2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Gece 1 de biberon siparişi verdik..oda çıktı aradan :)
İyi yapmışssınız ya.her atadan çıkanla rahatlıyor insan.bende bugun mustelanın çaylak önleyici kremi ile göğüs ucu kremini aldım cnm.lübirde lierac kullanıyorum çatlak için.illkai olur ama az olsun ya çatlaklarımız.şu an birsey yok ama son ay olur heralde

Sidencim ben lierac ı türkiyedeyden sipariş etmiştim bitmek üzere buradada bulamadım mustelanınki dikkatimi çekmişti onunki güzelmiymiş alsammı bende bu arada belki dikkatini çekmiştir lierac üzerinde yazıyorki dogumdan sonrada bir ay kadar kullanmaya devam edin aslında çok mantıklı kilo alırken çatlaklar verirkende sarkma sorunu var onun için bana bolca gerek eger mustela iyiyse ondan alayım sonrası içinde şimdi içinde lierac benim en fazla bir bir bucuk ay gider

Mustelayı bugun sürdüm cnm.çok guzel nemlendirdi .bence al mustelayı.zaten mustelanın her urunu çok profesyonel .onun çok çeşidi var.sen çatlak önleyci olanı alacaksın cnm.birde çatlak olduktan sonra kullanılan çatlak azaltıcı var onu alma.bnm lierac artık o kadar gitmiyor.2-3 haftada bitiyor o da bitti,onu da internetten alıyorum.siparişini vereceğim.

Lierac kullanıyorum bende mustela yi internetten mi alıyorsunuz cnm bende alayım benimkide bitmek üzere onuda kullanaym

Baktım canım çok sağol,eczaneden aldirayim hemen..Bu arada sen hiç catladin mi?
Bende henüz hiç birşey yok kremlerin etkisi mi yada yeni yeni mi baslayacagiz acaba
Bende de yok cnm çatlak ama son ay oluyormuş zaten,onun için bolbol nemlendirmek lazım.

Bende de yok cnm çatlak ama son ay oluyormuş zaten,onun için bolbol nemlendirmek lazım.
İnşallah olmaz ya
Bizim potansiyelimiz yüksek çatlak konusunda Allah acisin bize de olmasın hic catlagimiz :))) Bu arada ben daha öncede yazdım ama yineleyeyim seninde aklinda olsun,acı badem yağı,fındık yağı ve kayısı yağı bunlar çok iyi geliyor bana ayrıca bunlarida sürüyorum ben ve gerginligimi alıyor resmen...Sende denemelisin cnm

Bnm annem ve ablamda çatlak yok ama bnm ikiz yani:))) çok dikkat etmek lazım.ama olacaksa oluyor zaten.en azından az olur.bende deneyeyim o karışımı.

Benim hic birseyim yok ne alacağımı da bilmiyorum istediğim gibi dışarı çıkıp gezemiyorum eksikleri nasıl alacağım..gene annemle kaynanama mi kaldım
Ya dur bakalim, sen bir liste yap once, cikamazsan inyernette inan daha cok cesit var.kendini iyi hissettiginde de hafta sonu esinle gidersin 1-2 saat . Sikma canini

Ya dur bakalim, sen bir liste yap once, cikamazsan inyernette inan daha cok cesit var.kendini iyi hissettiginde de hafta sonu esinle gidersin 1-2 saat . Sikma canini
Yok kuzum yaa verelim kartı annemler gitsin diyor bende bosluguma geldi ok dedim..bizimkilerde felaket meraklı ikiside ilk torun diye deliriyorlar...hemen atlayarak tamam dediler...

Ya kizlar bnm karnim habire sertlesiyor, ardindan bu aksam cok agri oluyor ustte olan bebegimin hizasinda, sanki yurumusum yurumusum karnim cekiliyor gibi uzaninca geciyor simdi biraz hafifledi, niye boyle oluyor. Eger devam ederse doktora gidecem

Ya kizlar bnm karnim habire sertlesiyor, ardindan bu aksam cok agri oluyor ustte olan bebegimin hizasinda, sanki yurumusum yurumusum karnim cekiliyor gibi uzaninca geciyor simdi biraz hafifledi, niye boyle oluyor. Eger devam ederse doktora gidecem
Yarış pozisyonu nu değiştir geçip geçmediğini kontrol et bir yandan..yatınca geçiyorsa sorun yoktur diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…