- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.941
HayirliolsunMerhaba kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun sağlıklı doğumlar dilerim.4 yaşında bir kızım var ve 2.ye gebe olduğumu öğrendim bugün,eklerseniz sevinirim sat 15 şubat tahmini doğum tarihi 22 kasım,55 kg.da gebe kaldım
Teşekkür ederim :)Hayirliolsun
Haberdar et bizi yarın. İçini ferah tut yarın güzel şeyler duyacaksın benceBenim randevu yarin 16:00 da kizlar.bu kadar bekledim yarin 16:00 olmayacakmis gibi geliyor.arada akintim koyulasiyor sanki kahverengilesiyor gibi yarin söyleyeceğim bakalim belki bana da progestan verir.servis çok eski 1 saatten fazla yol sallana sallana içimcikiyor aksam serviste agrim basliyir zaten sonra koyu akinti
Hosgeldin. Saglikla gelsin bebislerMerhaba kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun sağlıklı doğumlar dilerim.4 yaşında bir kızım var ve 2.ye gebe olduğumu öğrendim bugün,eklerseniz sevinirim sat 15 şubat tahmini doğum tarihi 22 kasım,55 kg.da gebe kaldım
Haberdar et bizi yarın. İçini ferah tut yarın güzel şeyler duyacaksın bence
Aynen oyle canim nerdeyse 1yildir deliler gibi istiyoruz.Gunde birkac defa soyleyecek oluyorum vazgeciyorum. Ilk bebis, ilk heyecan... Bu muhtesem duyguya yarasir olsun paylastigim an. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallahEsinde istiyor degilmi canim biz çok istiyorduk inşallah saglikla aliriz kucagimiza hepimiz. Simdi dusunuyorumda uç gün beklemek zor beklemekte. Git soyle diyor bir aklimda ne bilim ben. Boyle bir haber nasil siradan olabilir ki zaten. Bekleyeceksen fikrin iyi.
Bugün gittim canım .. haftaya çarşamba ultrason için tekrar gideceğim inşallah. .. sen ?Erikcanavari
Nezaman.gideceksin.doktora.yada.gittinmi
kızlar ben de varım:) sat 12 şubat. bugün kan tahlili yaptırdım biraz düşük gibi geldi 88 cıktı. cuma günü tekrar ölçtürcem. maalesef 3 ay önce 11 haftalık bebğimi kaybetmiştimo yüzden çok tedirginim
Aynen oyle canim nerdeyse 1yildir deliler gibi istiyoruz.Gunde birkac defa soyleyecek oluyorum vazgeciyorum. Ilk bebis, ilk heyecan... Bu muhtesem duyguya yarasir olsun paylastigim an. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah
GitmedimBugün gittim canım .. haftaya çarşamba ultrason için tekrar gideceğim inşallah. .. sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?