Aynen ya benim artık bu hafta geliyor oda tklari o yüzden yarın çıkıp birseyler alacağım ki yikansinlar odayı da havalandirip yerlestireyim ufaktan dedim...Birde askilarini alacağım yarın :))))Çok heyecanlıBirde takımın gelip yerleşmesi lazım ki.ona gore dolaplara koyulsun kıyafetler,ayy zor bu işler.
Baktim bende temin çeşit çeşit vardı hangisi bilemedim gene vazgeçtim..hangi niz bayramın 1 günü kuzeniyle oturur...kocasıyla beraber 3 saat isim tartışır..gene bulamadık ortak nokta yi...bAde diyorum..şarap demekmiş..2.ismi nil de 1.ismi yok..eflin nil diyorum hayır da hayır çok kafiyeli..oda nisa diyor ben hayır agir bir isim o diyorum...offff..valla ben bu adamla 1 adim atamayacağım :):)))) kızzz bul artık bir isim, bende aventin naturel yenidoğan biberon setini aldım.
Ne demek canım benim...Sen panik yapma nasılsa benim oda mecburen sizlerden önce gelecek ve hazır olacak o yüzden hep beraber hem benim eksikleri konuşuruz hemde sizlerede fikir olur..Çok iyi olur kuzum yaa..allah razi olsun..bilemiyorum kafayi yicem..hic bir şey yok daha...bir hastane çıkışı var..çok kıyafet almayacağım kis olduğu için ama emzik biberon yatak örtüsü yorgani hastane için neler lazim..off panik oldum valla :))))
Aynen öyle çok şükür artık sorunumuz yok içimiz rahat olsun hepimizin...Artı erken değil artık çünkü agirlasiyoruz şimdi tam zamanı halledip doğumu bekleyeceğiz artikBugün okudum 27 de doğsa bile yasama şansı yüzde 85 mis...artik hazırlayayım yaa..benim kız sanki değişik birşeyler yapıyor anlatması güç..seri halde pat pat oluyor karnım..afedersin ama insan gaz kaçırır veya ishal olunca bağırsaklar dan nasıl ses gelir hep öyle karnımda seri hareketler var...
Napim kuzum napim içine nisa sinmiyor...kamer olsun oda kuranda var diyorum o da kabaymış..bana uysun diye istiyormuşum..offf herşeye bahane kuzenim bile dedi..her isme kulp takıyor dedi :)))
Ayyy bayıldım bunlara nerden aldın canım sizin ordan mi internetten mi atiyorum sepete sonra almıyorum karar veremiyorum yaa..
Oyy çok tatlilarr :)))Güle güle giysinler inşallah...Bende bu tulumlardan alacağım yarın...0-3 ne kadar almalıyım ki acaba
Ayy ne guzel .sen hallettin asıl cnm herseyi.bnm takımın gelmesi ekim sonunu bulur.bende diorum ki.kıyafetleri ekimin ortası gibi yıkayıp ütületsem ve bohça yaptırıp bekletsem olur mu ki?Aynen ya benim artık bu hafta geliyor oda tklari o yüzden yarın çıkıp birseyler alacağım ki yikansinlar odayı da havalandirip yerlestireyim ufaktan dedim...Birde askilarini alacağım yarın :))))Çok heyecanlı
Biberon 2 tane mi alcaz kızlar peki..su için ayrı beslenme için ayrı dur ben siden gibi direk set alayım..basmıyor benim kafa..kitlendim..
Burdan aldim cnm ben internetten emin olamiyirum gozumle gormem lazimAyyy bayıldım bunlara nerden aldın canım sizin ordan mi internetten mi atiyorum sepete sonra almıyorum karar veremiyorum yaa..
Iyi aksamlar keep kizlar yazilanlari tek tek okudum bana kalirsa emzik ve biberon alin sonucta kaynatilmadan kullanilmiyor siz alin biberonlar simdi kullanilmasabile sonradan su icin gerekecek Ben emzik biberon avent aldim kiyafetler 0-3 aldim daha cok tulum gerekiyor ve bebekler rahat ediyor tulumda. Bez pampers aldim kirki cikana kadar islak mendil kullanmiyorum ben pamukla temizliyecegim hazirliklar tamam ama daha yikanmadi
Cok saol cnm erken buyuyorlar ben sadece tulum aldim 10 taaneye yakin var bide citcitli atlet 10 taneOyy çok tatlilarr :)))Güle güle giysinler inşallah...Bende bu tulumlardan alacağım yarın...0-3 ne kadar almalıyım ki acaba
Hakikaten çok zor ya senin işinNapim kuzum napim içine nisa sinmiyor...kamer olsun oda kuranda var diyorum o da kabaymış..bana uysun diye istiyormuşum..offf herşeye bahane kuzenim bile dedi..her isme kulp takıyor dedi :)))
Bence olur bende öyle yapcam biraz daha birşey alayim..malum bir takim var elimde..bir de hangi marka bebe deterjanı alsak ki..Ayy ne guzel .sen hallettin asıl cnm herseyi.bnm takımın gelmesi ekim sonunu bulur.bende diorum ki.kıyafetleri ekimin ortası gibi yıkayıp ütületsem ve bohça yaptırıp bekletsem olur mu ki?
Enİnde sonunda bir isim bulunacak:))) ne kaldı surada.en son yazdırırsınız.Baktim bende temin çeşit çeşit vardı hangisi bilemedim gene vazgeçtim..hangi niz bayramın 1 günü kuzeniyle oturur...kocasıyla beraber 3 saat isim tartışır..gene bulamadık ortak nokta yi...bAde diyorum..şarap demekmiş..2.ismi nil de 1.ismi yok..eflin nil diyorum hayır da hayır çok kafiyeli..oda nisa diyor ben hayır agir bir isim o diyorum...offff..valla ben bu adamla 1 adim atamayacağım :)
Almisken buyuk alin emecekleri icin su verilmiyor mama verirseniz su veriliyor diye biliyorumEvet canım haklısın o konuda kaynatmakta gerek sağol netleştirdin bizi ok alalım:) bu arada aventin yeni foğan için olanı çok küçük değilmi su için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?