2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

canım coj sevındım ya Allah hayırlı etsın ınsallah darısı bızlere ınsallah

ben henüz o aşamaya gelmedim cnm ama arkdasm 2 sene önce 2 ay ıcın 500tl verdiğini söylemıstı
Allahım yardımcımız olsun.Allah sabır versin hepimize.Bazen tv haberlerinde çıkıyorya doğurmuş çöpe atmış o kadınları elime bir geçirsem saçlarını yolup yolup çöpe atardım. yazık ya o masumların ne suçu var

Yaşasın bu sabah gülerek uyandım sayende canım benim :)şükürler olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Bize bol bol dua et hamileler in duası gecermis :)

bende aynı şeyleri düşünüyorm okadar bebek hasretıyle yanan anne olmak ısteyen varken evlatlarını doğurup atan öldüren ac bırakan ne bılım böyle canıler ınsan olamaz hayvan demekte hayvana hakaret olur

yagmurun_elleri hayırlı olsun allah
hayırlı olsun gözün aydın allah sağ sağlim kucagına almanı nasip etsin

İyiyim bende beklemedeyim hala:)ya sen bildiğin belirtileri yasiyosun canım sık tuvalete gitmeler falan :)yarından sonra seninde güzel haberlerini bekliyoruz insallah

İyiyim bende beklemedeyim hala:)ya sen bildiğin belirtileri yasiyosun canım sık tuvalete gitmeler falan :)yarından sonra seninde güzel haberlerini bekliyoruz insallah
İnsallah oyledir canim su agrilarimda olmasa korkutuyolar beni.cumartesiye az kaldi insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…