Su ultrason olayini bi atlatayim kafamda yapacak islerim vardaoyleeee oyleeeee
git canim gor bebisini
sonra ki randevuya kadar nasil dayanirsiniz artik bilememugras bulun kendinize bebisler orgu kazak fln orun
Çok sağolun cevap için peki şekil bozukluğu önemli mi ileriye doğru hareket yüzdeligi hamilelik için düşük muArkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun leyla :) ozeldemi devlette mi yaptiracaksinArkadaşlar bende perşembe günü tüp bebek tedavisine başlıyorum ve tüp bebek konusunda pek bir bilgim yok süreç kolaymı yada ağrılı mı oluyor bu süreçte neler yaptınız ?
Aaayyyy cok sevindim canim gozunaydin :) hayirli olsunKızlar hamıleyım bıraz once ogrendım degırım 230 cok mutluyum
Canim benim cokkk ama cook sevindim allahim darisi basima rabbim banada nasip etsin allah tamamina erdirsinKızlar hamıleyım bıraz once ogrendım degırım 230 cok mutluyum
Sagol canım cok farklı bırseymıs yaAaayyyy cok sevindim canim gozunaydin :) hayirli olsun
Amin canim seninde guzel haberini aliriz insallahCanim benim cokkk ama cook sevindim allahim darisi basima rabbim banada nasip etsin allah tamamina erdirsin
Amın ınsallah canım daha ıkı gun vardı ıdrar testınde cıkmadı cok korktum sukurler olsunCanim benim cokkk ama cook sevindim allahim darisi basima rabbim banada nasip etsin allah tamamina erdirsin
Evet oyle insan inanamiyo gercekmi diye defalarca bakmustim ben sonuca.Sagol canım cok farklı bırseymıs ya
Allah razı olsun canım ya ılacları kullanayım demıEvet oyle insan inanamiyo gercekmi diye defalarca bakmustim ben sonuca.
Biliyomusun az once kuran okudum aglaya aglaya dua ettim hepinize.bi geldim senin haberin nasil mutlu oldum :)
Amin cumlemizden.ne ilac verdiler kiAllah razı olsun canım ya ılacları kullanayım demı
Ben daha oncekı ılacları soyledım ben normal bır hastanede yaptırdım kendı doktoruma yarın gıdecemAmin cumlemizden.ne ilac verdiler ki
Test gunune kadar kullan dedilerse kullan canim.zaten dr un soyler yarinBen daha oncekı ılacları soyledım ben normal bır hastanede yaptırdım kendı doktoruma yarın gıdecem
inşallah canikom az kaldi 1 haftacikcikSu ultrason olayini bi atlatayim kafamda yapacak islerim varda
İnsallah canim dualarinda banada et ne olurAmin canim seninde guzel haberini aliriz insallah
Evet canim sabir :) hayirlisiyla insallahinşallah canikom az kaldi 1 haftacikcik
Sukur seninle onlar idrar yaniltici oluyor en iyisi kan testiAmın ınsallah canım daha ıkı gun vardı ıdrar testınde cıkmadı cok korktum sukurler olsun
Etmezmiyim inanin hepinize ediyorum :)İnsallah canim dualarinda banada et ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?