2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

dualarım seninle patiklimmm bence en zor aşamayı atlattın bundan sonrası heyecanla mutlulukla geçerrr inaşşallahh :) ikiz olur hem belki çifte bayram yaparız :)
eksik olma canım sağlıklı olsunda ikiz istiyorum aslında. bakalım nasibimizde ne var

evet seni gaza getirmeye çalışıyoruz anlasana
ahh ahhh gaza da getirseniz elimde olan bisi yokki evde döllendirme yapip da içime koyacak halimde yok anacim
oyle bisi olsa ne güzel olurmuş haaa ben döllendirip döllendirip 3-5 yerleştirirdim

ahh ahhh gaza da getirseniz elimde olan bisi yokki evde döllendirme yapip da içime koyacak halimde yok anacim
oyle bisi olsa ne güzel olurmuş haaa ben döllendirip döllendirip 3-5 yerleştirirdim
kız karnım ağrıdı gülmekten aayyy çatlak seni

ben ankaradayım canım Turgut özal ünv hastanesinde tedavi oldum...ünlü bi yer mi bilmem de ben dr umu ve ekibini seviyorum onlara güvendim hep inşallah sonuna kadarda öyle gider
benim dr çok çok iyi bir prof. gittiğimde düşük olmaması için ne ilaç varsa sorcam, düşük çok oluyor galiba tüp bebekte. 9 ay yapılacak iğne ilaç varsa alcam hepsini :) size de söylerim

benim dr çok çok iyi bir prof. gittiğimde düşük olmaması için ne ilaç varsa sorcam, düşük çok oluyor galiba tüp bebekte. 9 ay yapılacak iğne ilaç varsa alcam hepsini :) size de söylerim
hepsini al sakın eksik kalmasın canım zaten drun verir ne gerekirse evham yapma şimdiden lütfen

hangi merkeze gidiosun tatlim yas kac kacinci deneme ?

hangi merkeze gidiosun tatlim yas kac kacinci deneme ?
biz yalovadan karsa taşındık.yalovada 1 aşılama yaptırmıştım olmamıştı.erzurum 2 saat buraya orda tıp fak.de yakup hocanın methini duydugumuz için başlayalım dedik. hiç ümit vermedi bana sağolsun zaten 5 yumurtam toplandı ilaca çok iyi cevap vermedim. 2 embriyo transfer edildi ve ilk denemede allahıma şükür şuan yüzde 51 hamile gibiyim :) yaşım 35 bu arada hatta 2 ay geçmti 36 yazıuo kağıtlarda ahahaha

Günaydın kızlar. .benim 9 yumurtamin bir tanesi bile 1. Kalite kalmadı. 1 tane 2. Kalite kalmış. Onu da transfer ettirmedik doktor da tavsiye etmedi zaten. Ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Her şey yolundaydı.ggarip hisler içerisindeyim

canım benim 1. kali,te 2. gün embriyosuydu test günüme 2 gün var sms biz bugun test yaptırdık veee çıktıııı allahıma şükürler olsunnnnn :)))) hadi darısı sana
Ay ne müthiş bir haber! Tebrik ederim canım. Çok sevindim. Nur topunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İki gündür hamile haberleriyle çoşkumuz tavan yaptı valla. İnşallah Cuma günü ben de güzel haberlerle gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…