Canım benım öncelikle çok geçmiş olsun.Kızlar merhaba,Pazartesi aşırı kanamam oldu nasıl anlatayım Çeşme gibi aktı kanlar.dikisin bir tarafı atmıştı. Kanama malesef durdurulamadi. Bebeklerim sezaryenle alındı. Şu an durumları iyi 1150 gr birisi 1090 gr birisi. Kuvezdeler.insallah birsey olmaz yavrularima o kadar minikler ki.. sizden dua istiyorum. Bir süre giremiycem.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Kaynanam fil tarihinde kirpi ceket örmüştü onu giyeceğim...Çok serinlemiş hava evet bugün farkettim kuzum iyilesemedin mi sen ayni şehirde olsak çorba yaptım dun yani esim onu gönderirdim..
Ayyyy cnm ,bebişlerin hayırlı ugurlu olsun,masallah kiloları da iyi.Allah yardımcınız olsun.sen gonlunu ferah tut.yawrularına birsey olmaz.Kızlar merhaba,Pazartesi aşırı kanamam oldu nasıl anlatayım Çeşme gibi aktı kanlar.dikisin bir tarafı atmıştı. Kanama malesef durdurulamadi. Bebeklerim sezaryenle alındı. Şu an durumları iyi 1150 gr birisi 1090 gr birisi. Kuvezdeler.insallah birsey olmaz yavrularima o kadar minikler ki.. sizden dua istiyorum. Bir süre giremiycem.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Simdi geldim eve çok şükür iyi kız..1000 gr olmuş..1 haftada 230 gram almış çok şükür..geçen hafta 770 gramdı...en çok 1000 i gördüğüme sevindim..bayramda çok et yedik..kurbanlar yaramış kıza :))))
Maşallah 1000 gr çok çok iyi haftasına göre.nasıl mutlu oluyorum.guzel haberlerinizi alınca.ptesi de benden haberler artık:))Simdi geldim eve çok şükür iyi kız..1000 gr olmuş..1 haftada 230 gram almış çok şükür..geçen hafta 770 gramdı...en çok 1000 i gördüğüme sevindim..bayramda çok et yedik..kurbanlar yaramış kıza :))))
Geldik simdi eve canım iyi çok şükür..günde ara ara az bir kıpırtı hissetsen yeter dedi..önemli olan orda canlılık dedi..az tekme çok tekme atmış önemli değil dedi.
En son kaç ti seninkiler canım..26+4 ölçüme göre..günüyle bir gidiyor benimki artık..onu karin çevresini mi bas çevresini mi ölçerek anliyorlar..Çok heyecanlı ve panik olduğum için hiç bir şey soramadım bugün doğru dürüst...1000 i duyunca zaten..koptum orda..Maşallah 1000 gr çok çok iyi haftasına göre.nasıl mutlu oluyorum.guzel haberlerinizi alınca.ptesi de benden haberler artık:))
E gözunaydin canim, lop lop et olsun derler oylemi olmus diyorsun. Hadi bakalim darisi diger arkadaslara. Guzel haberlerinizi hep alalim canimGeldik simdi eve canım iyi çok şükür..günde ara ara az bir kıpırtı hissetsen yeter dedi..önemli olan orda canlılık dedi..az tekme çok tekme atmış önemli değil dedi.
Günde 2 defa kıpırtı simdilik yeter dedi..büyüdüğü için yeri dar o yüzden anlayamıyorsun dur dedi...
Çok lop lop olursa ben onu taşırken yorulurum canım çok fena...kol kaslarım çok zayıf çünkü benim :))))))E gözunaydin canim, lop lop et olsun derler oylemi olmus diyorsun. Hadi bakalim darisi diger arkadaslara. Guzel haberlerinizi hep alalim canim
Cnm ben en son 23+6 da gitmiştim.biri 640 gr biri 700 gr demişti dr.sanırım bir ortalama alıyorlar ölçümlerle ona gore .kiloları hesaplanıyor.gözünaydın olsun artık..ümitsizlik .korku.endişeleri bir kenara bırak:)En son kaç ti seninkiler canım..26+4 ölçüme göre..günüyle bir gidiyor benimki artık..onu karin çevresini mi bas çevresini mi ölçerek anliyorlar..Çok heyecanlı ve panik olduğum için hiç bir şey soramadım bugün doğru dürüst...1000 i duyunca zaten..koptum orda..
Benimki geçen erken doğumdan dolayı 2 haftada bir kontrole çağırıyor artik..normalde haftaya çarşamba idi..bugün böyle huzursuz panik olunca ilk defa boyle oluyorum..o yüzden gittim nasılsa ayda bir parayı veriyoruz..1 hafta arayla ilk defa gittim..ama obur yandan da başka doktora da gidiyorum ben..ondan benim sık oldu hep...kendi doktorum 2 haftada bir olunca ikinciye gene ayda bir kan için giderim galiba..Cnm ben en son 23+6 da gitmiştim.biri 640 gr biri 700 gr demişti dr.sanırım bir ortalama alıyorlar ölçümlerle ona gore .kiloları hesaplanıyor.gözünaydın olsun artık..ümitsizlik .korku.endişeleri bir kenara bırak:)
Rabbim yardimcim olsun moralini yüksek tüt bol bol dua et herşey yaratanin elinde inşallah herşey güzel olacakKızlar merhaba,Pazartesi aşırı kanamam oldu nasıl anlatayım Çeşme gibi aktı kanlar.dikisin bir tarafı atmıştı. Kanama malesef durdurulamadi. Bebeklerim sezaryenle alındı. Şu an durumları iyi 1150 gr birisi 1090 gr birisi. Kuvezdeler.insallah birsey olmaz yavrularima o kadar minikler ki.. sizden dua istiyorum. Bir süre giremiycem.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Canım ya cok geçmiş olsun sana. Uzulmemeye çalış. İnşallah ikiside iyi olup yanina gelecek. Bi anda kanama neden baslamis acaba.Kızlar merhaba,Pazartesi aşırı kanamam oldu nasıl anlatayım Çeşme gibi aktı kanlar.dikisin bir tarafı atmıştı. Kanama malesef durdurulamadi. Bebeklerim sezaryenle alındı. Şu an durumları iyi 1150 gr birisi 1090 gr birisi. Kuvezdeler.insallah birsey olmaz yavrularima o kadar minikler ki.. sizden dua istiyorum. Bir süre giremiycem.. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Canım sen nerelerdesin ne durumdasin çok oldu yazmayaliCanım ya cok geçmiş olsun sana. Uzulmemeye çalış. İnşallah ikiside iyi olup yanina gelecek. Bi anda kanama neden baslamis acaba.
Oyy kuzum benim çorbani içmiş kadar oldm Sağolasin...Yok çok fenayım yatak lara düştüm alev çıkıyor gözlerimden resmen :))))Kaynanam fil tarihinde kirpi ceket örmüştü onu giyeceğim...Çok serinlemiş hava evet bugün farkettim kuzum iyilesemedin mi sen ayni şehirde olsak çorba yaptım dun yani esim onu gönderirdim..
Masallah yavruma benim ne güzel olmuş kilosu :)))Evet annesi ne güzel beslemissin minigini :)Simdi geldim eve çok şükür iyi kız..1000 gr olmuş..1 haftada 230 gram almış çok şükür..geçen hafta 770 gramdı...en çok 1000 i gördüğüme sevindim..bayramda çok et yedik..kurbanlar yaramış kıza :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?