2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kzuum sen o işleri sonraya bırak bence zaten anlattigin kadarıyla eşinde biraz ters bir karakter,yapacağın soyleyecegin her söz seni dahada uzecektir alttan alacağını düşünmüyorum kavga etmeye kalksan,zaten senin hassas olduğunu anlasa yalandanda olsa 2 dk konuşur kaptırdı o yüzden sen büyük bir eylem yapıp kendini dahada sitrese sokma şu kızını bir dogurda inşallah...Ama kardeşine at birseyler tartismistik ondan öyle davrandı o gün falan de onunda kalbi kirilmasin

Ayy ne bilim geniş birşeyle sardılar beni..çok fenaydı afakan bastı..kalsin göbek bana ne dedim..dediğim gibi normal doğum yapanların sardığını duydum da sezeryan hic duymadım..ilk senden duyuyorum..ama çok sıkı sarıyorlar canım yaa..

Haklısın canım kendimi tutamadım simdi msj attım cvp vermedi meşgul heralde ama boşta olsa verecek cvbı yok kardeşimde direkt bana birşey demedi ablama söylemiş ablam bana söyleyince ihiç birşey diyemedim sadece ya öylemi yapmış ayıp etmiş diyebildim sanki bilmiyormuşum gibi. İnşallah yavrularımızı alalım bi kucagımıza hayırlısıyla allah hepimize o günleri göstersin kolay doğum nasibetsin

Herkesin huyu farklı iste..ne diyim simdi..benimki taktikler yiyor..hhee oda beni sinir etmiyor mu ediyor bazen..normalde cani yakin bir insan isen kardesine surat yaptığın da herhalde anlar..ne bilim..benimkiler de anlamıyordu gerçi..sonrada kavga ediyorduk..benimki yani kardeşleri annesi her aksam gelirdi evimden çıkmazdı..sinir olurdum bende..

Evet canım zor işler benim eşim kaçın kurrası ona taktik falan işlemez hayatından kaç tane kadın geçmiş gari meşru ilişkiler gayri meşru çocuklar yok yok yani

Evet canım zor işler benim eşim kaçın kurrası ona taktik falan işlemez hayatından kaç tane kadın geçmiş gari meşru ilişkiler gayri meşru çocuklar yok yok yani
Diyom yaa herkesin huyu farklı herkesin bir eksiği bir fazlası var..bana agir gelen bir hareketini sen kaldırıyor olabilirsin..sana normal gelen bir davranışı bana çok aşırı ters gelebilir...hiçç takma..bu bayram kardeşleri bize gelmek istedi biz de kaynanam daydık..pek istemedim basta ama onyargilarimi ekarte etmeye çalıştım..mangal filan yaktılar..baktım elti bana soru soruyor yanaşmaya çalışıyor bende muhabet ettim..kimse dört dörtlük degil..anneme bakıyorum inat dik kafalı kindar domuzdan kil kopartır cinsten kin güder insana..babama bakıyorum sürekli içki şişesinde..kendi ailem de dört dörtlük degilki..Herkesin huyuna gore su vermeyi öğrendim..mesela bayramin 1.günü annanemde kalalim dedim benimki annesine gelmek istedi..annem le annanem e siz karışmayın dedim bir şey olursa diye..tabi esim benim niye 1.günü annesine gelmek istemedigimi anladı eltiyi görmeyeyim diye..ama gene de benim isteğim oldu o gecede anneannemde kaldık..hossss ertesi aksam da dun sabah ta eltiye de fazlasıyla doydum :)))) aksam yemegine de ordaydilar..sabah kahvaltiyada ama olsun..bende kardeşimle kuzenlerle doyasiya vakit geçirdim..

Diyom yaa herkesin huyu farklı herkesin bir eksiği bir fazlası var..bana agir gelen bir hareketini sen kaldırıyor olabilirsin..sana normal gelen bir davranışı bana çok aşırı ters gelebilir...hiçç takma..bu bayram kardeşleri bize gelmek istedi biz de kaynanam daydık..pek istemedim basta ama onyargilarimi ekarte etmeye çalıştım..mangal filan yaktılar..baktım elti bana soru soruyor yanaşmaya çalışıyor bende muhabet ettim..kimse dört dörtlük degil..anneme bakıyorum inat dik kafalı kindar domuzdan kil kopartır cinsten kin güder insana..babama bakıyorum sürekli içki şişesinde..kendi ailem de dört dörtlük degilki..Herkesin huyuna gore su vermeyi öğrendim..mesela bayramin 1.günü annanemde kalalim dedim benimki annesine gelmek istedi..annem le annanem e siz karışmayın dedim bir şey olursa diye..tabi esim benim niye 1.günü annesine gelmek istemedigimi anladı eltiyi görmeyeyim diye..ama gene de benim isteğim oldu o gecede anneannemde kaldık..hossss ertesi aksam da dun sabah ta eltiye de fazlasıyla doydum :)))) aksam yemegine de ordaydilar..sabah kahvaltiyada ama olsun..bende kardeşimle kuzenlerle doyasiya vakit geçirdim..

Ee aile olunca elti görümce kaynana her kimse onlardan kaçış yok bugun görmesen yarın görüyorsun:)

Ee aile olunca elti görümce kaynana her kimse onlardan kaçış yok bugun görmesen yarın görüyorsun:)
Benim bazı arkadaslarim da hayatta karşılıklı aile ler ile gorusmuyorlar..adam kadının ki leri görmüyor..kadın adaminkileri...hic te adam ısrar etmezmiş..geleceksin anneme filan diye..benimkine söylüyorum bazen deliriyor o zaman :)))))

Biliyormusun ben israr etmesem benim esimde beni ailesiyle gorusturmez

Biliyormusun ben israr etmesem benim esimde beni ailesiyle gorusturmez
Arkadasumin esi istememiş kizin annesiyle görüşmek..gelmesin vs yapınca arkadaşım da onun annesi ile görüşmüyor :))) ne sen benimkini gör ne ben seninkini diyor..bayram olur arkadaşım çocukları alır annesine gider..ertesi gün esi alur çocukları kendi annesine gider..öyle bir ilişki icindeler..onun da esi nin yaşı arkadaşımâ gore büyük..en az 11 yas ti galiba..

Hiç benim tarzım degil kendimi düşündüm yapabilirmiyim diye ama sanırım yapamam ben aile seviyorum samimiyet seviyorum ama karar verdim artık bende gitmcem benide götür diye ısrar etmicem gel demezde dese bile bahaneler bulup kaçabildiğim kadar kacıcam

Bence hic takma canım simdi..bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..kuzunu düşün..onla konuş..şarkı şöyle masal oku ona..artik onlar herşeyi duyuyor biliyorsun...sen biberon emzik filan aldinmi..

Bence hic takma canım simdi..bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..kuzunu düşün..onla konuş..şarkı şöyle masal oku ona..artik onlar herşeyi duyuyor biliyorsun...sen biberon emzik filan aldinmi..

Almakla almamak arasında kararsızım canım aventin starter diye mini biberonları var bi ondan tecrübeli annelerin önerisi olarakta 3-4 ceşit ucuz pahalı emzikler alayım diyorum birde diyorum almıyım lazım olursa eşim iki dk gider alır diyorum bi bakalım daha çok var. Ama dün internetten mustelanın ürünlerinden sipariş ettim. Battaniye body vs onlarda tamam

Yaa ne lazim su çantaya ne konulcak bilemiyorum birşeyler daha alayim deyip karar veremiyorum..bakıyorum internette o kadar..off ne zormus

Yaa ne lazim su çantaya ne konulcak bilemiyorum birşeyler daha alayim deyip karar veremiyorum..bakıyorum internette o kadar..off ne zormus

Canta için heryerde listeler var ben iki çanta hazırlamaya karar verdim biri tek gece için bi tanede kabin boyun bavulumuda bir kaç gün kalırsak diye öylesine koyucam ortalama bi fikir edindim ben ihtiyacları alayım diyorum evde dursun aralık ayındada cantaya koyarım diye düşündüm güzel gecelik sabahlık takımı bulabilirsem alıcam yoksa evdekilerden giyincem pijama almak zorundayım evdekiler 34-36 benden olmazlar bana dogumdan hemen sonra bizim için çorap terlik ped şeklinde alt çamaşır emzirme sütyeni gibi şeyler bebeiş içinde herşey koyarız nasıl olsa minicikler yer bile kaplamıyorlar yerim ben onları

Ben hast için aldigim kıyafetlerini yikadim yarinda eksikleri çıkıp alacağım canım...Birde normaldede kullanmaları için çıt çıt li tulum lar alacağım,benim oda tklaei 3 ünde geliyor ya hatta yarın duvar kagidinida netlestireyim diyorum

Benimde nasipse bu hafta evdeki tadilatlar yapılacak hazır başlamışken duvar kağıtlarıda yapılacak ama ben hala kararsızım bir duvarı minik puantiyeli kagıt digerlerinide tam beyaz kendinden simli yaptırayım diyorum ama eşim puantiyeli olan iyi olmaz diyor çocugun gözlerini bozar

Aynen kuzum bende herkese sora sora kafamda azda olsa oturdu tam bitsin tek tek çekip atarm fikir ednirsin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…