- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
test yaptiran arkadaslarrrrr
Test tarihiniz adet gununuzden oncemiydi sonrami.
Bugunde kafama bu takildii benimmmm
9 nisanda olurdum buyuk ihtimalInsallah hayirlara alamettir canimm . Senin adet trihin ne zaman. Benimki test tarihimden sonrada
o cok önemli değilki kanda belli olur. adetin gectikten sonra cıkabilmesi idrar için gecerli en gec idrarda cıkarmış gercek sonuç çünkütest yaptiran arkadaslarrrrr
Test tarihiniz adet gununuzden oncemiydi sonrami.
Bugunde kafama bu takildii benimmmm
Bilemedim iste canim. Benim tupte ilk denememm .asilamalarimdada sanki adet gunum gecmistide ondam sonra test yaptirdim diye hatirladim.oyle olunca kafam karisticnm benim iki denemede de test tarihim adet tarihinden önceydi. hep öyle oluyor mu zaten.
Senin yine adet gunu sonrasi oluyor canim.hayirli haberler gelsinde ins.9 nisanda olurdum buyuk ihtimal
benim bugun 8. gün idrar testini yaptım bile :)
ama benim 5. gün embriyosu cnmda ondan bide ben testi 11. günümde vermiş olacam hafta sonuna gelecegi için bir gün erken verecemSenin yine adet gunu sonrasi oluyor canim.hayirli haberler gelsinde ins.
inşallah tatlimHele 2. Cocuk içinse bir kere daha maşallah,benim bir tane olsa kardeş için bu zor yola girmezdim :)) bir arkadaşım ilk çocuğu sizin gibi doğal yoldan oldu 2. Bir türlü olmadı. Aşılamalar tüpler filan.... Boş gebelikleri de oldu çok arada. Neyse 2. Si tüp bebekle oldu daha loğusalığı biter bitmez 3. Ye doğal yoldan hamile kaldı. 2 kız bir oğlu oldu:)) sizin de öyle olur inşallah
sonuç tam belli değil belli belirsiz cizgi var gibi yada ben görmek istediğim için görüyo olabilirim bilemedim zaten 9. gün idrarı etkilemeye başlarmışsonucc???? Hadiii guzel haber verrrr
esonuç tam belli değil belli belirsiz cizgi var gibi yada ben görmek istediğim için görüyo olabilirim bilemedim zaten 9. gün idrarı etkilemeye başlarmış
Teşekkür ederim. =)cnm benim lekelenmelerim olmadı ama regli ağrısı gibi ağrılarım oldu. ben 11. günün gecesinde dayanamayıp yaptırmıştım testimi. doktorunun bildiği birşey var da ona göre mi acaba 15. gün istedi...
ayy merak ettim test sonucunu. inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız
Canım ben şimdi dr umdayim sordum senin yazdıklarını, yerleşme dir dedi o lekelenme muhtemelen ve rahim deki dolgunluk doğruluyor rahim büyüyor çünkü gebelikte dedi:)hemen yazayım dedim:) :) :))Merhaba kızlar. Bugün transferden sonraki 12. günüm. Testi 15. günde yaptıracağım, yani son 3 günüm.
Transferden sonra ilk bir hafta regl ağrısı yaşadım, 7. gün kahverengi lekelenmem oldu, sonrasında regl ağrıları devam etti. 9. gün belirti namına hiçbir şey kalmadı, ta ki bugüne kadar. Bugün yine regle benzer ağrılar ve rahimde dolgunluk hissediyorum. Bunların hepsi ilaçların etkileri de olabilir elbette ama işte belirtiler kendini belli ettikçe, insan sebebini öğrenmek için daha fazla sabırsızlanıyor.
ayyyy jeyecan basti birdenm insallah gercekten vatdir o cizgi canimmm bende persembe bi deniyeyim diyorum cesaretimi toplayabilirsem
e
=)) İnşallah öyledir, çok sağol canım ya. İçim umut dolu ama arada o umuttan da korkuyorum, bu kadar kaptırmayayım kendimi diyorum. Ama hayali bile o kadar güzel ki, bağımlılık yapıcı, düşünmekten alıkoyamıyor insan kendini. =)Canım ben şimdi dr umdayim sordum senin yazdıklarını, yerleşme dir dedi o lekelenme muhtemelen ve rahim deki dolgunluk doğruluyor rahim büyüyor çünkü gebelikte dedi:)hemen yazayım dedim:) :) :))
eayyyy jeyecan basti birdenm insallah gercekten vatdir o cizgi canimmm bende persembe bi deniyeyim diyorum cesaretimi toplayabilirsem
e
kaçıncı gün embriyosuydu canımTeşekkürler, inşallah dediğiniz gibi bebeğim (bebeklerim) benimledir şuan. 2 tane transfer edilmişti.
Doktorum 15. gün yaptır dedi, nedenini bilmiyorum. Bahçeci Fulya hastasıyım. O gün benimle birlikte transfer olan iki kişiye daha 15 gün sonra yaptır dediler. 12. gün sonucun görüneceğini biliyorum ama eğer şimdi test yaptırır da negatif sonucu alırsam, 3 gün hem kendimi yer hem de umut eder, sonra tekrar test yaptırırım. =) Bu beni yıpratacak bir şey. Beklemek zor ama düşününce o türlüsü daha zor. 3 gün daha sıkacağım dişimi.
2 tane çok iyi kalitede 5. gün embriyosu. İki bebek düşüncesi beni mutluluktan çıldırtıyor.e
kaçıncı gün embriyosuydu canım
Teşekkür ederim. =)
Aklıma gelen en mantıklı sebep; bazılarının 11 ya da 12. gün değerleri düşük çıkıyor, doktor 2-3 gün sonra testi tekrarlayın diyor ya, benim doktorum bunu düşünüp, değerlerin iyice artması gereken güne kadar bekletiyor mu acaba... Elbette bildikleri bir şey vardır. Yoksa psikopat değillerdir ya insanı yeyip bitiren bu bekleme sürecini uzatsınlar.Cuma neden 15 gün olduğunu da soracağım ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?