2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende cok arada kaldım ama küçük olacaklar zaten.ana kıcagı nasıl olcak ki

Canım burdaki hastane ihtiyacları listesinde bebek ara koltuguda var bende o aldıgım şeye sarıp oto koltugunda getiririm diye düşündüm ha ben iki tanede hazır penye kundak aldım özellikle uyurken sarmak lazımmış kollarını istem dışı hareket ettirip uyanmasın diye

Bende bebek arabasını alırsam .onunla ana kucagı da olacak.her ikisinide götürürüm.kundak hiç aklıma gelmemişti bak.

Ayy bayıldım cnm. Güle güle kullanın.gercekten çok guzel ve kullanışlı görünüyor.
Resimde tam çıkmadı yakından inanılmaz güzel bir sürü model baktım hiç birini sevemedim benim bi huyum var birşeyi ya tam severim hatta aşık olurum yada hiç sevmem arası yok bende:)

Bende bebek arabasını alırsam .onunla ana kucagı da olacak.her ikisinide götürürüm.kundak hiç aklıma gelmemişti bak.

Aslında şu düz yatak gibi olanı almak istemiyorum işime yaramayacak kalabalık hemde boşa masraf ama bebek arabasını tek satmıyorlarmış güya paket şeklinde satılıyormuş carrycot deniyormuş yani taşınan yatak oto koltugu bebek arabasına takılıyor ama iki saatten fazla yatmasını önermedikleri için bebek uzun kalacaksa arabasında bunu takmamız gerekiyormuş ama gerçekten çok anlamsız sırf o nedenle kararsız kalmıştım ama dedimki madem eşimde tamam al dedi içimde kalmasın hem bebek arabası çok önemli kaç haşına kadar hep bizimle çarşıda alışverişte tatilde

Eminim gercegi daha iyidir,bnm arkadasım o yatak oto koltugu kısmını evin içinde bayagı bir kullandı:)) işe yarar herturlu.

K kaderim35 arti panik yapma bizim ikiz oldugu icin sizlerden önce doğum yapma durumumuz var ondan biraz daha erken hazirlanmamiz lazım zaten,sen rahat rahat hazirlanirsin zaten bak odanida boyattin oda çıktı aradan
Yaaaww kuzum bir daha boyanacak oda diyorum size..tavan dahil boyadı benim adam..duvarlar dan alt gri renk kapanmamış..sizin benden farkim yokki benim hem rahim ağzı sıkıntılı hem karaciğer enzimleri o yüzden riskim de çok..o yüzden tüp bebek doktoru 2 embriyo bile yerlestirmedi bana..offf yemin ediyorum midem tuttu kızlar gece gece üzüldüm çok bilmiyorum ki ne alincak ne edilcek gezemiyorumki hic..sadece sizden öğreniyorum..öyle internetten bakıyorum mağazalara...

Size diyeceğim görünüşüne filan bakmayın şikayet ve öneri kısmını mutlaka okuyun kızlar..bazılarında tekerlekler randımanlı çalışmıyormuş..ana kucağını da en hafif olan i tercih edin çünkü onun üstüne bebek gelcek kıyafeti battaniyesi onda taşıncak kışın..iyice ana kucağı agirlasacak..birde kapatıldığında arabada bagajda işgal edeceği yer çok onemli..bir tatile gitseniz valiz vs olacak...sadece görünüşe inanmayın...kolaylıkla açılıp kapanması bile çok önemli ben test ettim baktım magazada bizzat..her detayı düşünün..çok kişi o yüzden iki tane araba almak durumunda kalıyor...ben bunları düşünerek aldım..tek aldığım büyük şey de o zaten

Kızlar ben yatayim artık grip vurdu yine yanıyor burnum çok fena yarın görüşürüz

Kaderim haklısın bi okuyayım yorumları bu arada benimde eşim geldi artık uyuyayım eşim gelmeden uyuyamıyorum hepinizi öptüm allah rahatlık versin serrnci canım ılık birşey iç uyu inşallah iyi gelir

Gunaydin kizlar masallah dun gece bayaa bi yazismis sohbetler etmissiniz:)) bn biberon konusunda soru sorayim size, avent alanlar, evde test ettiniz mi biberonlari, dogal akisli mi ic8ne su doldurup elinize tuttugunuzda biberondan su geliyormu, yoksa gelmiyormu. Eger geliyorsa pek iyi bi biberon sayilmaz cunku dogal akisli olacak ki bebek kendi emsin ceksin icindeki sutu, ki anne memesinden kopmasin. Yani suyun gelmemesi gerekli ele. Bn bu konuda iyi olan iki biberon ve meme ucu kremi siparis ettim. Herkes cok memnun resim atiyorum

Eklentiler

• 1938.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 23196.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 22869.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 60
Cnm bu bineron icin, anne memesine cok yakin diyirlar, arkadaslarda kullandiklari icin, oradan biliorum.lansinoh kremi ben cok onceden almistim, ama en iyisi mustelAnin kremi, lansinohu dogumdan once , digeri sonra kullNmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…