- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
transfer oldun mu tatlim?Bugun pozitif haberi alan arkadaslari tebrik ediyorum saglikli bir gebelik olsun tamamina erdirsin allah
gözünaydın canım rabbim saglıkla kesyi kalp atışını duymayı nasip etsin inşallahArkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun canim sımsıkı tutunsunlar insallah sana.guzel haberlerini aliriz burda seninde.Kizlar saat 1 de bebislerimi aldim evde yatiyorum suan darisii bana olsun hamilelik dua edin banada diger arkadaslarada banada rabbim pozitif haber vermek nasip olsun rabbim tamaminada erdirsin ammmin
Âmin canım Allah Razı olsun cok teşekkürlergözünaydın canım rabbim saglıkla kesyi kalp atışını duymayı nasip etsin inşallah
Rabbim sımsıkı tutunmaları nasip etsin inşallah bol bol dinlen dikkat et canımKizlar saat 1 de bebislerimi aldim evde yatiyorum suan darisii bana olsun hamilelik dua edin banada diger arkadaslarada banada rabbim pozitif haber vermek nasip olsun rabbim tamaminada erdirsin ammmin
Cok teşekkürler canımBugun pozitif haberi alan arkadaslari tebrik ediyorum saglikli bir gebelik olsun tamamina erdirsin allah
Oldum canim test tarihim 17 nisan insallah guzel haber veririm tamaminada rabbim erdirirtransfer oldun mu tatlim?
oooooo hamiss hamiş yat uzan evde yorma kendiniKizlar saat 1 de bebislerimi aldim evde yatiyorum suan darisii bana olsun hamilelik dua edin banada diger arkadaslarada banada rabbim pozitif haber vermek nasip olsun rabbim tamaminada erdirsin ammmin
Annem pazar gunu gitti canim ya.o gun esimde bi yere gitmisti. Depresyona gircektim resmen.az az islerimide yapiyorum cok sukur. Esim gunduz olmuyor zaten. Bende raporluyum calismiyorum hala.bir iste yapmazsam gecmiyor vakitsen bilirsin tabi sabah ilk idrarla yapacaksın testi annen gitti mi cnm artık ayakladın mı biraz daha iişlerini yapmaya felan başladın mı
Hayirli olsun canim
Hosgeldin aramiza.hayirli olsun tatlim sonuca gore hamilesin.sonucu gorusmedin mi dr la.merhaba bende yeni katıldım aranıza . benim transferim 28 martta oldu test günüm 11 nisan ama ben 5 nisan da kan testi yaptırdım çok erken olmasına rağmen 127.58 çıktı sonucum seviniyim mi bilemedim. sizce çok mu yüksek. 1 tane 5. gün yani blastokist transferi oldum.
Ammmin allah razi olsun rabbim nasip edicek insallah hepimize dualarinizda unutmayin benideoooooo hamiss hamiş yat uzan evde yorma kendini
10 gunsonra senin haberine de seviniriz ins kuzum cok bekledin zamani gelmiştir umarim
Amin canim ins.darisi bizlere.allahim sagsalimkucaginizs versin ins.Arkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Arkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?