inşallah yolundadır 14ünü bekliyorum malum kalp atışını duymak için :) malesef akşam bulantılarım başladı böhühühüh alışmaya başladım ama
Hep sabah bulantisindan bahsedilirdi. Bendede öğleden sonra oluyor bulantı. Fakat çok hafif rahatsız edici değil.

Hep sabah bulantisindan bahsedilirdi. Bendede öğleden sonra oluyor bulantı. Fakat çok hafif rahatsız edici değil.
yok yok evet benim de rahatsız edecek gibi değil çok şükür.. zaten iştahımı hiç etkilemiyor yaaa hala hapur hupur götürüyorum valla kilo alıcam

İnşallah bu hamileliğinde öyle olmaz canım.Kanamalarız bitsin göbüşler çıksın rahat yürüyüşler yapalım:)

bu arada yeni gelen bütüüün arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. rabbim evlatlarınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip eder inşallaaaaahhhh

Hosbulduk :) Benim pzt 1300 hvg ile kese gorunmedi bugun yine kan verdim ama sonucu alamadim Bakalim yarin gorunecek mi Ters bise soylerse die endiseleniyor insan

kızlar herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum bulantılar artmaya başladı acıktık sanırım zorla da bir şeyler atıştırmak lazım:)

Seni çok iyi anlıyorum bende hem aile ile çalıştığımdan hemde çok kişi ile uğraştığımdan gerginlikten ölüyorum sürekli bir başağrısı... Bugün birde mide bulantılarım başladı ki ohhhhhh sorma gitsin... İnşallah şimdi anlamasalar da ilerleyen dönemde bu sıkıntılar azalır ve biraz daha anlayışlı olunur...
Ben henüz kimseye söylemedim hamiş olduğumu bazen hamişim uleennnnnn gelmeyin üstüme diye bağırasım geliyor ama salon kadını çizgimden ödün vermemek adına susuyorum

ben de varım :))sat 29 ocak muhtemel doğum 5 kasım kilo 53

İnşallah bu hamileliğinde öyle olmaz canım.Kanamalarız bitsin göbüşler çıksın rahat yürüyüşler yapalım:)

Insallah canim. Amin aminn kanama olmadan rahat gecsin hamilelikler benim yuruyuse ihtiyacim yok masallah kizim varken spor salonuna gitmis gibi oluyorum.

Hosbulduk :) Benim pzt 1300 hvg ile kese gorunmedi bugun yine kan verdim ama sonucu alamadim Bakalim yarin gorunecek mi Ters bise soylerse die endiseleniyor insan

Benim kizimda 2000 lerde karindan bakmisti kese yoktu gorulmesi lazim dis gebelik olabilr vajinal bakalim dedi bakti oyle gordu ters bise olmaz insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…