2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar saat 1 de bebislerimi aldim evde yatiyorum suan darisii bana olsun hamilelik dua edin banada diger arkadaslarada banada rabbim pozitif haber vermek nasip olsun rabbim tamaminada erdirsin ammmin

hayırlı uğurlu olsun cnm... İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız. güzelcene dinlen :)

Kızlar bıraz once bır akıntım vardı lavaboya gıttım bırsey yok ama ılac parcaları kahverengıye yakın geldı suan cok korkuyorum ınsallah adet degıldır ya
Korkma canim drla gorusme imkanin varsa sor.jel o sekilde geri geliyomus.
Benimde dun oldu ayni ama beyazdi.bende korktum sukur bi agrim olmadi bi dahada tekrarlamadi

Kizlar saat 1 de bebislerimi aldim evde yatiyorum suan darisii bana olsun hamilelik dua edin banada diger arkadaslarada banada rabbim pozitif haber vermek nasip olsun rabbim tamaminada erdirsin ammmin
Amin canim ins.allahim hayirlisiyla dogduklari andada kkucagimiza alip evimize getirmeyi nasip etsin

Kızlar bıraz once bır akıntım vardı lavaboya gıttım bırsey yok ama ılac parcaları kahverengıye yakın geldı suan cok korkuyorum ınsallah adet degıldır ya
canım korkma ilaç kalıntıları hemsireye sormuştum ben içerde kalanlar topak halinde düşebilir demşti

Amin canim ins.darisi bizlere.allahim sagsalimkucaginizs versin ins.
Sonucun kac cikti acaba
ca
Amin canim ins.darisi bizlere.allahim sagsalimkucaginizs versin ins.
Sonucun kac cikti acaba
canım transfer sonrası bugün 16. Günüm Beta- hcg değerim 6464,36 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek Rabbim büyüKtür inşallah

ca

canım transfer sonrası bugün 16. Günüm Beta- hcg değerim 6464,36 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek Rabbim büyüKtür inşallah
OY massalah canim masallaahhhh. Degerin cok guzel cok sukur.ins. bizde bu degerin ceyregini bari gorebiliriz ilk soniclarimizda

oooooooooooooooo bugunun masallahi var kizlar
cokkk guzelll bir haber canimmmm sağlıcakla kucagina da alirsin insaaalllahhhhhhh
değerin güzel gorunuo canim sanirim dr un test tarihini biraz uzun vermiş

Hayirli olsun canim iyim bende yiyip icip yatiyorum dr gitcegim gunu bekliyorum merakla
demi canim ya iple cekiosundur simdi sen dr randevunu
harikasin bebisim inşallah bebeini sağlıcakla kucagina alirsin

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............

yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................

dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............

Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....

karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................

asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................

aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................

conqueror...........................28...............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art........................................26 mart.........

gulem05..............................?.................?....................?...........................................................?..................

hamiraa.............................?.................?....................?...........................................................23 mart........

bsrbsrsmt...........................?..................?....................?............................................................?.................

prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international.............................29 mart...................8 nisan

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..................9 nisan

loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart..................10 nisan

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial...................................29 mart.................10 nisan

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri.......................................30 mart..............beklemede

mrv8290............................25................1..........eskisehir tip fakultesi...............................29 mart..................13 nisan

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak........................................07 mart..................17 mart

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ........................................?......................tedavide

serenci.................................28..............2...................pembe mavi..............................................?.....................tedavide

eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?..................tedavide

sevgi_cmr..........................37...............3.............bahçeci fulya........................................................?...................tedavide

[/QUOTE]

korkma canim progestan yapio normal
tahriş yapiomus içeriyi sonrada oyle geliomus
sakin panikleme bekle gecicek ins

demi canim ya iple cekiosundur simdi sen dr randevunu
harikasin bebisim inşallah bebeini sağlıcakla kucagina alirsin
Evet canim yaa sorma hergun kendimi dinliyorum agrim olsa korkuyorum olmasa korkuyorum bulantim yok gibi ama basim cok donuyo iki gundur. Sanki orda yokmus gibi geliyo
Haftaya ultrason ins hayirlisiyla.

Evet canim yaa sorma hergun kendimi dinliyorum agrim olsa korkuyorum olmasa korkuyorum bulantim yok gibi ama basim cok donuyo iki gundur. Sanki orda yokmus gibi geliyo
Haftaya ultrason ins hayirlisiyla.
dikkatli ol kendini yorma bebeis orada ...
dr gittiğinde kipir kipir göreceksin inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…