2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar transferden beri kullandigimiz su jel var ya biraz once ilk kez elime geldi parca parca uzeri pembe gibiydi.korktum acikcasi taa sabah kullanmistim.kasiklarimda hafif agrim var onun disinda iyim.boyle bise yasayan varmi
canım benden sürekli geliyor o jel sabah akşam çökelek gibi geliyor benimde rahmım agırıyor aşagı düşecekmiş gibi korkma allahın izniyle bişey olmaz

Arkadaşlar benimde yarın sabah 8 te yumurtalar toplanıcak inşallah bu kısmı anesteziyle ( vajina temizliği uyanıkkense eğer çok üzüldüm buna) ancak transferde anestezi olmuyomuş daha önce yaptıran arkadaşlardan cevap rica ediyorum acıyo mu ne kadar sürüyo

tahriş oldu demek ki biraz.. ben iğne yapılıyorum o yüzden naısl birşey bilniyorum. hamilelikte hafif pembe akıntı ya da kırmızı leke önemsiz bir durummuş şakır şakır kanama tehlikeliymiş
Nerdeyse yok gibiydi pembelik zaten.hemen yattim korkumdan.

vajinayı temizliyorlarmıymış ilk defa duyuyorum benim bişeyden haberim yok :) söylemedıler uyanıkkende yapmadılar güzelce uyudum güzelce uyandm canm korkacak hiçbişiey yok uyandıgında yatagındasın ohh sonrada cok hafıf kasık agrısı okadar benden hiç leke kan gelmedı inşallah senınde cok kolay gecer

Canım benım temızlenmede narkozluyken oldu transferde kolay oluyor zaten bes dakıka ama kendını kasmaman ve kımıldamaman lazım en zoru sıkısıp olman

Benimkini ayikken temizlediler hatta niye uyurken yapnadiniz dedim bitiyo dediler.
Niye bu kadar korkuyosun canim acimiyo inanki suyla yikiyorum dedi hemsire bi usudu icim o kadar acimadi.transferde de idrara sikusik olmak zorluyo ama ekranda gelen o isigi gormek cok guzel.onlar gelirken okudum dua ettim.tekrar yasasam boyle biseyi yine gormek isterdim

canım sen nasıl kullanıyrsun benm yapınca kalkıyorum 5 dk yürüyorum okadar ama hep geri gelıyor ya sürekli dediğim gibi iç çamaşırı degıştırıyorum
Sabah namaza kalkinca yapip yatiyorum.su gibi akintim oluyo ama boyle hic gelmemisti.

inşallah canım teşekkür ederim. Daha önce vajina temizleme yapıldı bana kistler alınırken gerçekten çok sevimsiz bi işlem

valla bilmiyorum canım ne işlemler gördü bünyem yıllardır yinede hep bi kaygı olur o masaya yatınca. Bizde çok dualar ettik özellikle aşulamalardan önce 500 yasin 41 meryem suresi nasip değilmiş olmadı inşallah Allah şimdi verecektir mükafatını.

Dualarim szlerle cnm korkma demiycm cok korktum ya olmadiysa diye umuyorum icinden gecen gonlunden gecen gibi olsun hersey bkliorum hberini mutlu hberini;))
inşallah canım yaaa çok stress oldumm dün uyuyamadım heyecandan o yüzden bugün sürekli uyukluyorumm sende de ara ara ağrın oluyormuydu böyle hafiften hemen geçiyo ama tatlı bir ağrı. bide çok üşüyorum

Oyle tabii insan yipraniyo.yinede cik gucluyuz bence.rabbim yuzunu guldursun tatlim

arkadaşlar 1 nisan transver oldum. 5. gun emrio karnım çok ağrıyor...

canım ne güzel inşallah saglıkla kucagına almak nasip olur.. bende 5+5 bulantıların varmı nezaman başladı
Ben 6+2 deyim. Hafif buluntularım bar ama rahatsız edici boyutta değil. Geçen hafta düşük tehditinden yatıyordum zaten, yatarken ufak ufak başlamıştı

vaına temızlıgınden kASTINIZ nedır cnm yaa..anlamadım..bende opu oldum...oyle bısey olmadı..
gazlı bezi çubukla tutup rahmine sokup içini temizliyolar canım çok acımıyo ama tabi tedirgin ediyo o soğukluk hissi sen uyurken yapmışlar demekki

Kizlar dua edermisiniz yarin 12.30 da transferim var rabbim banada nasip etsin mutlu haber vermek ve kucagima aldigim gunu gormek rabbim ol desin olsun yarabbim banada nasip et evlat ammmmin

cnm ınsallh..ayrıca ılk denemenmı bılmoyorum ama..hıç acı olmuyor.ben cok korkmustum..meger basıtmıs hemen bıtıverıyor transfer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…