2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

oooooooooooooooo bugunun masallahi var kizlar
cokkk guzelll bir haber canimmmm sağlıcakla kucagina da alirsin insaaalllahhhhhhh
değerin güzel gorunuo canim sanirim dr un test tarihini biraz uzun vermiş
Ewt ama benim transfer gününü sayarsak 8 saymazsak 7. Günde bu değer çıktı bende şaşırdım çok .

canım benim 1. kali,te 2. gün embriyosuydu test günüme 2 gün var sms biz bugun test yaptırdık veee çıktıııı allahıma şükürler olsunnnnn :)))) hadi darısı sana

Kızlar hamıleyım bıraz once ogrendım degırım 230 cok mutluyum

Tebrik ederiiiiiiiimmm canım. Hadi gözünüz aydın. Çok sevindim sizin adınıza. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Bugun hep güzel haberler aldık. Darısı butun arkadaşlarımızın başına

Kizlar saat 1 de bebislerimi aldim evde yatiyorum suan darisii bana olsun hamilelik dua edin banada diger arkadaslarada banada rabbim pozitif haber vermek nasip olsun rabbim tamaminada erdirsin ammmin
inşalah canımm ananas ve bir avuç kabak çekirdeği ye günlük

Hayırlı olsun kızlar birsey soracağım normal morfoloji % 0 bu nekadar etkiler doktor çok önemli değil dedi ama benim aklıma takıldı birde mortality 4 a% 12 hamile bırakmayacak kadar düşük mu
canim sizde sperm var ama ileri haareket hizi dusuk ve morfoloji önemli elbette sperm sekilleri demek sizin testte 0 yazio

aayyyy çook sevindim canım hayırlı olsun gözünaydın tatlım
güzel enerjilerin ve dualrtın için çokkk teşekkür ederim. değer düşük mü sence biraz? 2.gün embriyosuydu ve 10. gün bana iyi gibi geldi ama bilmiyoum 6000 küsürleri görünce burda kafam karıştı

en güzelini yaptın canim bugun basini yastığa rahat koyacaksin cesaretinden oturu bravooooooo

ne demek canım yaa böyle güzel haberler alınca nasıl mutlu oluyorum
biraz az ama erken yapmışsın testi iki gün sonra tekrarla lütfen ve kıyaslama kimseyle kendi değerini herkesin ki farklı.
canım yaa uykunda gelmez senin şimdi

sizde bana dua edin lütfen keseyi görüp kalbi duyana kadar içim içimi yiyecek

ay evetttttttt testi yaptırıp eve gelince ilk defa 1 aydır öyle mutlu ve huzurlu uyudum ki 5 saat uyumuşum eşim zor kaldırdı :)) internette normal değerin üst sınırı olarak gösteriyor 38i perşembe tüp bebek merkezmizie gidip test yaptırcaz tekrar,onlar yaptırdığımı duysa kızarlar :)) inşallah artar bakalım 1. aşamayı geçtik çok şükür

patikliiiiimmm bugun kan yaptık 38 çıktı 10. gün acil dr u gebesin dedi :))))
ayyyy ayyy accik girmedim bir hamişimiz daha olmuş
vay yaaaa supersinizzzzzzzzz kizcelerim yaaaa Masallahiniz var
gozunaydin bitanemmm cok sevindimmmm Rabbim kucagina sağlıcakla almayida nasip etsin insallahhhh

sizde bana dua edin lütfen keseyi görüp kalbi duyana kadar içim içimi yiyecek
dualarım seninle patiklimmm bence en zor aşamayı atlattın bundan sonrası heyecanla mutlulukla geçerrr inaşşallahh :) ikiz olur hem belki çifte bayram yaparız :)

canim değerinin az olmasi 2. gun embriosu olduğundan
bence gayet guzelll kat kat katlansin değerler insallahhhhh

gozunaydin bitanemmm cok sevindimmmm Rabbim kucagina sağlıcakla almayida nasip etsin insallahhhh
ayyy çok güldüm yaa hee sen yokken çoğaldık biz yine

canımmmmm çok teşekkür ederimmm hepinizin enerjisi bana çok iyi geldii sizlerin de katkısı var :)) erken test yaptırdım perşembe kesinleşecek hamilelik aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…