benim gitmemi mi beklionuz bakem sizzzzayyy çok güldüm yaa hee sen yokken çoğaldık biz yine
inşallahhhhhhhhhhhhhhhcanim değerinin az olmasi 2. gun embriosu olduğundan
bence gayet guzelll kat kat katlansin değerler insallahhhhh
eksik olma canımdualarım seninle patiklimmm bence en zor aşamayı atlattın bundan sonrası heyecanla mutlulukla geçerrr inaşşallahh :) ikiz olur hem belki çifte bayram yaparız :)
evetbenim gitmemi mi beklionuz bakem sizzzz
valla benimde hamiş olup cift cift dogurasim geldi yahu istahlandirdiniz bugun beniiiii
insallahhhhhhhhh canim yaaaa hayirlisi ile bebislerim gelsinlerdeinşallahhhhhhhhhhhhhhhhadi seni kutlıycaz artık şimdi de allahın izniyle
insallahhhhhhhhh canim yaaaa hayirlisi ile bebislerim gelsinlerde
ahh ahhh gaza da getirseniz elimde olan bisi yokki evde döllendirme yapip da içime koyacak halimde yok anacimevetseni gaza getirmeye çalışıyoruz anlasana
kız karnım ağrıdı gülmekten aayyy çatlak seni
ahh ahhh gaza da getirseniz elimde olan bisi yokki evde döllendirme yapip da içime koyacak halimde yok anacim
oyle bisi olsa ne güzel olurmuş haaa ben döllendirip döllendirip 3-5 yerleştirirdim
ben ankaradayım canım Turgut özal ünv hastanesinde tedavi oldum...ünlü bi yer mi bilmem de ben dr umu ve ekibini seviyorum onlara güvendim hep inşallah sonuna kadarda öyle giderpatikli siz hangi hastaneye gittniz ünlü yerlere mi gidiyorsunuz :))
ahahahahahakız karnım ağrıdı gülmekten aayyy çatlak seni
ahahahahaha
benim dr çok çok iyi bir prof. gittiğimde düşük olmaması için ne ilaç varsa sorcam, düşük çok oluyor galiba tüp bebekte. 9 ay yapılacak iğne ilaç varsa alcam hepsini :) size de söylerimben ankaradayım canım Turgut özal ünv hastanesinde tedavi oldum...ünlü bi yer mi bilmem de ben dr umu ve ekibini seviyorum onlara güvendim hep inşallah sonuna kadarda öyle gider
hepsini al sakın eksik kalmasınbenim dr çok çok iyi bir prof. gittiğimde düşük olmaması için ne ilaç varsa sorcam, düşük çok oluyor galiba tüp bebekte. 9 ay yapılacak iğne ilaç varsa alcam hepsini :) size de söylerim
elimde değil hayatımda ilk defa hamile oldum :)))))))hepsini al sakın eksik kalmasıncanım zaten drun verir ne gerekirse evham yapma şimdiden lütfen
tamam tadını çıkarda evham yapma yazık karnındakinide düşün birazelimde değil hayatımda ilk defa hamile oldum :)))))))
hangi merkeze gidiosun tatlim yas kac kacinci deneme ?benim dr çok çok iyi bir prof. gittiğimde düşük olmaması için ne ilaç varsa sorcam, düşük çok oluyor galiba tüp bebekte. 9 ay yapılacak iğne ilaç varsa alcam hepsini :) size de söylerim
biz yalovadan karsa taşındık.yalovada 1 aşılama yaptırmıştım olmamıştı.erzurum 2 saat buraya orda tıp fak.de yakup hocanın methini duydugumuz için başlayalım dedik. hiç ümit vermedi bana sağolsun zaten 5 yumurtam toplandı ilaca çok iyi cevap vermedim. 2 embriyo transfer edildi ve ilk denemede allahıma şükür şuan yüzde 51 hamile gibiyim :) yaşım 35 bu arada hatta 2 ay geçmti 36 yazıuo kağıtlarda ahahahahangi merkeze gidiosun tatlim yas kac kacinci deneme ?
iyi geceler patiklim ben de bu gun gülüyorum ilk defa :))tamam tadını çıkarda evham yapma yazık karnındakinide düşün biraz
biz kaç kere olduk sanki
gülmekten çatlıycam yaa yazık bana ben gidiyom hadi iyigeceler
Günaydın kızlar. .benim 9 yumurtamin bir tanesi bile 1. Kalite kalmadı. 1 tane 2. Kalite kalmış. Onu da transfer ettirmedik doktor da tavsiye etmedi zaten. Ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Her şey yolundaydı.ggarip hisler içerisindeyim[/QUOTE
Günaydın arkadaşım ben de şaşırdım ve üzüldüm. Transferin iptali çok yerinde bir karar olmuş kesinlikle. Üzülme Havuç suyu incir filan ye bir ay sonra tekrar denersiniz,sana bişey olmasın
Ay ne müthiş bir haber! Tebrik ederim canım. Çok sevindim. Nur topunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İki gündür hamile haberleriyle çoşkumuz tavan yaptı valla. İnşallah Cuma günü ben de güzel haberlerle gelirim.canım benim 1. kali,te 2. gün embriyosuydu test günüme 2 gün var sms biz bugun test yaptırdık veee çıktıııı allahıma şükürler olsunnnnn :)))) hadi darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?