2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar sabah bulantıyla uyandım, ilk defa kustum. :KK42:
deli gibi su içen ben bi gram su içmek gelmiyo içimden. Baş ağrısı çıktı birde. Allahım yardımcımız olsun..
Merhaba sat tarihlerimiz aynı seninle hatta kilomuzda aynı..2 gün öncesine kadar ağzım böyle sulamıyordu ekşi çorbalar fln yiyordum 2 gündür hiç bi belirti yok :( endişelendim geçen hafta kalp atışını duymuştuk.. Sende ne gibi değişimler var canım

Merhaba sat tarihlerimiz aynı seninle hatta kilomuzda aynı..2 gün öncesine kadar ağzım böyle sulamıyordu ekşi çorbalar fln yiyordum 2 gündür hiç bi belirti yok :KK43: endişelendim geçen hafta kalp atışını duymuştuk.. Sende ne gibi değişimler var canım
öncelikle tebrik ederim canım. hiç evhamlanma inş hiç bi sıkıntı yoktur.
Biz daha kalp atışlarını duymadık. haftaya çarşamba gitcem bakalım inş duyarız. Ben geçen hafta çok iştahlıydım nasıl yiyodum ama bu hafta yiyemiyorum artık. su bile içemiyorum. Ama bugün düne göre biraz daha iyiyim diyebilirim.

Merhaba sat tarihlerimiz aynı seninle hatta kilomuzda aynı..2 gün öncesine kadar ağzım böyle sulamıyordu ekşi çorbalar fln yiyordum 2 gündür hiç bi belirti yok :KK43: endişelendim geçen hafta kalp atışını duymuştuk.. Sende ne gibi değişimler var canım
Oluyor öyle arada bir gün iyi bir gün kötü oluyorum ben de telaş yapma.. Ama 2-3 gün daha devam ederse görün istersen doktora için rahat etsin en azından.. Bebişlerimize en büyük zarar stress o yüzden sakin ol :)

Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim. :KK43: Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. :KK43: Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.

İşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır sorunsuz sıhhatli bir şekilde bebeğine kavuşursun..Allah güç versin yeter ki

Aayyy Ayy benimde giderek artıyor bu sabah dahada kötüydum eşim hazırladı kahvaltıyi sağolsun.Ama fenayim yani.1 hafta önce keseyi görmüştük,keseden sonra başladı midem. Sanırım canlanirken oluyo.yarin Dr. Gidecem bakalım tahmin ettiğim gibimi gorebilcekmiyiz bebişi :KK15:

Görebilirsin canım bende 5 gün önce gördüm,satlarımız arasında da 5 gün fark var..Hayırlı haberlerini bekliyorum ;)

öncelikle tebrik ederim canım. hiç evhamlanma inş hiç bi sıkıntı yoktur.
Biz daha kalp atışlarını duymadık. haftaya çarşamba gitcem bakalım inş duyarız. Ben geçen hafta çok iştahlıydım nasıl yiyodum ama bu hafta yiyemiyorum artık. su bile içemiyorum. Ama bugün düne göre biraz daha iyiyim diyebilirim.
Kalp atışları için haftaya gelmeni Dr mu söyledi..sat 6 Şubat benim ama aşılama yapıldığı için belki farkediyodur aşılama yaptırınca Dr.lar o güne göre yapıyo bazı şeyleri

bende mide bulanması yada buna benzer hiçbirşey yok sadece gögüs acım var oldukca bir sıkıntı yoktur dimi sizleri okudukça tedirgin oluyorum :KK43:
Geçen hafta bende de yok tu. Yaaa inş hiç olmaz dedim ama sabahları kaçınılmaz gibi Allah yardımcımız olsun

Bende yarin aksam uzeri Doktora gidicem Allahin.izniyle insallah saglikli bir gebelik oldugunu ogrenirim ve kesemi gorurum,rahatlarim insallah :nazar::KK17:

Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim. :KK43: Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. :KK43: Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.
İlerde oluşur belki ya haftaya tekrar baksın ben çok tecrübesiz olduğum için pek anlamıyorum ama Belki çözümü vardır cnmm

çok geçmiş olsun gerçekten zor biliyorum.en kısa zamanda toparlanıp sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah...

Herkese merhabalar:KK52:
Bi kac gundur hem yogunluk,hem de midemden dolayi giremiyordum.Umarim herkes ve bebisleri cok iyidir.Usuyorum,yemek.yiyince uffff keske yemeseydim diyorum.Yine de bu gunumuze şükür. Operim sizi:KK60:

Back
X