2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

hemde ne heyecan :)
Hayirlisi ins :) ben inciri oyle kur gibi degilde kaynatip ictim gunde 2-3 bardak..pko var bende asilamada da icmistim o zaman 5 yumosum olmustu en fazla..tup bebek icin fazla yumos lazim diye ictim bende :) zaman gecmiyo bu isin zor kismi beklemek
Sihirli kelime sabir :)
bendede pco var yumurta yerine kistleşti zaten dirençli pcoluyum ben ama şifanın nereden geleceği belli olmaz tabi birsürü kür denedim civan perçeminden aslan pençesine hayıt tohumundan meryem ana otuna kadar belki bir vesile olurda bebeğim benimle olur diye midem çöplüğe döndü hele o soğan suyunu içmekten cücük çıkartcaktım artık :)) altarnatif tıpta sonuç vermeyince tüp bebek deneyelim dedik artık hayırlısı hepimizin hakkında Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahh

hemde ne heyecan :)
Hayirlisi ins :) ben inciri oyle kur gibi degilde kaynatip ictim gunde 2-3 bardak..pko var bende asilamada da icmistim o zaman 5 yumosum olmustu en fazla..tup bebek icin fazla yumos lazim diye ictim bende :) zaman gecmiyo bu isin zor kismi beklemek
Sihirli kelime sabir :)
Kür yapmışsın zaten canım kaynatılıp iciliyor...Senin az kalmış birde beni düşün regl olmayı bekliyorum başlangıç için tekrardan:)aynen öyle sabır sabır :(

bendede pco var yumurta yerine kistleşti zaten dirençli pcoluyum ben ama şifanın nereden geleceği belli olmaz tabi birsürü kür denedim civan perçeminden aslan pençesine hayıt tohumundan meryem ana otuna kadar belki bir vesile olurda bebeğim benimle olur diye midem çöplüğe döndü hele o soğan suyunu içmekten cücük çıkartcaktım artık :)) altarnatif tıpta sonuç vermeyince tüp bebek deneyelim dedik artık hayırlısı hepimizin hakkında Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahh

Aaa evet bikac gun oncesindede civanpercemi icmistim..adetlerim hep duzensiz ve cok sancilidir
Gonal f e baslayinca incirde kaynatip ictim opuya kadar
Sogan hic icemedim kokusundan cok tiksindim
Hayirlisi icin cok dua ettim :)
Bakalim daha onumuzde zaman var gelecekmi bebislerim ;)

Kür yapmışsın zaten canım kaynatılıp iciliyor...Senin az kalmış birde beni düşün regl olmayı bekliyorum başlangıç için tekrardan:)aynen öyle sabır sabır :(
gercekten sabir cok onemli
Bazen umudun kayboluyo aglamaktan kahroluyosun
Hele dr bekleme salonundaki hamilelere uyuz oluyosun ki ooff..
Bunlari hepimiz yasadik yasiyoruz yasiyicaz da ...Allah kimsenin umudunu emegini bosa cikarmasin cok dua ve Allaha siginmak gercekten iyi geliyo insana ...haddimi astim mi :) icimden gelenler ...

Aaa evet bikac gun oncesindede civanpercemi icmistim..adetlerim hep duzensiz ve cok sancilidir
Gonal f e baslayinca incirde kaynatip ictim opuya kadar
Sogan hic icemedim kokusundan cok tiksindim
Hayirlisi icin cok dua ettim :)
Bakalim daha onumuzde zaman var gelecekmi bebislerim ;)
tedaviye nasıl başladı dr.sana sende pco sun ya oyüzden soruyorum benim bu ilk denemem bir kaç merkezle görüştüm hepsi adetin ikinci günü gel dedi sorun şu ki ben adet olamıyorum telefndaki bilgi veren sekretermi artk bilemiyorum sorduğum sorulara yanıt alamadım birtürlü dr.la görüştüm zor da olsa o da pco.luysan hap falan kullanmadan gel bi değerlendirelim dedi pazartesiye randevu aldık bakalım nasıl bi yol izliycez dr.anlatır pco.larda hiperstümülasyon riski fazla olduğundan yumurta baskılayıcı ilaçlarla başlanıyomuş sanırım netten öğrendiğim kadarıyla bir de 1 ay öncesinde doğum kontrol hapı kullanılıyomuş herkese bilmem senin nasıl oldu anlatırmısın lütfen

Ben adet olmadan 1 hafta once randevu aldim zaten asilamamda ayni yerde olmustu biliyolar yani duzensiz oldugumu.
Tahlillerimi yazdilar ikinci gunu gel dediler zaten tup bebek hastalarinin onceligi var :)
Hic biseyi atlamadan yapildi tahlillerim
İgneye basladim gonal f ikinci gunu yumurta takibine gittim gel dedikce her gidisimde kan verdim
İgnenin dozu ayarlandi 150 basladik 100 sonra 75 dusmustu gonal f.
Cetrodite kullandim 10 kutu da
Sonunda ovitrelle yapip 36 saat sonra opu
Oyle yani benim tedavim

tedaviye nasıl başladı dr.sana sende pco sun ya oyüzden soruyorum benim bu ilk denemem bir kaç merkezle görüştüm hepsi adetin ikinci günü gel dedi sorun şu ki ben adet olamıyorum telefndaki bilgi veren sekretermi artk bilemiyorum sorduğum sorulara yanıt alamadım birtürlü dr.la görüştüm zor da olsa o da pco.luysan hap falan kullanmadan gel bi değerlendirelim dedi pazartesiye randevu aldık bakalım nasıl bi yol izliycez dr.anlatır pco.larda hiperstümülasyon riski fazla olduğundan yumurta baskılayıcı ilaçlarla başlanıyomuş sanırım netten öğrendiğim kadarıyla bir de 1 ay öncesinde doğum kontrol hapı kullanılıyomuş herkese bilmem senin nasıl oldu anlatırmısın lütfen
hic biseyi atlama tatlim her sorunu sor bu sacmami diye dusunme sacma bile olsa sor
Bide nette okuyup kendinle kiyaslama elbette tecrube insana yariyo ama takilma bende buda var diye ...ins guzel olacak hersey :)

anladım cnm teşekkür ederim bende genişce bi tahlil yaptırdım merkeze gitmeden orda vakit kaybetmemek adına kabul ederler inşallah.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Selam kızlar..35 yaşındayım ..ılk denemem..adetımın 2.gunu gıttım yanı bugün..e2 tahlılım 36 çıktı..4toz ve 2 su menogon 75 unıte kalçadan iğne ile başladım..4gun 6 cıvarı ol ve Çarşamba muayeneye gel dedı ..normalmı ara uzun degılmı...

hic biseyi atlama tatlim her sorunu sor bu sacmami diye dusunme sacma bile olsa sor
Bide nette okuyup kendinle kiyaslama elbette tecrube insana yariyo ama takilma bende buda var diye ...ins guzel olacak hersey :)
ben devlet hastanesinde ebeyim hatta şuan nöbetteyim ;) herşeyi tıbbi yönüyle bilmemme rağmen ki tüp bebek çok farklı bi dal kaldı ki insanın kendisi çook farklı oluyomuş.işim gebe ve bebeklerle uğraşmak olmasına rağmen kendi bildiklerimi kendime uygulayamıyorum.bu sitede hiçbiyerde göremiyceğim kadar tüp bebek yaptırmış kişiler var bilgi amaçlı giriyorz işte :)) kendimizede pay çıkarıyoruz

Selam kızlar..35 yaşındayım ..ılk denemem..adetımın 2.gunu gıttım yanı bugün..e2 tahlılım 36 çıktı..4toz ve 2 su menogon 75 unıte kalçadan iğne ile başladım..4gun 6 cıvarı ol ve Çarşamba muayeneye gel dedı ..normalmı ara uzun degılmı...
4 toz 75 ünitemi oluyo yoksa her toz mu 75,er ünite..hayırlı olsun tedavin ilk denemenmi

Toplamda 300 unıte hergun...4 toz ıgneyı 2 su ıle cozundurp kalçadan..4 gun aynı saatte...Çarşamba randevum var...evet cnm llk denemem...
hımm baya fazla dozu tabi dr.un bilir en iyisini yaşa yumurtalık rezervine göre ayarlıyolar dozları çarşambaya daha 5 gün var niye okadar açmışki arayı vardır bir bildiği heralde..
inşallah olumlu sonuç alırsın sağlıklı sıhhatli olur bebeğin

gercekten sabir cok onemli
Bazen umudun kayboluyo aglamaktan kahroluyosun
Hele dr bekleme salonundaki hamilelere uyuz oluyosun ki ooff..
Bunlari hepimiz yasadik yasiyoruz yasiyicaz da ...Allah kimsenin umudunu emegini bosa cikarmasin cok dua ve Allaha siginmak gercekten iyi geliyo insana ...haddimi astim mi :) icimden gelenler ...
Yok canım haddini aşmak falan değil koca bir laf var küçücük bir cümleyle anlatılan "yaşamayan bilmez"diye...Tabiki dua etmek en büyük care çünkü sahibinden istiyoruz dua ile:)inşallah olacak bir gün...Tarz ve yaşam biçimi olarak alakam olmasada care adına koca karı laflariyla bile hareket eder oldum...Çaresizlik bunun adı ve hepimiz burada birbirimizden care arıyoruz ve bilmediğimiz en ufak ayrıntıya kadar yazıyoruz çünkü hepimiz ayrı yerlerde aynı şeyi yasiyoruz

Back
X