canım coj sevındım ya Allah hayırlı etsın ınsallah darısı bızlere ınsallahMerhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim varBeta hcg sonucum 240, yani pozitif !
Çok mutluyum, sizlerden de iyi haberler bekliyorum. Rabbim hepinizin gönlünde olanı hakkınızda hayırlı kılsın inşallah. Cumartesi tekrar test yapıcam. Heyecandan napçağımı bilemiyorum. Yine girer yazarım burayaiyi ki varsınız!
Allahım yardımcımız olsun.Allah sabır versin hepimize.Bazen tv haberlerinde çıkıyorya doğurmuş çöpe atmış o kadınları elime bir geçirsem saçlarını yolup yolup çöpe atardım.ben henüz o aşamaya gelmedim cnm ama arkdasm 2 sene önce 2 ay ıcın 500tl verdiğini söylemıstı
Merhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim varBeta hcg sonucum 240, yani pozitif !
Çok mutluyum, sizlerden de iyi haberler bekliyorum. Rabbim hepinizin gönlünde olanı hakkınızda hayırlı kılsın inşallah. Cumartesi tekrar test yapıcam. Heyecandan napçağımı bilemiyorum. Yine girer yazarım burayaiyi ki varsınız!
YaşasınMerhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim varBeta hcg sonucum 240, yani pozitif !
Günaydın canimm :)nasılsın bugün?Gunaydin kizlar
bende aynı şeyleri düşünüyorm okadar bebek hasretıyle yanan anne olmak ısteyen varken evlatlarını doğurup atan öldüren ac bırakan ne bılım böyle canıler ınsan olamaz hayvan demekte hayvana hakaret olurAllahım yardımcımız olsun.Allah sabır versin hepimize.Bazen tv haberlerinde çıkıyorya doğurmuş çöpe atmış o kadınları elime bir geçirsem saçlarını yolup yolup çöpe atardım.yazık ya o masumların ne suçu var
Saat basi uyandim surekli agrim var ama neremde bilmiyorumGünaydın canimm :)nasılsın bugün?
hayırlı olsun gözün aydın allah sağ sağlim kucagına almanı nasip etsinMerhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim varBeta hcg sonucum 240, yani pozitif !
Canım benım dondurulmus transferi olacak 700 dolar a yapacaklarkızlar dondurulmuşların transferinden ne kadar alıyorlar
İnsallah oyledir canim su agrilarimda olmasa korkutuyolar beni.cumartesiye az kaldi insallah :)İyiyim bende beklemedeyim hala:)ya sen bildiğin belirtileri yasiyosun canım sık tuvalete gitmeler falan :)yarından sonra seninde güzel haberlerini bekliyoruz insallah
Simdi aklimdan geciyodun.aaaayyy cok sevindim gozunaydin canim :)Kizlarrrr sonuc pzitif hamileyimm
Allahim isteyen herkese versin canlarim cok mutluyum cokk
Cok saol canm darisi basina insallah!Simdi aklimdan geciyodun.aaaayyy cok sevindim gozunaydin canim :)
Çok sevindim ya inşallah bebişinin sağ sağlim doğduğunu da paylaşırsın bizimleKizlarrrr sonuc pzitif hamileyimm
Allahim isteyen herkese versin canlarim cok mutluyum cokk
Amin canim :)Cok saol canm darisi basina insallah!
amin canim hep birlikte paylasiriz insallahÇok sevindim ya inşallah bebişinin sağ sağlim doğduğunu da paylaşırsın bizimle
Ayy oyle mi hissediyosun gercekten canim ya kiz istiyom ya ben de ins.Saglikli olsun tabi deAmin canim :)
Kizin olcak bence senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?