2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Arkadaşlar bende perşembe günü tüp bebek tedavisine başlıyorum ve tüp bebek konusunda pek bir bilgim yok süreç kolaymı yada ağrılı mı oluyor bu süreçte neler yaptınız ?

Arkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Çok sağolun cevap için peki şekil bozukluğu önemli mi ileriye doğru hareket yüzdeligi hamilelik için düşük mu
bu arada tebrik ederim hamis arkadaşları Rabbim saglikla kucağına almak nasip etsin ins

Arkadaşlar bende perşembe günü tüp bebek tedavisine başlıyorum ve tüp bebek konusunda pek bir bilgim yok süreç kolaymı yada ağrılı mı oluyor bu süreçte neler yaptınız ?
Hayirli olsun leyla :) ozeldemi devlette mi yaptiracaksin
Aslinda zor evet ama sonucunu dusununce dayanilmayacak bi zorluk degil.en onemlisi sabir sabir sabir. Sihirli kelime bu.agrilimi bu kisiye gore degisiyo galiba.tedaviye verilen tepkiye bagli.ben cok agri cekmedim mesela.her ay kivrana kivrana adet oldugumu dusunursum onun yaninda hicti.
Cok mu yazdim yineee

Evet oyle insan inanamiyo gercekmi diye defalarca bakmustim ben sonuca.
Biliyomusun az once kuran okudum aglaya aglaya dua ettim hepinize.bi geldim senin haberin nasil mutlu oldum :)
Allah razı olsun canım ya ılacları kullanayım demı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…