2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Birde takımın gelip yerleşmesi lazım ki.ona gore dolaplara koyulsun kıyafetler,ayy zor bu işler.
Aynen ya benim artık bu hafta geliyor oda tklari o yüzden yarın çıkıp birseyler alacağım ki yikansinlar odayı da havalandirip yerlestireyim ufaktan dedim...Birde askilarini alacağım yarın :))))Çok heyecanlı

:)))) kızzz bul artık bir isim, bende aventin naturel yenidoğan biberon setini aldım.
Baktim bende temin çeşit çeşit vardı hangisi bilemedim gene vazgeçtim..hangi niz bayramın 1 günü kuzeniyle oturur...kocasıyla beraber 3 saat isim tartışır..gene bulamadık ortak nokta yi...bAde diyorum..şarap demekmiş..2.ismi nil de 1.ismi yok..eflin nil diyorum hayır da hayır çok kafiyeli..oda nisa diyor ben hayır agir bir isim o diyorum...offff..valla ben bu adamla 1 adim atamayacağım :)

Ne demek canım benim...Sen panik yapma nasılsa benim oda mecburen sizlerden önce gelecek ve hazır olacak o yüzden hep beraber hem benim eksikleri konuşuruz hemde sizlerede fikir olur..

Aynen öyle çok şükür artık sorunumuz yok içimiz rahat olsun hepimizin...Artı erken değil artık çünkü agirlasiyoruz şimdi tam zamanı halledip doğumu bekleyeceğiz artik

Sen neredeyse bir çok şeyi hallettin cnm maşallah darısı bizlere K kaderim35 aynen kuzum isim olayina bir öncelik verin artık merakla bekliyorum :)))
Napim kuzum napim içine nisa sinmiyor...kamer olsun oda kuranda var diyorum o da kabaymış..bana uysun diye istiyormuşum..offf herşeye bahane kuzenim bile dedi..her isme kulp takıyor dedi :)))

Aynen ya benim artık bu hafta geliyor oda tklari o yüzden yarın çıkıp birseyler alacağım ki yikansinlar odayı da havalandirip yerlestireyim ufaktan dedim...Birde askilarini alacağım yarın :))))Çok heyecanlı
Ayy ne guzel .sen hallettin asıl cnm herseyi.bnm takımın gelmesi ekim sonunu bulur.bende diorum ki.kıyafetleri ekimin ortası gibi yıkayıp ütületsem ve bohça yaptırıp bekletsem olur mu ki?

Evet canım haklısın o konuda kaynatmakta gerek sağol netleştirdin bizi ok alalım:) bu arada aventin yeni foğan için olanı çok küçük değilmi su için?

Napim kuzum napim içine nisa sinmiyor...kamer olsun oda kuranda var diyorum o da kabaymış..bana uysun diye istiyormuşum..offf herşeye bahane kuzenim bile dedi..her isme kulp takıyor dedi :)))
Hakikaten çok zor ya senin işin Kız benimkide çok takintiliydi isim konusunda,ödüm patladı bir ara taktı kafaya kemal Tahir koyacagim diye resmen tansiyonlarim çıkmıştı,ya Tahir ismini hiç sevmem resmen dedim bizi eve sokma diyorsun...Ama düşündüm tasindim sakin sakin hallettim ama birde bana sor nasıl kabul ettirdim çok ugrastirdi,ben sadece Atlas ı istedim aslında iyi dedi bi ara birini sen koy birini ben,anam bi isimler koydu çocuğa şekerim le tansiyonum aynı anda firliyordu her akşam :))))Çınar Atlas isterdim ben yaa Toprak Atlas ama diğerinin adınida o koydu hemen tamam dedim Aras 'a yoksa tövbe yarabbi kimbilir ne olacaktı çocuğumun adı :)))yani demem o ki sen netlestir kafanda önce sonra alttan gir üstten çık :)

Ayy ne guzel .sen hallettin asıl cnm herseyi.bnm takımın gelmesi ekim sonunu bulur.bende diorum ki.kıyafetleri ekimin ortası gibi yıkayıp ütületsem ve bohça yaptırıp bekletsem olur mu ki?
Bence olur bende öyle yapcam biraz daha birşey alayim..malum bir takim var elimde..bir de hangi marka bebe deterjanı alsak ki..

Enİnde sonunda bir isim bulunacak:))) ne kaldı surada.en son yazdırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…