2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Anladım gördüm internette tahmin ettim..eşime al dedim oda 4 tane biberon â gerek varmı ki dedi...alacaktık nerdeyse sonra aklıma geldi anam o ikiz dedim...ondan..öyle...ev de biberondan gecilmeyecek ti
Doğru .bnm ikiz:)) ama bu seti teklerde alıyor.inşallah bolbol emzirirsinde ilk zamanlar gerek kalmaz.

Bende fairy aldim yumusatici comfort beyaz olanindan aldim fairynin yumusatici sida var oda guzel ama sana tavsiyem yumusatici yi cok az kullan
Aslında ben kendim içinde kullanmıyorum yumuşatıcı çamaşırt kurutma makinesinde kuruyunca yumuşak çıkıyor zaten zamaşırlar ama bugun bi yerde okudum bebek giysilerini yıkamış makinede kurutmuşlar hepsi küçülmüş bende 30 derecede yıkayım kalorifermüErinde kurutayım diye düşündüm onun içinde yumuşatıcı gerek alıp az bişey kullanıyım

Offf kızlar offf gece gece kalbim sıkıştı daha dune kadar bir şey yok diyordunuz..asil benim hic birseyim yokmus...bende bekliyorum saf saf aldiklarinizi paylaşcanız diye herkes in herşey i tamam...odalar gelcek eşyalar yerleşecek..daha benim oda bir daha boyanacak...yemin ediyorum stres bastı çok fena

Kuzum ben fotoğraf paylaşmistim ya hatirlarmisin hast için bunlarin hepsi onların içinden...Ben yikadim utulettirecegim o zaman işte çantayı hazirlayacagim o zaman tek tek çekip atacağım zaten

Ben tamamen bilinçsiz aldım :)kız büyüyünce mi kullaniliuormus bunlar...Bu arada bu hafta araba ve ana kucaklari alınacak hiç bir fikrim yok
Ben onu bebek tulumu zanettim kuzum hareketlenince yatarken giydirmek için :)))) yemin ediyorum kalbim sıkıştı nefes alamiyorum..hic bir şeyim yok..çevremdeki herkes bir parca şey aldım bir suru laf etti..daha çok erken diye..

K kaderim35 arti panik yapma bizim ikiz oldugu icin sizlerden önce doğum yapma durumumuz var ondan biraz daha erken hazirlanmamiz lazım zaten,sen rahat rahat hazirlanirsin zaten bak odanida boyattin oda çıktı aradan

Ben tamamen bilinçsiz aldım :)kız büyüyünce mi kullaniliuormus bunlar...Bu arada bu hafta araba ve ana kucaklari alınacak hiç bir fikrim yok

Ben kesin kararımı verdim tavsiye ederim görünce aşık oldum resmen çok şık zarif silver cross wayfarer açık kahve olan

Bunlari götürürüm dedim hast ye kundaga sarıp direkt bunlara koyulabilir...Artı ana kucağı diyor herkes kafam karıştı sen ne düşündün canim
Bende aynen o düşünceyle almıştım bundan hatta ilk aldıgım şeylerden biriydi

Dur canım sakin ol sıkıştırma kalbini tatlı telaşlarşa mutlu olalım doğumlarımıza aslında daha çok var

Bunlari götürürüm dedim hast ye kundaga sarıp direkt bunlara koyulabilir...Artı ana kucağı diyor herkes kafam karıştı sen ne düşündün canim
Bende cok arada kaldım ama küçük olacaklar zaten.ana kıcagı nasıl olcak ki

Daha cok zaman var.hiç panik olma .canını da sıkma.bunlar.1 haftada bileolacak seyler.önemli olan kafanda ne alacagını az cok oluştur.gerisi kolay,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…