2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

test yaptiran arkadaslarrrrr
Test tarihiniz adet gununuzden oncemiydi sonrami.
Bugunde kafama bu takildii benimmmm
o cok önemli değilki kanda belli olur. adetin gectikten sonra cıkabilmesi idrar için gecerli en gec idrarda cıkarmış gercek sonuç çünkü

cnm benim iki denemede de test tarihim adet tarihinden önceydi. hep öyle oluyor mu zaten.
Bilemedim iste canim. Benim tupte ilk denememm .asilamalarimdada sanki adet gunum gecmistide ondam sonra test yaptirdim diye hatirladim.oyle olunca kafam karisti

inşallah tatlim
cok teşekkür ederim güzel dileklerin için

ayyyy jeyecan basti birdenm insallah gercekten vatdir o cizgi canimmm bende persembe bi deniyeyim diyorum cesaretimi toplayabilirsem
sonuç tam belli değil belli belirsiz cizgi var gibi yada ben görmek istediğim için görüyo olabilirim bilemedim zaten 9. gün idrarı etkilemeye başlarmış
e

Teşekkür ederim. =)
Aklıma gelen en mantıklı sebep; bazılarının 11 ya da 12. gün değerleri düşük çıkıyor, doktor 2-3 gün sonra testi tekrarlayın diyor ya, benim doktorum bunu düşünüp, değerlerin iyice artması gereken güne kadar bekletiyor mu acaba... Elbette bildikleri bir şey vardır. Yoksa psikopat değillerdir ya insanı yeyip bitiren bu bekleme sürecini uzatsınlar. Cuma neden 15 gün olduğunu da soracağım ama...

Canım ben şimdi dr umdayim sordum senin yazdıklarını, yerleşme dir dedi o lekelenme muhtemelen ve rahim deki dolgunluk doğruluyor rahim büyüyor çünkü gebelikte dedi:)hemen yazayım dedim:) :) :))

ayyyy jeyecan basti birdenm insallah gercekten vatdir o cizgi canimmm bende persembe bi deniyeyim diyorum cesaretimi toplayabilirsem

e
inş vardır cnm zaten cuma günü test yaptıracan niye persembe yapacan madem o kadar sabretmişsinn bir gün daha bekle canım

Canım ben şimdi dr umdayim sordum senin yazdıklarını, yerleşme dir dedi o lekelenme muhtemelen ve rahim deki dolgunluk doğruluyor rahim büyüyor çünkü gebelikte dedi:)hemen yazayım dedim:) :) :))
=)) İnşallah öyledir, çok sağol canım ya. İçim umut dolu ama arada o umuttan da korkuyorum, bu kadar kaptırmayayım kendimi diyorum. Ama hayali bile o kadar güzel ki, bağımlılık yapıcı, düşünmekten alıkoyamıyor insan kendini. =)

Sen transfer gününü bekliyorsun yanlış anlamadıysam değil mi? İnşallah inşallah her şey sorunsuz geçer, biran önce güzel sonucu alırsın. Hepimiz için dua ediyorum. Siz de benim için edin.

e
e
kaçıncı gün embriyosuydu canım

e
kaçıncı gün embriyosuydu canım
2 tane çok iyi kalitede 5. gün embriyosu. İki bebek düşüncesi beni mutluluktan çıldırtıyor.Sonra derin nefes alıp, sakin ol Loreth, sakin ol, diyorum. 3 gün daha böyle geçecek.
Sen hangi aşamadasın canım?

Merhaba herkese hayırlı günler 23 martta transferim oldu bugün sabah kan tahlili yaptırdım saat 3 te sonucu almaya gidicem ve heyecandan Ölmek üzereyim Rabbim hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah

dediğin gibi olabilir ama benimde aklıma geldi. hatta ben daha da emin olmak için 11. günden sonra doktorun istediği tarihte bir yaptırdım 3 gün sonra bi daha yaptırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…