2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba herkese hayırlı günler 23 martta transferim oldu bugün sabah kan tahlili yaptırdım saat 3 te sonucu almaya gidicem ve heyecandan Ölmek üzereyim Rabbim hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah

ayy inşallahhh güzel haberler verirsin cnm. yaz mutlaka

Merhaba herkese hayırlı günler 23 martta transferim oldu bugün sabah kan tahlili yaptırdım saat 3 te sonucu almaya gidicem ve heyecandan Ölmek üzereyim Rabbim hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah
canım inşallah güzel haberler verirsin bize aynen dediğin gibi hayırlısını versin rabbim ama sonucun güzel olacakkkkkkkkkkkkkk inşallahhh

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah yüzünü güldürsün inşallah.
dediğin gibi olabilir ama benimde aklıma geldi. hatta ben daha da emin olmak için 11. günden sonra doktorun istediği tarihte bir yaptırdım 3 gün sonra bi daha yaptırdım :)
İşte benim öyle bugün yaptır, yarın tekrar yaptır sürecini kalbim kaldırmaz. Şuracıkta yığılıveririm. =))

inş vardır cnm zaten cuma günü test yaptıracan niye persembe yapacan madem o kadar sabretmişsinn bir gün daha bekle canım
Evde bitane idrar.testim var canim..persembe onu yapayayim cumada kanimo vereyim demistim ama bilemiyorum iste.karar vermedim hala

canım sonuç nedir :) inşallah güzel haber
cnm belli belirsiz bir çizgi var gibi ama ben öyle görmeyi istediğim için görmüşte olabilirim idrarda cıkabilmesi içinn 9. yada10. günü bulmann gerekir aslında ama ben kendimi negatife yavas yavas alıştırayım diye yaptım aslında tam bir cizgi cıkmayacagını bildiğim halde

Evde bitane idrar.testim var canim..persembe onu yapayayim cumada kanimo vereyim demistim ama bilemiyorum iste.karar vermedim hala
sen bilirsin tabi sabah ilk idrarla yapacaksın testi annen gitti mi cnm artık ayakladın mı biraz daha iişlerini yapmaya felan başladın mı

ya bende kendimi zor tutuyorum test yapsam mı yapmasam mı benimde 9.gün bugün napsam ki

Arkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun canim gozunaydin cok sevindim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Koyu çıkanları yazayim
konsantrasyom=63 milyon
Motilite=% 60
Progress Motilite +4a=% 12
Normal morfoloji=% 0
Kızlar bunların anlamları nedir netten baktım bulamadim
canim sayi güzel yanliz ileri harekert hizi dusuk ve morfoloji yani sekil bozukluğu var

Arkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
gozunaydin canim bugünkü 2. hamişimizsin
Rabbim tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…