- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Merhaba herkese hayırlı günler 23 martta transferim oldu bugün sabah kan tahlili yaptırdım saat 3 te sonucu almaya gidicem ve heyecandan Ölmek üzereyim Rabbim hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah
canım sonuç nedir :) inşallah güzel haberbenim bugun 8. gün idrar testini yaptım bile :)
canım inşallah güzel haberler verirsin bize aynen dediğin gibi hayırlısını versin rabbim ama sonucun güzel olacakkkkkkkkkkkkkk inşallahhhMerhaba herkese hayırlı günler 23 martta transferim oldu bugün sabah kan tahlili yaptırdım saat 3 te sonucu almaya gidicem ve heyecandan Ölmek üzereyim Rabbim hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah yüzünü güldürsün inşallah.Merhaba herkese hayırlı günler 23 martta transferim oldu bugün sabah kan tahlili yaptırdım saat 3 te sonucu almaya gidicem ve heyecandan Ölmek üzereyim Rabbim hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah
İşte benim öyle bugün yaptır, yarın tekrar yaptır sürecini kalbim kaldırmaz. Şuracıkta yığılıveririm. =))dediğin gibi olabilir ama benimde aklıma geldi. hatta ben daha da emin olmak için 11. günden sonra doktorun istediği tarihte bir yaptırdım 3 gün sonra bi daha yaptırdım :)
Evde bitane idrar.testim var canim..persembe onu yapayayim cumada kanimo vereyim demistim ama bilemiyorum iste.karar vermedim halainş vardır cnm zaten cuma günü test yaptıracan niye persembe yapacan madem o kadar sabretmişsinn bir gün daha bekle canım
cnm belli belirsiz bir çizgi var gibi ama ben öyle görmeyi istediğim için görmüşte olabilirim idrarda cıkabilmesi içinn 9. yada10. günü bulmann gerekir aslında ama ben kendimi negatife yavas yavas alıştırayım diye yaptım aslında tam bir cizgi cıkmayacagını bildiğim haldecanım sonuç nedir :) inşallah güzel haber
sen bilirsin tabi sabah ilk idrarla yapacaksın testi annen gitti mi cnm artık ayakladın mı biraz daha iişlerini yapmaya felan başladın mıEvde bitane idrar.testim var canim..persembe onu yapayayim cumada kanimo vereyim demistim ama bilemiyorum iste.karar vermedim hala
ya bende kendimi zor tutuyorum test yapsam mı yapmasam mı benimde 9.gün bugün napsam kicnm belli belirsiz bir çizgi var gibi ama ben öyle görmeyi istediğim için görmüşte olabilirim idrarda cıkabilmesi içinn 9. yada10. günü bulmann gerekir aslında ama ben kendimi negatife yavas yavas alıştırayım diye yaptım aslında tam bir cizgi cıkmayacagını bildiğim halde
yapacaksan eger sabah ilk idrarınla yap en az 4 saatlik idrarda cıkarya bende kendimi zor tutuyorum test yapsam mı yapmasam mı benimde 9.gün bugün napsam ki
tamam canım çok teşekkür ederimyapacaksan eger sabah ilk idrarınla yap en az 4 saatlik idrarda cıkar
Koyu çıkanları yazayimcanim değerler de sikinti var gibi gozukuo
sen ayrintili yazsana
Gozunaydin canimBursadayım. Az önce lütfedip aradılar. Değeriniz pozitif perşembe gelip tekrar kan verin dediler.
Hayirli olsun canimArkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Cok Sağol Allah Razı olsun canım âmin inşallahHayirli olsun canimgozunaydin cok sevindim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canim sayi güzel yanliz ileri harekert hizi dusuk ve morfoloji yani sekil bozukluğu varKoyu çıkanları yazayim
konsantrasyom=63 milyon
Motilite=% 60
Progress Motilite +4a=% 12
Normal morfoloji=% 0
Kızlar bunların anlamları nedir netten baktım bulamadim
gözünaydın canım darısı bizlere inşallahArkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
gozunaydin canim bugünkü 2. hamişimizsinArkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Cok Sağol canım benim Allah Razı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah herkes güzel haberler alsın bu sayfa hamile mesajlarıyla dolsun inşallahgozunaydin canim bugünkü 2. hamişimizsin
Rabbim tamamina erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?