Bnmki bence 34-35 haftalık tekil gebelik gibi:))))Çok merak ettim gobislerinizi ikizler :))))) benim yok galiba fazla..dün kocaman gözüktü bugün daha küçük geldi gozume...
Bastiriyormusun ki canim, bn nazikce oksuyorum bebisleri, sertlesme oldumu sakin oksama bi yerini acitirsin. Onun haricinde bnde agri olmuyor dokununca, arada kasilmalrim agrilarimmoluyor oda doktora gitmekle sonuclaniyor biliyorsun iste
O zaman bol bol istirahat canım o kadar büyüdüyse gobusin..ben şimdiden korkuyorum büyürse nasıl taşırım ben o göbeği..kesin bizim marangozun esi gibi alttan tutarak kaldırırım öyle yürürüm..sanki göbeğim o kadar büyük taşımayacak gibi geliyor psikolojik olarak...Bnmki bence 34-35 haftalık tekil gebelik gibi:))))
Ben bakmıyorum o kadar moralim bozuluyor,sporu bıraktım maşallah selulitler hemnn yerlerini almış gobegim catlayacak kadar sisik,tövbe ama gerçekten 1 ay sonra ne olacağım endiseleniyorum kız bacaklarım taşımıyor ayakta çok kalamiyorum e vücut alışkın değil ağırlığaAlem kız....İnş olmaz bir şey..ben kendimden uyuz olduğum için..bugün aynanın karşısında içerisi de çok güzel aydinlikti...sedyenin tepesinde bütün kilo alan yerlerimi inceledim :)))))
Allah izin verirse, 36. Haftada alonırsa bebişler daha 7-8 haftamız var.bu göbek daha ne kadar büyüyebilir merak ediyorum açıkcası:))O zaman bol bol istirahat canım o kadar büyüdüyse gobusin..ben şimdiden korkuyorum büyürse nasıl taşırım ben o göbeği..kesin bizim marangozun esi gibi alttan tutarak kaldırırım öyle yürürüm..sanki göbeğim o kadar büyük taşımayacak gibi geliyor psikolojik olarak...
Ben memnunum cnm şu an.bir sorunumuz yok.bnmde hem ev işi hem çocuk vakımı.bnmkide özbek, hayırlısı olsun cnm.inşallah istediğin gibi çıkar.ikiz bakmış olmasıda çok iyi.Siden80 cnm sen memnun musun yardımcindan ?
Bana sirket ist dan buldu bir özbekli bayan,36 yaşında kadının kendi cocuklarida ikiz mis tabi 16 yaşına gelmiş onlar,ayrıca 2 tane daha ikiz bebek bakmış buyutmus...Az çok bilirsin normalde ikiz bebek olunca ev işi istemiyorlar bu bayan hepsini ustlenirim demiş bakalım yarın gelecekmis inşallah iyi biri çıkarda gidip toparlanip gelir
Gunaydın.sen nasılsın ? Ben baya agırlaştıgımı hissediorum artık.dün gece cok uyandım.agrım oldu.ama gunduz iyiyim.Gunaydin kizlar nasilsiniz
http://www.jinekolojivegebelik.com/2000/12/gebelik-haftasi-hesaplama-dogum-tarihi.htmlKizlar 29+2 günlük kac aylık oluyo
Saol canim
Çok yorma canım kendini kadın da bulmuşun galiba..Benim evin halini görsen..tedirginlikten ellemiyorum valla..annem teyzeme gircek yarin düğün var kuzenimin diye..kaynananın derdi zaten gün lerde takılmak..bugün gel dedim mesela günüm var dedi..yapıyorum kahvaltı bırakıyorum bir iki saat bulaşıkları kendimi iyi hissedince topluyorum napim..kimse gelmesin kimse bahane bulmasın..kardeşim bile gelmiyor abla evde yanlız sin diye..isi gücü daha eltisi olmayan kızla takılmak..kaynanam bu hafta annem bana elbise dikiyor gelemiyor diye kardesin niye gelmiyor diyor..herkes birbirinin üzerine atıyor..bayramdan önce annemle supurduk sildik evi kaldı 1 haftayı geçti..tek annemden fayda var oda yazık nereye yetisecegini bilemiyor..iyice zayıfladı..inşallah kadın istediğin gibi çıkar birdaha uğraşmazsın..Ben bakmıyorum o kadar moralim bozuluyor,sporu bıraktım maşallah selulitler hemnn yerlerini almış gobegim catlayacak kadar sisik,tövbe ama gerçekten 1 ay sonra ne olacağım endiseleniyorum kız bacaklarım taşımıyor ayakta çok kalamiyorum e vücut alışkın değil ağırlığa
İyiyim canım da bebegimin hareketlerini daha az hissediyorum sanki bir kaç gündür..doktoru aradım aksam ustu gitcem..tekmeleri daha çok şiddetlenmesi gerekirken daha da azalıyor gün geçtikçe..göbeğim de küçüldü gibi..hic 7.aylık gibi değil..Çok korkuyorum beslenemiyor mu acaba diye..ben 6 ay geçince daha koca bur göbeğim olcak zannediyordumGunaydin kizlar nasilsiniz
Gündüz yoruluyorsun galiba canım..benim dun öyleydi aklım çıktı elim ayağım tutmadı ağrıdan..hic birşey yapmak istemedim korktum yattım hep..esim de sağolsun ikide bir çağırınca mutfaktan anladı oda suratından ağrım olduğunu..şey in den ağrı çıkacakmış gibi ağrıyor yaa...bebegin hareketlerini orda hissediyorum..geçen hafta gayet göbek deliğin in çevresinde hissediyordum hareketlerinı..Gunaydın.sen nasılsın ? Ben baya agırlaştıgımı hissediorum artık.dün gece cok uyandım.agrım oldu.ama gunduz iyiyim.
Gunaydin canim Cok bol olunca gobek belli etmiyor fazla, ama gogus kismi cok yukarda durmus, o bandaj biraz daha asagida dursaymis daha iyi olurdu, tenine cok yakismia zumrut yesiliKızlar düğünde giyeceğim elbise yi gönderiyorum size dun provada çekildim..ben daha mini istedim mini dediler ama bence değilbirde bacaklarım mor lu morlu sizinde böylemi..göbeğim bu kadar cık iste benim
Sana oule geliyordur, gobek kuculmez ya, senin minnak tekmeliyordur ama annemi acitmiyim diye daha sert vurmuyordur olamaz mi, bnmkilerde durgunlar dun geceden beri. Arada titresim gonderiyorlar amaİyiyim canım da bebegimin hareketlerini daha az hissediyorum sanki bir kaç gündür..doktoru aradım aksam ustu gitcem..tekmeleri daha çok şiddetlenmesi gerekirken daha da azalıyor gün geçtikçe..göbeğim de küçüldü gibi..hic 7.aylık gibi değil..Çok korkuyorum beslenemiyor mu acaba diye..ben 6 ay geçince daha koca bur göbeğim olcak zannediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?