2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çok tatlı ama :))))ablamda aynısının açık mavisini istiyor sifonyeri koyacagimiz duvara bende en dar olan duvara hareketli birseyler yapmak istiyorum çünkü geri kalan hersey krem olacak benim halısına kadar
Bende öyle düşünüyorum çok şirin demi benim oda çok küçük nasıl yerleştireceğimide bilmiyorum mobilyaşar zor sıgacak resmen

Ben de eşime sormadan hazırlayayım diyorum kızıyor çünkü o bana..ona endeksleme herşey zamanında olcak diyor..o yüzden soruyorum size ona gore internetten alayim diye..sadece hastane çıkış takimi var bebek için..

Iyi aksamlar keep kizlar yazilanlari tek tek okudum bana kalirsa emzik ve biberon alin sonucta kaynatilmadan kullanilmiyor siz alin biberonlar simdi kullanilmasabile sonradan su icin gerekecek Ben emzik biberon avent aldim kiyafetler 0-3 aldim daha cok tulum gerekiyor ve bebekler rahat ediyor tulumda. Bez pampers aldim kirki cikana kadar islak mendil kullanmiyorum ben pamukla temizliyecegim hazirliklar tamam ama daha yikanmadi

Aslında kendimizi şartlamıyoruzki alacaklarımızı alalım ama çantaya koymayalım bilelimki evde var çantaya koymakta zor değil hem ben biraz kaderciyimdir üzerime düşeni gerekeni yaparım sonrasıda allahın işi kısmet hayırlısıyla şu ayıda sağlıkla bi atlatalım allaha emanet yavrularımız

Aynen kuzum bende herkese sora sora kafamda azda olsa oturdu tam bitsin tek tek çekip atarm fikir ednirsin olur mu
Çok iyi olur kuzum yaa..allah razi olsun..bilemiyorum kafayi yicem..hic bir şey yok daha...bir hastane çıkışı var..çok kıyafet almayacağım kis olduğu için ama emzik biberon yatak örtüsü yorgani hastane için neler lazim..off panik oldum valla :))))

Avent i nerden aldım canım..philips avent gibi birşey gördüm omu..cam mi oluyor biberonlar..

Kızlar ben hastane süslerinide aldım.birine yaptırdım.isimleride yazıldı.inşallah kullanmak nasip olur.diğer ihtiyaclar hazır gibi.yıkanması lazım kıyafetlerin.bırde ekimde yaptıracagım duvar kagıdını.ama hep tedirgin ve telaşlıyım.hep birseyler eksik gibi geliyor.

Birde takımın gelip yerleşmesi lazım ki.ona gore dolaplara koyulsun kıyafetler,ayy zor bu işler.

Bugün okudum 27 de doğsa bile yasama şansı yüzde 85 mis...artik hazırlayayım yaa..benim kız sanki değişik birşeyler yapıyor anlatması güç..seri halde pat pat oluyor karnım..afedersin ama insan gaz kaçırır veya ishal olunca bağırsaklar dan nasıl ses gelir hep öyle karnımda seri hareketler var...

Yap tabi cnm.Allahın izniyle zaten birsey olmayacak,

Cnm onlar kizinin hickirigi olabilir

Cnm onlar kizinin hickirigi olabilir
Özellikle yan yatarken yattığım tarafta alt kasigimda seri çok hızlı canım yaa..saniye arayla hıçkırık mi olur ki...sol tarafa yatiyorsam sol alt kasıkta hissediyorum.. bir yeri bi sıkışıyoracaba diye korkuyorum..ne tarafa yatarsam orda oluyor ama yatar yatmaz değil..uzanırken bir anda oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…