2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Eslerimiz takma kafana ben halledicem ayarlıcam düşünme sen sadece rahatına bak deseler ne olur tatlım bizim elimizde mi hele ki onların bi cocuk gorduklerinde iclerinin nasıl yandığıni ve sana caktirmamaya çalıştığını bilirken hiç kolay değil çok zor bir durum hem hadi borçla yaptık ettik sonra tutmadı o borcu öderken o sıkıntıyı ikimiz cekicez hem ruhsal hem maddi çöküntü çok kötü bu konuda yaptiracagin merkezde tabi ki çok önemli ve ayrıca doktorun bence imkanın varsa vazgeç o hastanede yaptırma o stres altında o anlayissiz doktorun elinde olacağı varsa da olmaz canım ya doktorlar cepleri ni değil bizi düşünecek ler gerekirse bize terapi uygulayıp her sorumuza daha biz sormadan derman olacaklar boşuna mi okudular onca yıl nerde kaldı o yeminler i hepsi lafta bu devirde görüyorum da bazı doktorlar sadece cebini düşünür olmuş

Bugünün tüm şanslı hamiş anneleri sonunda meleklerinize kavuştunuz yüce allahım gönlünüze göre verdi inşallah bu hep böyle devam eder inşallah melekleriniz sapasağlam sağlıklı doğar ve inşallah emekli yürüdüğü okula gittiği hatta evlendiği ve onların meleklerinin olduğu günü görürsünüz ve yine bizimle burada inşallah bu sefer mutlu anilarmizi paylaşıyor oluruz. .

Bir gün öncesinden başlardı sancılarım ama bunda uzun sürdü hala da var. Şu an takvime göre adetimin üçüncü gününde olmam lazım. Üç gebelik yaşayan bir arkadaşım bu regl oluyo gibi hissetme üç ay devam eder ara sıra dedi.

İlk denemem

Tesekkurler arkadaslar. 9bucuk gibi ciktim islemden. Ogleden oncede aciklama yaptialr.
14 tane toplanmis.bi tanesinin ici bosmus 4-5tanesi dollenemeyecek gibiymis.
Geriye kaldi sekiz tane cok sukur. Kalitelerini cok begendim dedi embriyolog.
Esinin spermleride iyi.siz gercekten aciklanamayan infertilite grubundansiniz dedim cumartesi ayayip transfer hakkinda bilgi vercekler.
Hayirlisiyla bebislerimi sagsalim alirim ins. Bende.
Hamile olan arkadaslarida cok tebrik eder ve dualarina talip oldugumu iletirim

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Sizin de güzel haberleriniz için sabırsızlanıyorum

Hayırlısı olsun arkadaşım, Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin inşaallah.

canim benim aynen bizde baska sansimiz yok bu tutmazsa ikinci cok zor biriktiremem allah yardim etsin insallah seninde kismetin bebisinle gelir allahim yarfim eder elbet atlatacaz bu gunleri insallah

canim cok gecmis olsun super bir haber bu insallah 8 ide dollenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…