Dolu dolu gecmis gunun ondan yatiyorsun canim, bnm karnimda kizarmis arada kasimaktan sanirimKursa gittim..ordan kuaföre..ordan elbise provam vardı aksam oldu eve geldim canım çıkmış...6 dan beri iki seksen yatıyorum valla...
Evet canim johnsos baby bebe yagi suruyorum, cok sukur daha bi sey yok ins boyle devam ederNemlendirici birseyler suruyosun dimi?
Sanirim yedigim haplar ise kilo aldiriyor decavit ozellikle, gecenlerde bi tanidik sordu, sen vitamin haplari aliyorsun dimi, baskalri gibi bebegim siser demiyorsun yani, diyince haplarinda katkisi varmiski oyle ddi degilmi yani. Evt senin gelinlerin buyuyor, insallh buyume evresini saglicakla tamamlarlar. Senin pasalar bi kg olmustur simdi, en son beraber gidiyorduk senle agirliklari. Sen ne zamn gidiyon tekrracelyacicegi canım tosun gibi olmus benim gelinler :))))41 kere maşallah size:)))
Oh çok şükür bir problem yok...Ama gerçekten ikiz gebelik çok zormuş ben bugun her girdiğim mağazada oturup oturup çıktım:)hatta bir mağazada ki kız bana dogumunuza kaç gün kaldı dedi oda 5 aylık hamileymis ama benim yanımda 3 aylık gibi kaldı...9 aylık gibisiniz dedi Eyvahh dedim :)
Hadi ya!Benim de kaşınıyor..catliyoruz galibabugün kuaför bile dedi hafif kırmızı lar var şimdiden önlem al dedi kırmızı iken önlem alınırsa birşey olmuyormuş..güzellik merkezinin sahibine sorcaktim..hangi kremi önerirsin diye unuttum
Bastiriyormusun ki canim, bn nazikce oksuyorum bebisleri, sertlesme oldumu sakin oksama bi yerini acitirsin. Onun haricinde bnde agri olmuyor dokununca, arada kasilmalrim agrilarimmoluyor oda doktora gitmekle sonuclaniyor biliyorsun isteKizlar ben birsey daha sorucam size ben karnima dokununca karnimin agiriyor sizdede varmi boyle bisey
Aynen o anlama geliyor..Bende başladım vitaminlere sonunda,bacaklarima birseyler oluyor diyordum ya meğer o demir eksikliğinden mis ben kullanmıyordum ya hiç ilaç,dr yazmıştı ama ben görünce fena oluyordum artık transfer zamanı çok fazla ilaç kullandigim için...Benim kullandığım ilaçlar,osteocare,elevit,ferro sanol...Bayramdan 2 gün önce gitmiştim muayeneye sanırım tam emin değilim kasilmalarim vardı zamansız gittim ve randevuda almadım bende onu düşünüyordum ne zaman randevu alsam diye...Sanirim yedigim haplar ise kilo aldiriyor decavit ozellikle, gecenlerde bi tanidik sordu, sen vitamin haplari aliyorsun dimi, baskalri gibi bebegim siser demiyorsun yani, diyince haplarinda katkisi varmiski oyle ddi degilmi yani. Evt senin gelinlerin buyuyor, insallh buyume evresini saglicakla tamamlarlar. Senin pasalar bi kg olmustur simdi, en son beraber gidiyorduk senle agirliklari. Sen ne zamn gidiyon tekrr
O yetmez ama cnm.lierac mustela gibi profesyonel bir urune basla derim.Evet canim johnsos baby bebe yagi suruyorum, cok sukur daha bi sey yok ins boyle devam eder
Görünürde bende de yok kaşıntı belirti iste..dün aksam krem sürerken çok ince kırmızı lik gördüm..bugün de kız bacaklarinin iç tarafında olcak gibi dedi..kırmızı lik farketmiş.güzellik merkezi gittiğim yer sahibine soracaktim unuttum çıkarken..önemli olan içten nemlendirmek..Evet canim johnsos baby bebe yagi suruyorum, cok sukur daha bi sey yok ins boyle devam eder
Saf zeytinyagli komilinin bebe yagi var..onun içinde kakao yagi ve acı badem yagi var...kızlar ben yaz kış atlet giyerim sırtlarım tutulduğu için..krem veya yağ sürünce açık mi bekliyorsunuz biraz..yoksa atlet badi ne varsa üzerinize geçirip teninize degdiriyormusunuz..Hadi ya!
Sen neler kullanıyordun canım krem olarak
Rennie duo cak iki kaşık hic birşey kalmıyor..ben her gece içiyorum demir ilacından sonra...ohhh sabaha kadar da aralık siz uyuyorum...1 de uyuyuorum 11 de zor uyanıyorumBenim midede yanginlar basladi yine, soguk sular söndurur anca
Ben nasıl unuttum bugün kıza Sorma yi yaa...hey aklıma...benim de bacaklar damacana gibi olmuş kızlar yaaa...bugün elbise yi giyince foto çek dedim kardeşime uzaktan nasıl gözüküyor bakayım dedim...anam o nee..bu bacaklar benim mi dedim..mor mor olmuş damar damarO yetmez ama cnm.lierac mustela gibi profesyonel bir urune basla derim.
Birde lierac falan alsana canım,bende yağ karışımı kullanıyorum ayrıcada lierac kullaniyorum suan hic birseyim yok ve karnim 9 aylık gibi...Anam şom agzimi açtım ya şimdi yarın al haberlerimi :)))Saf zeytinyagli komilinin bebe yagi var..onun içinde kakao yagi ve acı badem yagi var...kızlar ben yaz kış atlet giyerim sırtlarım tutulduğu için..krem veya yağ sürünce açık mi bekliyorsunuz biraz..yoksa atlet badi ne varsa üzerinize geçirip teninize degdiriyormusunuz..
Demir ilaci onemli canim, bnm doktor mutlaka ihmal etme ddi, ikiz bide seninkiler tek gebelik degil yani. Bn 4. Aydan beri kullaniyorum. Ben ayin 17 nde gitmistim en son, agrim olunca bugun yine gittim. On gun sonra veya onbes gune yine giderim artikAynen o anlama geliyor..Bende başladım vitaminlere sonunda,bacaklarima birseyler oluyor diyordum ya meğer o demir eksikliğinden mis ben kullanmıyordum ya hiç ilaç,dr yazmıştı ama ben görünce fena oluyordum artık transfer zamanı çok fazla ilaç kullandigim için...Benim kullandığım ilaçlar,osteocare,elevit,ferro sanol...Bayramdan 2 gün önce gitmiştim muayeneye sanırım tam emin değilim kasilmalarim vardı zamansız gittim ve randevuda almadım bende onu düşünüyordum ne zaman randevu alsam diye...
Siparis verdim canim mustelannkini artik yagla babam yagla :)) bebe yagida yumusacik yapiyor gobegimiO yetmez ama cnm.lierac mustela gibi profesyonel bir urune basla derim.
Alem kız....İnş olmaz bir şey..ben kendimden uyuz olduğum için..bugün aynanın karşısında içerisi de çok güzel aydinlikti...sedyenin tepesinde bütün kilo alan yerlerimi inceledim :)))))Birde lierac falan alsana canım,bende yağ karışımı kullanıyorum ayrıcada lierac kullaniyorum suan hic birseyim yok ve karnim 9 aylık gibi...Anam şom agzimi açtım ya şimdi yarın al haberlerimi :)))
Sizede iyi uykular..tatlı rüyalar...Kizlar bn kacar esim ise gidecek uyuyacaz. Herkese iyi geceler canlar
Evet yumuşak oluyor..ama ici nasıl acep...bu özel hastanedeki doktor ise yaramaz demişti...içten nemlendirmek lazim demişti..benim daha haftaya çarşamba randevum..hic geçmiyor günler gene...Siparis verdim canim mustelannkini artik yagla babam yagla :)) bebe yagida yumusacik yapiyor gobegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?