İkisi anlasiolar ki ? Kavga cikmasin:))) burde kararimi degistirdim deyiver cnmmYok kuzum yaa verelim kartı annemler gitsin diyor bende bosluguma geldi ok dedim..bizimkilerde felaket meraklı ikiside ilk torun diye deliriyorlar...hemen atlayarak tamam dediler...
CnmSertlesiyor habire niye boyle oluyor ya,
Yatinca geciyor biraz ayakta kalinca sertlesiyor ve dogrulamiyorum ayaktayken.Yarış pozisyonu nu değiştir geçip geçmediğini kontrol et bir yandan..yatınca geçiyorsa sorun yoktur diyecek..
Sertlesti yine bu aksam yemek yaparkwn, arada dinlendigim halde, bu sefer aciyor bebegin oldugu yer, cok fena agri yapiyor, daha fazla ayakta duramdim agridan. Yatinca problem yok, sertlesme gene oluyor ama agri yok, kalkip mutfagi toparliyim ddim, iki saat yattim nerdeyse, biraz ayakta kaldim gene agri yavas yavas geldi sertlesmede. Bugun birazmyurudum ondan mi oluyor acebaCnm
Bnmde sertlesiyor ama geciyor, gece yatarkende cok oluyor.bugun yururken de sertlesti ve hafif agri oldu ama oturunca hemen gceti, olabilir bunlar cnm, siddetli bel ve kasik agrisi olmasin , o onemli
Uzun yuruyunce bnmDe sag ustte agri oluyor, ama oturunca dinlenince hemen geciyor, norMal bunlar cnm, uzun ayakta kalincada oluyor, merak etme, sonucta kalici degilSertlesti yine bu aksam yemek yaparkwn, arada dinlendigim halde, bu sefer aciyor bebegin oldugu yer, cok fena agri yapiyor, daha fazla ayakta duramdim agridan. Yatinca problem yok, sertlesme gene oluyor ama agri yok, kalkip mutfagi toparliyim ddim, iki saat yattim nerdeyse, biraz ayakta kaldim gene agri yavas yavas geldi sertlesmede. Bugun birazmyurudum ondan mi oluyor aceba
Bazen inatlasirlar ama öyle ikiside bilir sınırını..birbirlerinin fikirlerini sayarlar yani..yani evle ilgili bebekle ilgili ortak bir kararda inatlaşma yapmaz ikiside..kaynanam başka konularda bilmişlik taslarsa ornegin mal davası boşanma filan...annemin de uzmanlık alanı babamla senelerdir dava sürdüğü için..tartışırlar inatlasirlar yani...ama normal kaynanam arnavutİkisi anlasiolar ki ? Kavga cikmasin:))) burde kararimi degistirdim deyiver cnmm
Önemli olan yattığında bile pozisyon değiştirdiğinde bile geçmeyen ağrı sertleşme canım..benimki öyle demisti..bel ve kasık ağrısı olması ..doktorun ağrıyı tarif etmeni ister büyük ihtimalle..Yatinca geciyor biraz ayakta kalinca sertlesiyor ve dogrulamiyorum ayaktayken.
Dedim ânneme bugün netten fotolari çek at ama diye..internet böcüğü benim annem de :) ok dedi :)
Bilmiom canm, üctür kalkiuorum yne agri tutuyor geri gelip uzaniyorum koltukta.Önemli olan yattığında bile pozisyon değiştirdiğinde bile geçmeyen ağrı sertleşme canım..benimki öyle demisti..bel ve kasık ağrısı olması ..doktorun ağrıyı tarif etmeni ister büyük ihtimalle..
İçin rahat etsin ara istersen canım doktorunu...Bilmiom canm, üctür kalkiuorum yne agri tutuyor geri gelip uzaniyorum koltukta.
Yok yarin baktim oyle devam ediyor doktora giderim canim, noemal zamanlardaki agri gibi degil di, kasilmalrda oyle. Ins tekrarlamazİçin rahat etsin ara istersen canım doktorunu...
İnş.Yok yarin baktim oyle devam ediyor doktora giderim canim, noemal zamanlardaki agri gibi degil di, kasilmalrda oyle. Ins tekrarlamaz
Ayyy guldurdun beni ya, birden hayal ettim ikisini alisveriste ve muhabbetlerinde.Bazen inatlasirlar ama öyle ikiside bilir sınırını..birbirlerinin fikirlerini sayarlar yani..yani evle ilgili bebekle ilgili ortak bir kararda inatlaşma yapmaz ikiside..kaynanam başka konularda bilmişlik taslarsa ornegin mal davası boşanma filan...annemin de uzmanlık alanı babamla senelerdir dava sürdüğü için..tartışırlar inatlasirlar yani...ama normal kaynanam arnavut
Canım çok geçmiş olsun ya neden oyle oldu ki magnezyum içtin miYok yarin baktim oyle devam ediyor doktora giderim canim, noemal zamanlardaki agri gibi degil di, kasilmalrda oyle. Ins tekrarlamaz
Evet bugun iki tane aldim, iki bardak ayran, 2 bardak sut te ictim ama nafile kasiliyor yine, kasilmayi artik astim basima cokk geldihi icin, sadece agri korkuttu beni. Yarin kesin giderim doktora ne olur ne olmazCanım çok geçmiş olsun ya neden oyle oldu ki magnezyum içtin mi
Tabi git canım o zaman...Ins kötü birsey yoktur haber ver mutlakaEvet bugun iki tane aldim, iki bardak ayran, 2 bardak sut te ictim ama nafile kasiliyor yine, kasilmayi artik astim basima cokk geldihi icin, sadece agri korkuttu beni. Yarin kesin giderim doktora ne olur ne olmaz
Hayal etmemek daha mi iyi acabaAyyy guldurdun beni ya, birden hayal ettim ikisini alisveriste ve muhabbetlerinde.
Alah korusun cnm, dra git tabi, bu kadar rahatsoz olup agri olunca iyi edersin.Evet bugun iki tane aldim, iki bardak ayran, 2 bardak sut te ictim ama nafile kasiliyor yine, kasilmayi artik astim basima cokk geldihi icin, sadece agri korkuttu beni. Yarin kesin giderim doktora ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?