Anladım gördüm internette tahmin ettim..eşime al dedim oda 4 tane biberon â gerek varmı ki dedi...alacaktık nerdeyse sonra aklıma geldi anam o ikiz dedim...ondan..öyle...ev de biberondan gecilmeyecek tiBen bu seti aldım
Eki Görüntüle 1640961
Tamam canım allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar sizeee...Kizlar size iyi sohbetler ben kactim iyi geceler
Doğru .bnm ikiz:)) ama bu seti teklerde alıyor.inşallah bolbol emzirirsinde ilk zamanlar gerek kalmaz.Anladım gördüm internette tahmin ettim..eşime al dedim oda 4 tane biberon â gerek varmı ki dedi...alacaktık nerdeyse sonra aklıma geldi anam o ikiz dedim...ondan..öyle...ev de biberondan gecilmeyecek ti
Bende aldım ikitane kreminden.bnmkiler fermuarlı sadeceEki Görüntüle 1640962 Kızlar ben birde bunlardan aldım birde kremini aldim
Çok sekerler canım..ben biraz daha büyüyünce alayim bunu diye düşündüm..Eki Görüntüle 1640962 Kızlar ben birde bunlardan aldım birde kremini aldim
Bende alayım bundan Sağol canim fikir verdiğin için bende bir türlü karar veremiyordumBen bu seti aldım
Eki Görüntüle 1640961
Aslında ben kendim içinde kullanmıyorum yumuşatıcı çamaşırt kurutma makinesinde kuruyunca yumuşak çıkıyor zaten zamaşırlar ama bugun bi yerde okudum bebek giysilerini yıkamış makinede kurutmuşlar hepsi küçülmüş bende 30 derecede yıkayım kalorifermüErinde kurutayım diye düşündüm onun içinde yumuşatıcı gerek alıp az bişey kullanıyımBende fairy aldim yumusatici comfort beyaz olanindan aldim fairynin yumusatici sida var oda guzel ama sana tavsiyem yumusatici yi cok az kullan
Bunlari götürürüm dedim hast ye kundaga sarıp direkt bunlara koyulabilir...Artı ana kucağı diyor herkes kafam karıştı sen ne düşündün canimBende aldım ikitane kreminden.bnmkiler fermuarlı sadece
Ben tamamen bilinçsiz aldım :)kız büyüyünce mi kullaniliuormus bunlar...Bu arada bu hafta araba ve ana kucaklari alınacak hiç bir fikrim yokÇok sekerler canım..ben biraz daha büyüyünce alayim bunu diye düşündüm..
Kuzum ben fotoğraf paylaşmistim ya hatirlarmisin hast için bunlarin hepsi onların içinden...Ben yikadim utulettirecegim o zaman işte çantayı hazirlayacagim o zaman tek tek çekip atacağım zatenOfff kızlar offf gece gece kalbim sıkıştı daha dune kadar bir şey yok diyordunuz..asil benim hic birseyim yokmus...bende bekliyorum saf saf aldiklarinizi paylaşcanız diye herkes in herşey i tamam...odalar gelcek eşyalar yerleşecek..daha benim oda bir daha boyanacak...yemin ediyorum stres bastı çok fena
Ben onu bebek tulumu zanettim kuzumBen tamamen bilinçsiz aldım :)kız büyüyünce mi kullaniliuormus bunlar...Bu arada bu hafta araba ve ana kucaklari alınacak hiç bir fikrim yok
Ben tamamen bilinçsiz aldım :)kız büyüyünce mi kullaniliuormus bunlar...Bu arada bu hafta araba ve ana kucaklari alınacak hiç bir fikrim yok
Bende aynen o düşünceyle almıştım bundan hatta ilk aldıgım şeylerden biriydiBunlari götürürüm dedim hast ye kundaga sarıp direkt bunlara koyulabilir...Artı ana kucağı diyor herkes kafam karıştı sen ne düşündün canim
Dur canım sakin ol sıkıştırma kalbini tatlı telaşlarşa mutlu olalım doğumlarımıza aslında daha çok varOfff kızlar offf gece gece kalbim sıkıştı daha dune kadar bir şey yok diyordunuz..asil benim hic birseyim yokmus...bende bekliyorum saf saf aldiklarinizi paylaşcanız diye herkes in herşey i tamam...odalar gelcek eşyalar yerleşecek..daha benim oda bir daha boyanacak...yemin ediyorum stres bastı çok fena
Bende dedim ne oluyoBen onu bebek tulumu zanettim kuzumhareketlenince yatarken giydirmek için :)))) yemin ediyorum kalbim sıkıştı nefes alamiyorum..hic bir şeyim yok..çevremdeki herkes bir parca şey aldım bir suru laf etti..daha çok erken diye..
Arkadaslarımda cok tavsiye etti bunu.buyudukçe emzik kusmını da değiştirebiliyorsun?Bende alayım bundan Sağol canim fikir verdiğin için bende bir türlü karar veremiyordum
Bende cok arada kaldım ama küçük olacaklar zaten.ana kıcagı nasıl olcak kiBunlari götürürüm dedim hast ye kundaga sarıp direkt bunlara koyulabilir...Artı ana kucağı diyor herkes kafam karıştı sen ne düşündün canim
Daha cok zaman var.hiç panik olma .canını da sıkma.bunlar.1 haftada bileolacak seyler.önemli olan kafanda ne alacagını az cok oluştur.gerisi kolay,Offf kızlar offf gece gece kalbim sıkıştı daha dune kadar bir şey yok diyordunuz..asil benim hic birseyim yokmus...bende bekliyorum saf saf aldiklarinizi paylaşcanız diye herkes in herşey i tamam...odalar gelcek eşyalar yerleşecek..daha benim oda bir daha boyanacak...yemin ediyorum stres bastı çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?