2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Haberdar et bizi yarın. İçini ferah tut yarın güzel şeyler duyacaksın bence

Hosgeldin. Saglikla gelsin bebisler

Kızlar kitap önerisi isteyenler vardı parkbyull seni hatırlıyorum mesela :) Ben çocuk gelişim ve eğitimi mezunu olarak tavsiyelerde bulunabileceğimi düşündüm :) Haluk yavuzer'in tüm kitaplarını şiddetle tavsiye ederim. Ben 9 yıllık öğretmenken zaman zaman bir sorunda döner okurum. Hatta bende bu hamilelik sürecinde tekrar okumayı düşünüyorum. Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye ansiklopedi tarzından güzel bir kitap var, bir de yine aynı tarzda annelik ve bebek bakımı (elizabet fenwick) diye bir kitap var tavsiye edebileceğim. Hatta elezabeth fenwich in ansiklopedi kitabı bir haftadır sürekli elimde. Bilgileri çok detaylandırmadan anlaşılır ve yalın biçimde vermiş. Bir kitap seti vardı çocuk büyütürken karşılaşılan sorunlar ve çözümlerini çok güzel ve somut biçimde anlatan ama yazarını hiç hatırlayamıyorum. Arkadaşımda görmüştüm. Telefonlar arayayım öğrenirsem onuda söylerim. Yine Bebek bakımı Sorunlarına Mucize çözümler kesinlikle edinilmeli zira sık sık başvurulacak kaynak kitap niteliğindedir bence :). Aklıma gelen olursa yazarım yine

[QUOTEos, post: 39898919, member: 262844"]Arkadaslar kasik agrilarniz var mi?benim ara ara agrim oluyor.[/QUOTE]
Benim.bugun.öğlene.kadar.olmadi.canim.dikildi.doğrusu.olması.lazim.bence.doktora.gitsek.sorardik

Lumos gitsekmi acaba benim doktor izinde öbürüne gideyimmi yoksa bekleyimmi bilemedim.ben cevapla butonuyla cevaplayamiyorum görürsün inşallah bu mesajları yyukardada var bir tane

saklamak kolay degil tabi catlamak uzereyim ama cok uzun zaman once karar almistim bebis haberini oylesine bisey gibi vermicem die. cumartesi disarda yicez yemegi. gidecegimiz yere onceden gidip patikleri birakicam ve de bi not. belki servis tabagina pecetenin altina koydururum. ayy nasil sabredicem cook heyecanliyim :)))

Esinde istiyor degilmi canim biz çok istiyorduk inşallah saglikla aliriz kucagimiza hepimiz. Simdi dusunuyorumda uç gün beklemek zor beklemekte. Git soyle diyor bir aklimda ne bilim ben. Boyle bir haber nasil siradan olabilir ki zaten. Bekleyeceksen fikrin iyi.

Aynen oyle canim nerdeyse 1yildir deliler gibi istiyoruz.Gunde birkac defa soyleyecek oluyorum vazgeciyorum. Ilk bebis, ilk heyecan... Bu muhtesem duyguya yarasir olsun paylastigim an. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah

kızlar ben de varım:) sat 12 şubat. bugün kan tahlili yaptırdım biraz düşük gibi geldi 88 cıktı. cuma günü tekrar ölçtürcem. maalesef 3 ay önce 11 haftalık bebğimi kaybetmiştim o yüzden çok tedirginim

Icin ferah tut canım ... hcg değerinde katlanarak yukselir.. iyi düşün iyi olsun Allah in izni ile

Aynen oyle canim nerdeyse 1yildir deliler gibi istiyoruz.Gunde birkac defa soyleyecek oluyorum vazgeciyorum. Ilk bebis, ilk heyecan... Bu muhtesem duyguya yarasir olsun paylastigim an. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah

erikcanavari, post: 39900071, member: 583091"]Bugün gittim canım .. haftaya çarşamba ultrason için tekrar gideceğim inşallah. .. sen ?[/QUOTE]
Gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…