2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Perdeleri çok açık mavi yaptırdım cnm çünkü hali mobilya hepsi beyaz fonlariyla renk katayim dedim...Duvar kağıdı ise,kahverengi bir duvarı diğer 3 duvar da krem keten ama mobilya beyaz işte off ne bileyim valla karıştı kafam

Kizlar merhaba bnde sabaha kadr ara ara kasilmalar oluyor, bazen nasil yatacagimi sasiyorum, bu sabah bile kasilmayla uyandim, otururak yattim yatakta:)) sismeler bende de var. Bide kizlar aiz ne olur ne olmaz, ne zaman evden ciksaniz, komsuya bile gitseniz, felak nas ihlas, ayetul kursü, fatiha surelerini, ne biliyorsaniz okuyup avucunuza sivazlayin vucudunuzu oyle cıkin. Milletin agzi torba degil,kafasinda bizim icin ne düsunur bilemeyiz, siz tedbirinizi alin, gerisi Allah a kalmis. Bebislerimiz bizim icin cokk degerli kimsenin sözu gözü nazari degmesin, rabbim oylelerinden korusun can annelerim. Bzen insana sevdiginin bile nazari deger ona göre, 41 kere masallah hepimize

Ayy valla bende hali uyku seti perde tam takim yapacaktım vazgeçtim galiba...yani bugün alışverişte almadım uyku seti..2 takim nevresim takimi aldım..içine yorgan aldım..karaca ile sarar aldım nevresim takimi..simdi düşünüyorum perde ile halıyı o sarı duvara ne renk yaptırsam diye :)) yerleştir bakalım nasıl olcak mobilya ona gore yaparsin birşeyler...

Yok dogumdan sonra zaten bnm dediğimde.bnm kuzenim o çaydan içti.sütüçok oldu.
Hamile iken de icilmiyor galiba dimi canım..ben bugün emzirme sütyeni almadim kendime kızlar yaaa...durdu benim göğüslerin büyümesi...kadın satmaya çalıştı ama..karar veremedim almadim iste ne bilim..sut sağma diyordum onda da kararsız kaldım...sterilazator de almadim..750 tl tuttu genede..banyo küveti sampuan pisik kremi vücut yağı vs..2 takim zıbın..2 takim nevresim,banyo süngeri filesi,kovasi masraba,kulak çubuğu,burun bilmem nesi ve yedekleri,sac tarağı,tırnak makası,yorgani,göğüs pedi,göğüs çatlak kremi,bir nohut battaniye ici polar ama tuttu 750 iste...kendime ne pijama ne gecelik ne sutyen var bunun içinde...tek aldığım lohusa tacim bayıldım ona ama :)))

Oooo baya alışveriş etmişsin cnm, çay kesinlikle hamileyken içilmiyor.bende banyo kuveti falan almadım.internetten sipariş vereceğim.gecelikleri aldım.iki tane penye lohusa sütyeni almıştum yunandan.çok rahat giyiyorum.ama. Sütyeni sonra alın diyorlar.doğumdan sonra çok büyüyormuş.

Doğumdan sonra büyüyormuş mu...bence sarkar doğumdan sonra :))))) aqua nin vardı orda 150 tl bir takim.. yok yaaa dedim bizim yakında aqua bayisi var oraya da baktircam..geçen annem bana alt üst pijama tk almış normalde 95 tl kardeşimin kaynanasinin toptancı camasircisi var..ordan 55 tl ye almış..bilmem 95 doğru fiyat mi..akşamları usudugum için al demiştim..orda ki kızda pek birşey bilmiyor galiba koca mağazada toprancida bir model çıkarmış..birde mavi almış annem fiyatı görünce 95 parakende atlamış hemen :)))) ama mavi yaaa...kırmızı pembe yokmuş goya ((

Valla bnm ablamla annemin hiç sarkmamış :)) heralde bnmde sarkmaz diyorum:))) bende geceliklerin birinimavi aldım.mavi olsun ne farkeder cnm ya.ben maviyi çok severim.ben pijama takımı almadım hiç.hep gecelik aldım. Fiyatları da 50 ile 130 arası 5 tane aldım.ikisi sabahlıklı.

Ama boyle tatlı bir mavide değil canım..değişik bir mavi..ben zaten su anda gecelik giyiyorum..ama havalar serinledi..üşüyorum artık ondan pijama aldırdım..benim annemle teyzemin de sarkık değil çünkü fındık kadar zaten göğüsler :))))

Güle güle kullanin aldiklarinizi kizlar. Gögüsler dogumdan sonra sütlenince baya büyüyor. Ben 80b giyerdim. Dogumdan sonra 95 emzirme sütyenleri zar zor olmustu. Bi de eger atlet giyiyorsaniz emzirme atleti cok rahat oluyo. Sütyene gerek kalmio.

Bende gordum atletleri.hiç giyemiyorum atlet.mecbur sutyen alacagım.bnm goğüslerde 85b-c bakalım ne olacaklar :)

Ben atletsiz yaz kış duramam..iyi oldu dediğim canım..

Iyi yapmissin canim, arabayla gidip fazla da ayakta durmadan istedihini almisin gonul rahatligiyla, gule gule kullanin insallh canim

Aynen canım bakacağım duruma göre oda çıktı sonunda,bakici nin odasida bitti bugün...Artık bebislerimin odasına odaklanma vakti :)))
Kuzum ya zahmet olmazsa fotoları paylasirmisin aldiklarinin hepsinin hepsinin

Aynen canım bakacağım duruma göre oda çıktı sonunda,bakici nin odasida bitti bugün...Artık bebislerimin odasına odaklanma vakti :)))
Kuzum ya zahmet olmazsa fotoları paylasirmisin aldiklarinin hepsinin hepsinin
Bugün fotolari çekerken sarz bitti kuzum..çekemedim fotolari yarin çeker atarım olmaz mi..çok gösterişli şeyler değil yaaa..minik minik alınması gerekenler..büyük olarak nevresim takımları var..tırnak makasini bile eski tip aldım..diğeri ile kesemem diye..zaten nasıl kescez onu da bilemiyorum yaaa neyse..astronot tulum vardı bugün 90 tl bebeto nun..pahalı geldi ama diğerlerine gore kaliteli ve kalındı zaten..simdi bakıyorum da 90 tl normalmiş uygunmuş..diğer markalar da vardı orda..ama onların kalitesi bebeto gibi değildi..gerçi doktora giderken de hep araba ile gitcez gelcez..gerekte yokmu acaba kafam karıştı

Tamam canım yarın atarsin...Tulum sanırım hemen giydiremeyiz gibi geliyor bana onu bekletsek mi acaba

Tamam canım yarın atarsin...Tulum sanırım hemen giydiremeyiz gibi geliyor bana onu bekletsek mi acaba
Dun arkadaşım in ablası dedi..mantıklı geldi o zaman..ama arabayla giderim doktora evden binip doktorun kapısın da inerim çünkü ben..birde ben 2 sene önce bir battaniye örmeye başladım sırf dolgu..esim diyorki o battaniyenin yaninda astronot halt yemiş..deli gibi ısıtır o diyor..çok ağırlaştı artik kaynanama bitirsin diye verdim..onda da daha hala ses yok orur herhalde simdi havalar serinle di çünkü :)))) yazın zor örmek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…