Kıyamam yaNe bilim kuzum yaa psikolojik ti aile sorunları filan ünv den yeni mezun olmuşum is yok..stres sinir evde çok..zaten üzüldüm mu direk mideme vuruyor iştah kapanıyor zayıflıyor um
Anında veriyorum..üzüntü olunca yediğim çıkıyor..midem almıyor malesef iyice iştah filan kapanıyor yani..isi de o yüzden bıraktım 3.hamilelikte...sinir stres olup bebegime yansiyacagina gelmesin para dedim..rahat olmam lazim di biliyorum çünkü..Kıyamam yaAynen senin belli oldu sinirsel kilo durumun
Sende zayifmissin canım ya,ama bu kadar kilo alman normalmis ama anormalde birsey yok ki kuzu 25 civarlarinda kilo ile cok var doğuma giren...Dış görünüşe hamileligimden itibaren çok fazla önem vermiyorum önemli olan onların sağlığı canım,şimdi onlarda sıra dogumdan sonra bakacağım yoluna :)))Transferden beri cok hareketsizim aslinda ilk uc ay kanamam oldu hep yattim sonrasinda korktum sadece kisisel ihtiyaclarimi ben karsiladim geri kalaninda oturdum hareketsizlik oldugu kadar soyledigim gibi diyabetim var insulinim %70 artti insulin sisiriyor insani yani ben ne zaman fazla insulin alsam sisiserdim azalttigi da hemen balon gibi sonerdim insallah dogumdan sonra tekrar eski haline donuyormus insulin ihtiyacimiz benimkide normallesir diye umidediyorum acikcasi bes yildir 34-36 beden dolasiyordum ortalarda da ne oluyordu sanki icim aciyordu simdi eski halime donmesende 38 beden bile olsam yeter bana cidden onemsemiyorum yeterki bebegimi saglikla kucagimiza alalim dis gorunus benim icin cok onemli ama onunda bi yeri varmis hamile kalamadigim donemde cok cok iyi anladim.
Sende zayifmissin canım ya,ama bu kadar kilo alman normalmis ama anormalde birsey yok ki kuzu 25 civarlarinda kilo ile cok var doğuma giren...Dış görünüşe hamileligimden itibaren çok fazla önem vermiyorum önemli olan onların sağlığı canım,şimdi onlarda sıra dogumdan sonra bakacağım yoluna :)))
Çok iyi yapmışsın canım bak çok şükür kaçıncı haftana geldin maşallah çok iyisinAnında veriyorum..üzüntü olunca yediğim çıkıyor..midem almıyor malesef iyice iştah filan kapanıyor yani..isi de o yüzden bıraktım 3.hamilelikte...sinir stres olup bebegime yansiyacagina gelmesin para dedim..rahat olmam lazim di biliyorum çünkü..
Heh bak onu iyi hatırlattın cnm...Benim iki ablam da doğum yaptı,biri hiç birşey yapmadı tahmin edersin karnını :) diğeri de korse falanda değil bildiğin Yemeni gibi bir örtü koymuş çantasına doğumdan çıkıp onu sımsıkı sardirmis ve 20 gün cikarmamis ve beline inanamazsin böyle bir incelik yok sanki hiç doğum yapmamış hatun..Banada sen karışma korseyle falan olmaz ben bildiğim gibi yapacağım diyor sizinde aklinizda olsunKilo alimi genetik deniyor hamilelikteki benim ablalarimin biri 33 digeri 30 kiloaldilar dogumlarda 33 kilo alan ablam bizli kilo verdi 6 ayda eski haline donmustu ama karni cok sarkti ben lierac kullaniyorum sonrasinda korse falan dusunuyorum insallah. Bi topicte okudum lobusa korseleri varmis bende onu bi arastiracaktim.
Onu normal doğumda yapıyorlar bende sardırmıştım çok hafif bir göbeğim var simdi ...çok fenalık geldi bana 2 günde çıkarttım sarilan şeyi.afakanlar bastı çünkü.. ama sezeryan da dikişli olunca öyle sarma olduğunu hic duymadım bilmiyorum çünkü dikişler basınçtan patlayabilme ihtimali olurmuş...annem de sarmış normal doğum olduğumuz için..onda da hic göbek yok :) oda beni sardı ama yok yaa 20 gün dayanılmaz kuzum ona..ben sezeryan ile cesaret edemem herhalde..Heh bak onu iyi hatırlattın cnm...Benim iki ablam da doğum yaptı,biri hiç birşey yapmadı tahmin edersin karnını :) diğeri de korse falanda değil bildiğin Yemeni gibi bir örtü koymuş çantasına doğumdan çıkıp onu sımsıkı sardirmis ve 20 gün cikarmamis ve beline inanamazsin böyle bir incelik yok sanki hiç doğum yapmamış hatun..Banada sen karışma korseyle falan olmaz ben bildiğim gibi yapacağım diyor sizinde aklinizda olsun
Evet bu sefer biraz daha ileri gelebildik canım... inşallah daha ileri günleride göreceğiz hepberaber..Çok iyi yapmışsın canım bak çok şükür kaçıncı haftana geldin maşallah çok iyisin
Heh bak onu iyi hatırlattın cnm...Benim iki ablam da doğum yaptı,biri hiç birşey yapmadı tahmin edersin karnını :) diğeri de korse falanda değil bildiğin Yemeni gibi bir örtü koymuş çantasına doğumdan çıkıp onu sımsıkı sardirmis ve 20 gün cikarmamis ve beline inanamazsin böyle bir incelik yok sanki hiç doğum yapmamış hatun..Banada sen karışma korseyle falan olmaz ben bildiğim gibi yapacağım diyor sizinde aklinizda olsun
Ben de surat yapamıyordum kardeşi bize gelince...size iyi oturmalar kusura bakmayın deyip gidip yatıyordum obur odada..o tarz bir tavır yapıyordum..başım ağrıyor yorgunum vs diyordum..çünkü onun da kardeşi her aksam sigara içmeye uğrardı bize..Kizlar ne diyicem hani gecen dedim ya erkek kardesim aradi esim cvp vermedi tlf na sesini kisti tlf nunun sonrada kardesim msj atinca bayramin mubarek olsun abi diye esim sanada seklinde kisa bir msj yazmis. Simdi ablamla konustum erkek kardesim ona soylemis ne zaman arasam tlflarimi acmiyor diye artik aramicam demis cok fena arada kaldim esime cok kizginim tepki veremiyorum nasil tepki verecegimide bilmiyorum bugun yine kendi kardesi bekarkahvaltiya geldi bize ben gayet normal davrandim suan oda bana oyle davarniyor ben birisi bana iyi davranirken kotu davranamiyorum. Sinir oldum icimde esimle cok pis kavga etmek geliyor
Kahvaltiya grliyor genelde o zamanda bende kahvalti ediyorum benimle konusunca birsey soruncada cvp veriyorum en normal halimle cokmu safim neyimBen de surat yapamıyordum kardeşi bize gelince...size iyi oturmalar kusura bakmayın deyip gidip yatıyordum obur odada..o tarz bir tavır yapıyordum..başım ağrıyor yorgunum vs diyordum..çünkü onun da kardeşi her aksam sigara içmeye uğrardı bize..
İsteksiz cevap ver asik suratla cevap ver sende..kaynanam mesela çok ağız burun kıvırır konuşurken..ben sinir olurum omuz filan Silker..Kahvaltiya grliyor genelde o zamanda bende kahvalti ediyorum benimle konusunca birsey soruncada cvp veriyorum en normal halimle cokmu safim neyim
Insanin icinde yoksa istesede kotu davranamiyor canim, mesela esine ben kardesine oyle yapssam hos olurmu de, bak size geliyormus asla surat asmiyor, guleryuzle karsiliyorsun, sirf esinin kaddesi oldugu icin, sende ona oyle soyle aynisini senden istiyorum cokmu de. Arada kalmak cok kotu, hele ailemiz olunca soz konusu. Ama sende guzellikle soylersin olursa olur, olmazsada esinle arani bozma.Kahvaltiya grliyor genelde o zamanda bende kahvalti ediyorum benimle konusunca birsey soruncada cvp veriyorum en normal halimle cokmu safim neyim
İsteksiz cevap ver asik suratla cevap ver sende..kaynanam mesela çok ağız burun kıvırır konuşurken..ben sinir olurum omuz filan Silker..
Insanin icinde yoksa istesede kotu davranamiyor canim, mesela esine ben kardesine oyle yapssam hos olurmu de, bak size geliyormus asla surat asmiyor, guleryuzle karsiliyorsun, sirf esinin kaddesi oldugu icin, sende ona oyle soyle aynisini senden istiyorum cokmu de. Arada kalmak cok kotu, hele ailemiz olunca soz konusu. Ama sende guzellikle soylersin olursa olur, olmazsada esinle arani bozma.
Çok zor anlıyorum ben seni..senin yavaş yavaş eşini işlemen lazımdı en bastan..benim ki mesela dar dur car car konuştu inatlasti herkesle filan dimi..benim adim çıkmış inatçı diye diyor..evet dedim annemle inatlasiyorsun...oda inat ediyor bana diyor...sende inatlaşma o zaman taktik değiştir dedim..ac interneti göster..kurban payının dağıtılması konusunda baya inatlastilar da :)))) belki haklisin diyor..ben de sert davraniyorum...mesela dusa girdi anneannemdeler taraf sırılsıklam olmuş..benim de bosluguma geldi bakmadim arkasindan havlu filan yerdeymis..ananem görünce kızmış banyoyu temizlemiş..eşime hep söylüyorum wc ye banyoya girdinmi bizim evde olsa bak arkana kontrol et diye..islatiyorsun yerleri kayıp düşerim bir silkelen küvetin içinde havluya sarın diyorum hic dinlemiyor...heee öylemi anladığı yok adamın dun sabah annesinde kahvaltida obur gelin kocasını sürekli şikayet ediyor kimsenin birşey dediği yok..bende rezil etti beni banyoda boyle yapmış..kadının salonunda ayrı yatak odasın da ayrı her köşeye çorap çıkarmış vs bir suru saydım...gıcık eltide vardı kardeşleri filan..eve geldik beni rezil ettin kızın yaninda herşeyi söyledin diyor..eeee dedim herkes senin arkanda mi gezecek..zoruna gitti..iyi de oldu..canıma deysin :)))) o sonuçta kendi ailesi..bu bayram taktik degistirdim bende suçunu bilsin diye :))))Bunu deniyicem canim en azindan huzursuz olsun bakalim biraz
Esimede suan birsey diyemiyorum bu ara nazimla oynuyor bes yildir hic olmadigi kadar iyi bana karsi bende soyledigim gibi karsidan negatif bi tavir gormedikce kimseye birsey diyemem surat yapamam bozamam. Isim zor vallahi allah kolaylik versin sabir verdi katlaniyorumda(
Kız yok sezeryan oldu dikisi asagida ki zaten o gobeginden itibaren sardirmis kişiden kişiye değişir o sıkılmadı habire duzelttiriyordu bende hatırlıyorum biraz küçük olup o tarz şeylerle ilgim olmamasına rağmen,ters gelmişti kızı mecbur sezeryana girmişti son andaOnu normal doğumda yapıyorlar bende sardırmıştım çok hafif bir göbeğim var simdi ...çok fenalık geldi bana 2 günde çıkarttım sarilan şeyi.afakanlar bastı çünkü.. ama sezeryan da dikişli olunca öyle sarma olduğunu hic duymadım bilmiyorum çünkü dikişler basınçtan patlayabilme ihtimali olurmuş...annem de sarmış normal doğum olduğumuz için..onda da hic göbek yok :) oda beni sardı ama yok yaa 20 gün dayanılmaz kuzum ona..ben sezeryan ile cesaret edemem herhalde..
Tamam bende kıdemli olurum o zamana anlatırım püf noktalarini :)))Sezeryandan sonrada sarabilirmiyiz acaba ama benim buyuk ihtimal normal olacak burada olumcul bir sebep olmadikca sezeryan yapmiyorlarmis. Bizden erken olursa dogumun canim tekrar sorarim ablan nasil yapti diye
Çok zor anlıyorum ben seni..senin yavaş yavaş eşini işlemen lazımdı en bastan..benim ki mesela dar dur car car konuştu inatlasti herkesle filan dimi..benim adim çıkmış inatçı diye diyor..evet dedim annemle inatlasiyorsun...oda inat ediyor bana diyor...sende inatlaşma o zaman taktik değiştir dedim..ac interneti göster..kurban payının dağıtılması konusunda baya inatlastilar da :)))) belki haklisin diyor..ben de sert davraniyorum...mesela dusa girdi anneannemdeler taraf sırılsıklam olmuş..benim de bosluguma geldi bakmadim arkasindan havlu filan yerdeymis..ananem görünce kızmış banyoyu temizlemiş..eşime hep söylüyorum wc ye banyoya girdinmi bizim evde olsa bak arkana kontrol et diye..islatiyorsun yerleri kayıp düşerim bir silkelen küvetin içinde havluya sarın diyorum hic dinlemiyor...heee öylemi anladığı yok adamın dun sabah annesinde kahvaltida obur gelin kocasını sürekli şikayet ediyor kimsenin birşey dediği yok..bende rezil etti beni banyoda boyle yapmış..kadının salonunda ayrı yatak odasın da ayrı her köşeye çorap çıkarmış vs bir suru saydım...gıcık eltide vardı kardeşleri filan..eve geldik beni rezil ettin kızın yaninda herşeyi söyledin diyor..eeee dedim herkes senin arkanda mi gezecek..zoruna gitti..iyi de oldu..canıma deysin :)))) o sonuçta kendi ailesi..bu bayram taktik degistirdim bende suçunu bilsin diye :))))
Süper hadi bakalım allah hayırlı kolay doğumlar nasibetsin hepimize canım.Tamam bende kıdemli olurum o zamana anlatırım püf noktalarini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?