2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ilk zamanlar bu duruma kafamı takıyordum eşim benden soğuyacak diye ama öyle bişey olmadı çok şükür lohusalığın geçene kadar bekliycez diyo :KK48:
Ya ben hala cok uzuluyorum sirf bu yuzden bida cocuk yapmam diyorum soguyacak unutacak beni gibi geliyo

Ya ben hala cok uzuluyorum sirf bu yuzden bida cocuk yapmam diyorum soguyacak unutacak beni gibi geliyo

Canim bu isin turlu turlu yontemleri var bence sen netten bir arastir. esinin davranisi tuhaf geldi. Bence sen uzulme o demekki senin sogumandan korkmayip bu hareketlere giriyor hemde senin gozunun onunde.

Bizim de ilişki hamilelik dolayısıyla arada sırada oluyor . Çok sık değil , temkinli davranıyoruz. 2.trimester ' da risk geçince daha sık oldu.Bu aralar iyice seyrekleştirdik. Ben 6.haftada kanama geçirmiştim , o zamandan beri ikimiz de çekiniyoruz . Kanamanın da ilişkiyle hiçbir ilgisi yoktu. Kursta ebe " sürekli sevişin, eşiniz içinize boşalabilir, hiçbir sorun olmaz " demişti. :KK48: Tam ilişki olmadan da farklı şeyler deniyoruz biz de .:KK66: İlla ki birleşme olmak zorunda değil , tatmin için , bu aralar böyle .

Son düzenleme:
Bu arada kızlar , ben foruma başta daha sık uğrayan arkadaşları merak ediyorum.
Ne yapıyorlar , iyiler mi , bazıları tam kayboldular.
Ben herkesi merak ediyorum. :KK25:

Eee haklisin tabiki insanın morali bozulur, biz iliskiye girmeden de hallediyoruz o işi, yüzeysel yani:KK74:

Biz de yüzeysel hallediyoruz yani ilişkiye girmesek de ben eşimi rahatlatmak istiyorum sonuçta erkeklerin buna ihtiyacı var bir yerde. Öyle bişeyler izlemesi falan benim de hiç hoşuma gitmez, ki eşimin de hiç yaptığı birşey değildir bişey izlemek istiyosa beni izlesin derim ben öyle bir durumda :63: Canım sende böyle bişeyler yapabilirsin yani madem ilişkiden korkuyor siz de ilişkiye girmeden yapabilirsiniz bunu bence eşinin hoşuna giden şeyleri yap bu konuda

Biz de yüzeysel hallediyoruz yani ilişkiye girmesek de ben eşimi rahatlatmak istiyorum sonuçta erkeklerin buna ihtiyacı var bir yerde. Öyle bişeyler izlemesi falan benim de hiç hoşuma gitmez, ki eşimin de hiç yaptığı birşey değildir bişey izlemek istiyosa beni izlesin derim ben öyle bir durumda :63: Canım sende böyle bişeyler yapabilirsin yani madem ilişkiden korkuyor siz de ilişkiye girmeden yapabilirsiniz bunu bence eşinin hoşuna giden şeyleri yap bu konuda
Ben eşimin izlediklerine karışmam , bence gayet normal bu durum, etkilenmem de üzülmem de. Herkesin bakış açısı farklı bu konu ile ilgili.Erkekler daha meraklı oluyorlar .Sağlıksız bir duruma yol açmıyorsa karışmamak gerek bence.

Ben bikaç gündür takıldığım için öncekileri hiç bilmiyorum :anneadayı: eminim hepsi hazırlık telaşı içerisindedirler :KK200:
Bu arada kızlar , ben foruma başta daha sık uğrayan arkadaşları merak ediyorum.
Ne yapıyorlar , iyiler mi , bazıları tam kayboldular.
Ben herkesi merak ediyorum. :KK25:

Ben eşimin izlediklerine karışmam , bence gayet normal bu durum, etkilenmem de üzülmem de. Herkesin bakış açısı farklı bu konu ile ilgili.Erkekler daha meraklı oluyorlar .Sağlıksız bir duruma yol açmıyorsa karışmamak gerek bence.
Tabiki bakış açısı farklı olabilir. Biz eşimle yaşantımızı islami yönde ilerletmeye çalıştığımız için zaten bu tür şeylere uzak bakıyoruz. Kendisi zaten istemez yani. Ama islami boyutu dışında düşünecek olursak da ben orda dururken öyle şeyler izlemesi benim gerçekten moralimi bozar zaten hamilelikte insan hassas oluyor daha da dikkatli davranıp hareket etmesi lazım eşlerin de bu konuda bence.

yok cnm ya hiç korkutma kendini doktorunda uygun görürse eğer spinal sezeryanla doğumunu yap ben memnun kaldım açıkçası tavsiye ederim ama dr.una sor muhakkak en doğru kararı beraber alacaksınız :KK66:
ben de druma birakmayi düşünüyorum canim biraz olsun cesaretlendim tatlim sagol

Günaydınlar, birkaç gündür pek takip edemiyorum. Doğum korkusu ile ilgili birkaç yazı okudum. Ben gebe eğitimlerine katıldım, kendimi doğum konusunda şimdilik rahat da hissediyorum ama benim de aklıma takılan bir şey var. Şu bebeğin doğum kanalında fazla beklemesi durumu. Allah korusun bazı anomalilere sebep olabiliyormuş. Bu konuda bilgisi olan ve beni rahatlatabilecek olan var mı acaba?
su saatten sonra korler sagirlar birbirini agirlar modundayiz sanirim bu topikte canim

Günaydınlar, birkaç gündür pek takip edemiyorum. Doğum korkusu ile ilgili birkaç yazı okudum. Ben gebe eğitimlerine katıldım, kendimi doğum konusunda şimdilik rahat da hissediyorum ama benim de aklıma takılan bir şey var. Şu bebeğin doğum kanalında fazla beklemesi durumu. Allah korusun bazı anomalilere sebep olabiliyormuş. Bu konuda bilgisi olan ve beni rahatlatabilecek olan var mı acaba?
Bende bugün bi kaç kötü şey okudum ama olacağı varsa sezeryanda olsa olacak normaldede olacak allah korusun tabiki ama soğduktan sonra gene olabilir biz elimizden geleni yapıp doktorumuza güvenicez gerisi Allahın takdiri hı doktor bebek iri istersen deneriz istersen sezeryan derse ben normal diye diretmem genelde sorunlar bu diretenlerde çıkıyor

Canim normal dogum yapmis biri olarak soyleyebilecegim kesinlikle cok kolay. Bebegin uzun sure kanalda beklemesi cok dusuk bir olasilik zaten rahim kasilip bebek itiliyor her saniye kontroldesin ve dogum anina kadar nstye baglisin bebegin kalp atislari surekli takipte, aksi bir durumda gerekli mudahaleler yapiliyor. Eger herseyiniz normal gidiyorsa kesinlikle aksi bir dogumu tercih etmeyin. İnanin dogumhaneden yuruyerek ciktim. İyi dusunun iyi olsun.
Epidural oldunuz mu?

Forumda konusu geçmişti. Hamileliğin son zamanında jilet yaparsanız normal doğum olmuyor diye. Buradaki bir arkadaşa doktoru söylemiş anladığıma göre. Bir bilgisi olan var mı? Ben de jilet kullanıyorum....Önceden de hiç ağda yaptırmadım, gitmeyi düşünüyordum ama kuaför niye önermiyoruz demiş acaba?
Ben gittim hiç sorun yaşamadim. Hem de ilk defa ağda yaptirdim bikini bölgesine.
10 dk da bitti. 1 ay oldu daha çikmadi bile tavsiye ederim.

Back
X