aramadım çünkü test gününden önce yaptırdığımı duyarsa kızıcak biliyorum cumartesi tekrarlıycam. bakalım artıkHosgeldin aramiza.hayirli olsun tatlim sonuca gore hamilesin.sonucu gorusmedin mi dr la.
Kizlar saat 1 de bebislerimi aldim evde yatiyorum suan darisii bana olsun hamilelik dua edin banada diger arkadaslarada banada rabbim pozitif haber vermek nasip olsun rabbim tamaminada erdirsin ammmin
Korkma canim drla gorusme imkanin varsa sor.jel o sekilde geri geliyomus.Kızlar bıraz once bır akıntım vardı lavaboya gıttım bırsey yok ama ılac parcaları kahverengıye yakın geldı suan cok korkuyorum ınsallah adet degıldır ya
Cok tatlisin yaa.o zaman sabret cmrtesiye kadar yapcak bise yokaramadım çünkü test gününden önce yaptırdığımı duyarsa kızıcak biliyorum cumartesi tekrarlıycam. bakalım artık
Amin canim ins.allahim hayirlisiyla dogduklari andada kkucagimiza alip evimize getirmeyi nasip etsinKizlar saat 1 de bebislerimi aldim evde yatiyorum suan darisii bana olsun hamilelik dua edin banada diger arkadaslarada banada rabbim pozitif haber vermek nasip olsun rabbim tamaminada erdirsin ammmin
canım korkma ilaç kalıntıları hemsireye sormuştum ben içerde kalanlar topak halinde düşebilir demştiKızlar bıraz once bır akıntım vardı lavaboya gıttım bırsey yok ama ılac parcaları kahverengıye yakın geldı suan cok korkuyorum ınsallah adet degıldır ya
Korkma canim drla gorusme imkanin varsa sor.jel o sekilde geri geliyomus.
Benimde dun oldu ayni ama beyazdi.bende korktum sukur bi agrim olmadi bi dahada tekrarlamadi[/QUOTEher zaman sarımsı gelıyordu bugun oyle geldı bılmıyorum
merhaba bende yeni katıldım aranıza . benim transferim 28 martta oldu test günüm 11 nisan ama ben 5 nisan da kan testi yaptırdım çok erken olmasına rağmen 127.58 çıktı sonucum seviniyim mi bilemedim. sizce çok mu yüksek. 1 tane 5. gün yani blastokist transferi oldum.
caAmin canim ins.darisi bizlere.allahim sagsalimkucaginizs versin ins.
Sonucun kac cikti acaba
canım transfer sonrası bugün 16. Günüm Beta- hcg değerim 6464,36 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek Rabbim büyüKtür inşallahAmin canim ins.darisi bizlere.allahim sagsalimkucaginizs versin ins.
Sonucun kac cikti acaba
Cok sagol canım Allah razı olsuncok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin inşallaholeeeyyyyyy gözün aydın cnm... Ezan okunuyor şuan Allah'ım herkesin sonucunu gönüllerine göre versin. Sağlıklı olarak kucaklarımıza almayı nasip etsinnnnnnn... çok sevindim cnm
Her zaman gelıyordu ama bu sefer rengı degısık ya kafayı yıyecemcanım korkma ilaç kalıntıları hemsireye sormuştum ben içerde kalanlar topak halinde düşebilir demşti
Ammmmin canimAmin canim ins.allahim hayirlisiyla dogduklari andada kkucagimiza alip evimize getirmeyi nasip etsin
Dinleniyorum canimbguzel dilekleriniz icin saolunhayırlı uğurlu olsun cnm... İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız. güzelcene dinlen :)
OY massalah canim masallaahhhh. Degerin cok guzel cok sukur.ins. bizde bu degerin ceyregini bari gorebiliriz ilk soniclarimizdaca
canım transfer sonrası bugün 16. Günüm Beta- hcg değerim 6464,36 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek Rabbim büyüKtür inşallah
Canim birde kac tane kacinci gun embriyosuydu swninkilerca
canım transfer sonrası bugün 16. Günüm Beta- hcg değerim 6464,36 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek Rabbim büyüKtür inşallah
oooooooooooooooo bugunun masallahi var kizlarmerhaba bende yeni katıldım aranıza . benim transferim 28 martta oldu test günüm 11 nisan ama ben 5 nisan da kan testi yaptırdım çok erken olmasına rağmen 127.58 çıktı sonucum seviniyim mi bilemedim. sizce çok mu yüksek. 1 tane 5. gün yani blastokist transferi oldum.
demi canim ya iple cekiosundur simdi sen dr randevunuHayirli olsun canimiyim bende yiyip icip yatiyorum dr gitcegim gunu bekliyorum merakla
korkma canim progestan yapio normalKızlar bıraz once bır akıntım vardı lavaboya gıttım bırsey yok ama ılac parcaları kahverengıye yakın geldı suan cok korkuyorum ınsallah adet degıldır ya
Evet canim yaa sorma hergun kendimi dinliyorum agrim olsa korkuyorum olmasa korkuyorum bulantim yok gibi ama basim cok donuyo iki gundur. Sanki orda yokmus gibi geliyodemi canim ya iple cekiosundur simdi sen dr randevunu
harikasin bebisim inşallah bebeini sağlıcakla kucagina alirsin
dikkatli ol kendini yorma bebeis orada ...Evet canim yaa sorma hergun kendimi dinliyorum agrim olsa korkuyorum olmasa korkuyorum bulantim yok gibi ama basim cok donuyo iki gundur. Sanki orda yokmus gibi geliyo
Haftaya ultrason ins hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?