2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Oh maşallah güzel uyumussun yarasin canim
Yok 9 gibi kalktik yarim saat uyanik kalip, bi bardak sut icipyattim tekrr. Ama farkettimde ustteki kizim pek az hareketli bugun cok az hissediyorum, alttaki oyle degil tekmeler hareketler devam hep. Oluyo mu sendede

Yok 9 gibi kalktik yarim saat uyanik kalip, bi bardak sut icipyattim tekrr. Ama farkettimde ustteki kizim pek az hareketli bugun cok az hissediyorum, alttaki oyle degil tekmeler hareketler devam hep. Oluyo mu sendede
Aynen canım,benim bir tanesi felaket hareketli bir tanesi sakin...Allah dengeliyor işte:)))

Bugun iyice dinlen evde cnm.yatarsın.maşallah diyelim :)
Ayy canım usta geldi gene bize..geçen sene klimayı çatıya taktirirken kırmışlar kiremitleri..onu yapmak için usta geldi..yarin da boyacı gelcek..İnş dinlenebilirim..sen nasılsın ne var ne yok..

Ayy canım usta geldi gene bize..geçen sene klimayı çatıya taktirirken kırmışlar kiremitleri..onu yapmak için usta geldi..yarin da boyacı gelcek..İnş dinlenebilirim..sen nasılsın ne var ne yok..
Bende iyiyim cnm. Biraz sebze yemeği yapacagım bugun.arada 1 saat yatıyorum dinleniyorum.sonra kalkıyorum.:)

Bende iyiyim cnm. Biraz sebze yemeği yapacagım bugun.arada 1 saat yatıyorum dinleniyorum.sonra kalkıyorum.:)
Bacaklarını uzatarak dinlene dinlene yap canım...benim 2 gündür sağ diz kapagima ağrı vuruyor belimden sabahları..siyatik olabilirmiş..adim atamiyorum resmen..ben romatizmadan zanettim..ama bu haftadan itibaren öyle bir ağrı hamilelerde oluyormus..saatlerce de geçmiyor ağrısı napcam bilmiyorum..

Çok yoruldum düğünde kızlar..bir de çiğ yağdı sürekli..İnş hasta olmayız kızımla...goren bayıldı bana...nazar boncugumuda takmıştım inş kimsenin nazari dememiştir...
Bol bol dinlenmeye calis canm arada poponu kasisaydin

Çok yoruldum düğünde kızlar..bir de çiğ yağdı sürekli..İnş hasta olmayız kızımla...goren bayıldı bana...nazar boncugumuda takmıştım inş kimsenin nazari dememiştir...
Valla kuzum ben başka hurafelere inanmam ama nazara göze inanırım...Oku bi kendine ne olur ne olmaz:)) Birde bak nazar dedinde,hast ye minik kuran aldiriyorum ben bebeklere ne olur ne olmaz besıklerin baş uçlarına koyduracagim...

Kızlar iyi pazarlar,ya ben sabaha kadar kasildim uykumdan uyandım o derece ama artık normal sanırım bu haftalarda o yüzden panik yapmıyorum

Cok gecmis olsun cnm ya o cok kotu bir agridir, bol bol dinlenmekten. baska yapacak birseyin yok malesef, vucut agirlastikca error veriyor iste ..ilac da kullanamazsin, parol yada minoset icebilirsin cnm.

Kızlar iyi pazarlar,ya ben sabaha kadar kasildim uykumdan uyandım o derece ama artık normal sanırım bu haftalarda o yüzden panik yapmıyorum
Bende de oyle cnm ne zamandir, alistim artik. Sanirim normal, cunku agri sanci yok

Bende de oyle cnm ne zamandir, alistim artik. Sanirim normal, cunku agri sanci yok
Gece oluyor sabaha geçiyor...@nursecan i çok merak ediyorum ne yaptı bebekler iyi mi inşallah o korkuya sütü falan kesilmemistir...Benim kuaforumun eşi yeni doğum yaptı bebek görmeye gelen akrabalardan biri kıza bir laf etmiş kızın sütü gelmiyormus,dikkat etmek lazım anlık üzüntü panik sinir sütü kesiyormus...Bu arada dün birsey öğrendim dogumdan sonra helva çok süt yapıyormuş bebeğe çok kilo aldiriyormus aklinizda olsun sizinde,bende incir de sut yapıyormuş dedim meğer o gaz yapiyormus en güzeli helva dedi

Bnmde aynı canım .gündüz birseyim yok. nursecan bende merak ettim.umarım hersey yolundadır.hurmada cok sut yapıyormuş.tvde bir dr soykedi.sabah öğle akşam 3 er tane yanirse cok fadası oluyormuş.

Kızlar bu arada bebislere yapacağım oda misafir yatak odasiydi bugün onlar taşınacak ve yarın bebislerimin odaları geliyor 4 gibi çok heyecanlı
Hadi bakalım hayırlısı.ilk odatı hazırlayan sen oldun.bnmki ekim snunu bulur cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…