2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar hamıleyım bıraz once ogrendım degırım 230 cok mutluyum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizzzz sen bize demeden teste mi gittin bakem
yaaaa ne diyim ben sana demedim mi kuzum bebeis gelioo bak maşallah degeruinde cok guzell
gozunaydin olsun
bugun hamişimiz cok 40binkere MAASAALLLAAAHHHH

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............

yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................

dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............

Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....

karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................

asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................

aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................

conqueror...........................28...............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art........................................26 mart.........

gulem05..............................?.................?....................?...........................................................?..................

hamiraa.............................?.................?....................?...........................................................23 mart........

bsrbsrsmt...........................?..................?....................?............................................................?.................

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart...............

prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international.............................29 mart...................8 nisan

loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart..................10 nisan

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial...................................29 mart.................10 nisan

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri.......................................30 mart..............beklemede

mrv8290............................25................1..........eskisehir tip fakultesi...............................29 mart..................13 nisan

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak........................................07 mart..................17 mart

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ........................................?......................tedavide

serenci.................................28..............2...................pembe mavi..............................................?.....................tedavide

eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?..................tedavide

sevgi_cmr..........................37...............3.............bahçeci fulya........................................................?...................tedavide

[/QUOTE]

Kizlar bana ne onerirsiniz transferden sonra neler yaptiniz
Valla mumkunse etrafina cok duyurma sorup durmasinlar.islerini yemek falan ayarla eger yaninda kimse yoksa. Evdeysen genelde uzan yorma kendini.ufak tefek isler olabilir.ilaclarini aksatma sabirli ol
Guzel beslen kabiz olma...dua et olumlu dusun

Ayyy cok sukur gozumuz aydin canim. Darisi basikiza insallah.
Test tarihinden once yaptirdin sanirom sen.
Bigun bende mujde verevilecekmiyim acaba birda size

Arkadaşlar bende sonucumu aldım hamileyim Rabbimin izniyle cok şükür Rabbim herkese hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım..:) umut oldun benimde yarın test günüm çok korkuyorum hiç cesaretim yok Rabbim burdaki herkesin yüzünü güldürsün benimde güldürsün dua edin arkadaşlar lütfen çok ihtiyacım var..

Hayırlı olsun kızlar birsey soracağım normal morfoloji % 0 bu nekadar etkiler doktor çok önemli değil dedi ama benim aklıma takıldı birde mortality 4 a% 12 hamile bırakmayacak kadar düşük mu

aaaaaa çoook sevindimmmm bunları okuyunca umut oluyorsunuz.. benden sonraydı test tarihin ne güzel cesaret etmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn

aaaaaa çoook sevindimmmm bunları okuyunca umut oluyorsunuz.. benden sonraydı test tarihin ne güzel cesaret etmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn
sagol canım daha ikı gunum vardı ama dokuz dogurdum bugun ıdrar da cıkmadı cok uzuldum dırek bır hastaneye gıttım bır saat sonra dedı ve cıktı Allah sukurler olsun Rabbım yardımcımız olsun ınsallah

artık dokuz değil bir tane doğuracaksın inşallah..:)))

Hayırlı olsun kızlar birsey soracağım normal morfoloji % 0 bu nekadar etkiler doktor çok önemli değil dedi ama benim aklıma takıldı birde mortality 4 a% 12 hamile bırakmayacak kadar düşük mu
Aslında çok anlamamda zaten sperm değerinde bi problem olsa bile mikroenjeksiyon yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…