- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.281
Merhaba ben de yeni katıldım aranıza Aralık 2012 doğumlu bir oğlum var sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim pazartesi günü hala şoktayım hayırlısı diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testiyle uğraşmayın kan testi yaptırın.ya 4 test yaptım 3 tanede silik ama var 4.de göremedim normalmiki
4 testin 3 ü pozitif silik ama pozitif şimdi akşam dra gidiim dedimİdrar testiyle uğraşmayın kan testi yaptırın.
Merhaba sat tarihlerimiz aynı seninle hatta kilomuzda aynı..2 gün öncesine kadar ağzım böyle sulamıyordu ekşi çorbalar fln yiyordum 2 gündür hiç bi belirti yokKızlar sabah bulantıyla uyandım, ilk defa kustum.
deli gibi su içen ben bi gram su içmek gelmiyo içimden. Baş ağrısı çıktı birde. Allahım yardımcımız olsun..
öncelikle tebrik ederim canım. hiç evhamlanma inş hiç bi sıkıntı yoktur.Merhaba sat tarihlerimiz aynı seninle hatta kilomuzda aynı..2 gün öncesine kadar ağzım böyle sulamıyordu ekşi çorbalar fln yiyordum 2 gündür hiç bi belirti yokendişelendim geçen hafta kalp atışını duymuştuk.. Sende ne gibi değişimler var canım
maşallah :) bende 2 gün sonra duyucam insaalah
Oluyor öyle arada bir gün iyi bir gün kötü oluyorum ben de telaş yapma.. Ama 2-3 gün daha devam ederse görün istersen doktora için rahat etsin en azından.. Bebişlerimize en büyük zarar stress o yüzden sakin ol :)Merhaba sat tarihlerimiz aynı seninle hatta kilomuzda aynı..2 gün öncesine kadar ağzım böyle sulamıyordu ekşi çorbalar fln yiyordum 2 gündür hiç bi belirti yokendişelendim geçen hafta kalp atışını duymuştuk.. Sende ne gibi değişimler var canım
10 gün sonra gel dedı...kalp atışı için ne zaman çağırdı
Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim.Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum.
Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.
Aayyy Ayy benimde giderek artıyor bu sabah dahada kötüydum eşim hazırladı kahvaltıyi sağolsun.Ama fenayim yani.1 hafta önce keseyi görmüştük,keseden sonra başladı midem. Sanırım canlanirken oluyo.yarin Dr. Gidecem bakalım tahmin ettiğim gibimi gorebilcekmiyiz bebişi![]()
İdrar testiyle uğraşmayın kan testi yaptırın.
Benim tansiyonum genelde düşüyortansiyonu düşen yok mu benim gibi hiç![]()
Teşekkürler inşallahOluyor öyle arada bir gün iyi bir gün kötü oluyorum ben de telaş yapma.. Ama 2-3 gün daha devam ederse görün istersen doktora için rahat etsin en azından.. Bebişlerimize en büyük zarar stress o yüzden sakin ol :)
Kalp atışları için haftaya gelmeni Dr mu söyledi..sat 6 Şubat benim ama aşılama yapıldığı için belki farkediyodur aşılama yaptırınca Dr.lar o güne göre yapıyo bazı şeyleriöncelikle tebrik ederim canım. hiç evhamlanma inş hiç bi sıkıntı yoktur.
Biz daha kalp atışlarını duymadık. haftaya çarşamba gitcem bakalım inş duyarız. Ben geçen hafta çok iştahlıydım nasıl yiyodum ama bu hafta yiyemiyorum artık. su bile içemiyorum. Ama bugün düne göre biraz daha iyiyim diyebilirim.
Geçen hafta bende de yok tu. Yaaa inş hiç olmaz dedim ama sabahları kaçınılmaz gibi Allah yardımcımız olsunbende mide bulanması yada buna benzer hiçbirşey yok sadece gögüs acım var oldukca bir sıkıntı yoktur dimi sizleri okudukça tedirgin oluyorum![]()
İlerde oluşur belki ya haftaya tekrar baksın ben çok tecrübesiz olduğum için pek anlamıyorum ama Belki çözümü vardır cnmmBu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim.Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum.
Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim.Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum.