Kizlar iki sorum size, 1. Bebek kiyafetlerini yikamak icin aldiginiz deterjanla makinada mi yikadiniz, yoksa elde mi? 2. Soru bnm gibi daha once ameliyat olan varmi, apandist ameliyati olmustum, ameliyat izlerim baya bi cekmis, ozellikle dikis yerleri. Oyle olan varmi
Modeli öyleydi canım internetten baktığımda..dun bayağı aşağıdaydı..bu sefer oturunca göbek kısmını sıkıyor çünkü Orasi oturtmalı tam sardığı için bedenimi rahat değildi..gerçi bu dünkü foto zaten de amann iste dun sokulup tekrar vücuduma oturtuldu..bugün getirdi annemde denedim daha iyi olmuş..birde üstlenecek daha o..dünkü prova resmi idi bu..yakası daha oyuldu bu arada :) bugün daha iyi idi yani canım..altına siyah süet hafif topuklu ayakkabılarım var onları giycem..sizce ince çorap siyah mi olsun ten rengimi..bu arada kir düğünü çok fena soğuk olcak haftasonuGunaydin canim Cok bol olunca gobek belli etmiyor fazla, ama gogus kismi cok yukarda durmus, o bandaj biraz daha asagida dursaymis daha iyi olurdu, tenine cok yakismia zumrut yesili
Hic içim rahat değil gidip gorucem çocuğumu bugün..korkuyorum sağlıklı kan mi gitmiyor diye..rahat rahat uyuyorum bir de ben bu aralar..o geliştikçe benim ağırlasmam lazim..Sana oule geliyordur, gobek kuculmez ya, senin minnak tekmeliyordur ama annemi acitmiyim diye daha sert vurmuyordur olamaz mi, bnmkilerde durgunlar dun geceden beri. Arada titresim gonderiyorlar ama
Git gor kizini canim rahatliyor insan, fazla endise etme ins iyidir bidik. Demir hapi aliyorsun degilmi canimHic içim rahat değil gidip gorucem çocuğumu bugün..korkuyorum sağlıklı kan mi gitmiyor diye..rahat rahat uyuyorum bir de ben bu aralar..o geliştikçe benim ağırlasmam lazim..
aman dikkat et usutme bide oralarda, sal falan al yanina, ten rengi corap bence genede sen bilirsin gerci.Modeli öyleydi canım internetten baktığımda..dun bayağı aşağıdaydı..bu sefer oturunca göbek kısmını sıkıyor çünkü Orasi oturtmalı tam sardığı için bedenimi rahat değildi..gerçi bu dünkü foto zaten de amann iste dun sokulup tekrar vücuduma oturtuldu..bugün getirdi annemde denedim daha iyi olmuş..birde üstlenecek daha o..dünkü prova resmi idi bu..yakası daha oyuldu bu arada :) bugün daha iyi idi yani canım..altına siyah süet hafif topuklu ayakkabılarım var onları giycem..sizce ince çorap siyah mi olsun ten rengimi..bu arada kir düğünü çok fena soğuk olcak haftasonu
Atletlerini yikadim kizlarin, cok kucuk bulqmadim, yikayinca biraz kuculdu, tam yenidogana gore oldu. Ama digerlerini yikamadim daha, elde mi makinada mi bilemiyorumModeli öyleydi canım internetten baktığımda..dun bayağı aşağıdaydı..bu sefer oturunca göbek kısmını sıkıyor çünkü Orasi oturtmalı tam sardığı için bedenimi rahat değildi..gerçi bu dünkü foto zaten de amann iste dun sokulup tekrar vücuduma oturtuldu..bugün getirdi annemde denedim daha iyi olmuş..birde üstlenecek daha o..dünkü prova resmi idi bu..yakası daha oyuldu bu arada :) bugün daha iyi idi yani canım..altına siyah süet hafif topuklu ayakkabılarım var onları giycem..sizce ince çorap siyah mi olsun ten rengimi..bu arada kir düğünü çok fena soğuk olcak haftasonu
Alıyorum ben..doktorum vermedi ama..dahileyici aile hekimi kansızlık var deyince diğer perinatolog ta ayrıca gittiğim kullan başlar yoksa kansızlık deyince içmeye başlamıştım..2 aydır içiyorum demir ilacı..kendi doktoruma gore gebelik ten kaynaklanan az bir kansızlık önemli değil demişti..ama aile hekimi bebek beslenemez dediği için..ben genede kullandım..Git gor kizini canim rahatliyor insan, fazla endise etme ins iyidir bidik. Demir hapi aliyorsun degilmi canim
Bandaj cok ustte , bence boy cok sorunlu degil.Kızlar düğünde giyeceğim elbise yi gönderiyorum size dun provada çekildim..ben daha mini istedim mini dediler ama bence değilbirde bacaklarım mor lu morlu sizinde böylemi..göbeğim bu kadar cık iste benim
Vücudum da damar patlaması gibi mor mor damarlar çok çıktı işte..benim bacaklar normalde kaymak gibi sut gibi bembeyazdır da :) esim in babanesi istemeye geldiğinde bacaklarıma bayılmış tu :)))))Ama
aman dikkat et usutme bide oralarda, sal falan al yanina, ten rengi corap bence genede sen bilirsin gerci.
Çok uygunmuş canım aldıkların..mutlaka paylaş bekliyorum ben :))))arkadaşlar selam. ben aralık annelerindeyim ama günüm sanki size daha uygun. ben de bir aldığımı paylaşayım dün akşam english home'un önünden geçerken 2 gün yüzde 30 indirim yazısı gördüm girdim. 24 TL'ye pembe bulutlu battaniye, yine o kadara bi filli pike, bi de 44 tl'ye nevresim takımı aldım kızıma. indirimle toplam 75 TL'ye geldi. hepsini de beğendim kaliteleri falan fena diil fiyata göre.
O prova elbisesi idi canım daha iyi bugün tekrar sokuldu yapıldı..Bandaj cok ustte , bence boy cok sorunlu degil.
Ondan mi siyah corap giyiym diyorsun, tenin beyaz oldugu icin bacaklarindan dogal olarak damarlar cok belirgin olacak, iki corabida dene bakarsin ten renginde fena durmaz damarlar.Vücudum da damar patlaması gibi mor mor damarlar çok çıktı işte..benim bacaklar normalde kaymak gibi sut gibi bembeyazdır da :) esim in babanesi istemeye geldiğinde bacaklarıma bayılmış tu :)))))
Ayy canim ya rabbim insallh size bagislar minik ysvrularinizi. Sok oldum cok uzuldum inan canim arkadasim dua ederiz o guzel yavrularina. Insallhh sizleri hic birakmaz.rabbime emanet olsunlar,guzel haberlerle gel insallh canimKızlar merhaba,Pazartesi aşırı kanamam oldu nasıl anlatayım Çeşme gibi aktı kanlar.dikisin bir tarafı atmıştı. Kanama malesef durdurulamadi. Bebeklerim sezaryenle alındı. Şu an durumları iyi 1150 gr birisi 1090 gr birisi. Kuvezdeler.insallah birsey olmaz yavrularima o kadar minikler ki.. sizden dua istiyorum. Bir süre giremiycem.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
allahım korusun bağışlasın bebeklerini. dua ediyorum sizin için. inşallah iyi haberlerini bekliyoruz...Kızlar merhaba,Pazartesi aşırı kanamam oldu nasıl anlatayım Çeşme gibi aktı kanlar.dikisin bir tarafı atmıştı. Kanama malesef durdurulamadi. Bebeklerim sezaryenle alındı. Şu an durumları iyi 1150 gr birisi 1090 gr birisi. Kuvezdeler.insallah birsey olmaz yavrularima o kadar minikler ki.. sizden dua istiyorum. Bir süre giremiycem.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Cnm cok gecmis olsun iyi dusun bebeklerin Iyi olacak allahin izniyle dualarim sizinle cnmKızlar merhaba,Pazartesi aşırı kanamam oldu nasıl anlatayım Çeşme gibi aktı kanlar.dikisin bir tarafı atmıştı. Kanama malesef durdurulamadi. Bebeklerim sezaryenle alındı. Şu an durumları iyi 1150 gr birisi 1090 gr birisi. Kuvezdeler.insallah birsey olmaz yavrularima o kadar minikler ki.. sizden dua istiyorum. Bir süre giremiycem.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Kuzum allaha emanet olun..hep dua edeceğim senin için kuzuların için...keske ayni şehirde olsak ta yardim edebilsem elimden gelen birşey olsa..benim doktorum 28 i görürsek 1000 in üstünde olursa kurtarır bebegin kendini hep dedi..eminim ki senin miniklerin de sımsıkı tutunacak...hep dua edeceğim kuzularına..Kızlar merhaba,Pazartesi aşırı kanamam oldu nasıl anlatayım Çeşme gibi aktı kanlar.dikisin bir tarafı atmıştı. Kanama malesef durdurulamadi. Bebeklerim sezaryenle alındı. Şu an durumları iyi 1150 gr birisi 1090 gr birisi. Kuvezdeler.insallah birsey olmaz yavrularima o kadar minikler ki.. sizden dua istiyorum. Bir süre giremiycem.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?