Popomu mu önceden söyleseydiniz yaaa...bilemedim..niye ki..Bol bol dinlenmeye calis canm arada poponu kasisaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Popomu mu önceden söyleseydiniz yaaa...bilemedim..niye ki..Bol bol dinlenmeye calis canm arada poponu kasisaydin
İyi pazarlar canım..Iyi pazarlar kizlar
İyi yaparsin canım..ben de aldırayım...evde hergun 7 ayetel kürsü okuyorum canım da..hic salonda felak nas filan okumak aklıma gelmediValla kuzum ben başka hurafelere inanmam ama nazara göze inanırım...Oku bi kendine ne olur ne olmaz:)) Birde bak nazar dedinde,hast ye minik kuran aldiriyorum ben bebeklere ne olur ne olmaz besıklerin baş uçlarına koyduracagim...
Nazar degmesin diye cnmPopomu mu önceden söyleseydiniz yaaa...bilemedim..niye ki..
Ben de doktora sordum geçen gun kasiliyirum dedim..artik olacak malum ama önemli olan ağrıların sıklığı yattığın her pozisyonda geçmemesi ve saat geçtikçe ağrı şiddetinin artması dedi..onlara dikkat et bakalım canım..Kızlar iyi pazarlar,ya ben sabaha kadar kasildim uykumdan uyandım o derece ama artık normal sanırım bu haftalarda o yüzden panik yapmıyorum
Bel fıtığı olunca insanin bacağına vurur adim atamaz yaa öyle bir ağrı yada bel fıtığı azıyor kilo dan vücut tepki veriyor..alışverişe gidilmek daha ne zaman gircem onu da bilemiyorum..bebek tulumları alcan çeşit çeşit ama görmeden karar veremiyorum..unnado da var..kimi alma ilk doğduğu an birden büyüyor diyor..ne kadarlık almam lazim bilemedim..ama çocukta çıplak olamaz mecbur alınacak bir şeyler :))))Cok gecmis olsun cnm yao cok kotu bir agridir, bol bol dinlenmekten. baska yapacak birseyin yok malesef, vucut agirlastikca error veriyor iste ..ilac da kullanamazsin, parol yada minoset icebilirsin cnm.
Benimde oluyor cnmKızlar benim biraz ellerim ve ayaklarım şişiyor.sizde de oyle mi? Yüzümde yok şişlik.hafif ayak bileklerinde ve el parmaklarında var.
Olabildiğince ceketi üstümden çıkarmadım ama..dikkat çekmesin diye...çok komikti kızlar eşime gel 2 dk dans edelim dedim..dans edemedik biliyormusunuz gobekler tokuştu resmen ordan tuttuk olması burdan tuttuk olmadı tam bur rezalet idiNazar degmesin diye cnm
Bu zamanlar hurma yemeyin kizlar zararlaymış..doğumdan sonra yiyeceğim ben..bir cay vardı humana miydi onu da alcam ben..Bnmde aynı canım .gündüz birseyim yok. @nursecan bende merak ettim.umarım hersey yolundadır.hurmada cok sut yapıyormuş.tvde bir dr soykedi.sabah öğle akşam 3 er tane yanirse cok fadası oluyormuş.
Ayyy çok heyecanlı yaaaa...ne mutlu çok şükür allahi ma bugünleri de gösterdi ...Kızlar bu arada bebislere yapacağım oda misafir yatak odasiydi bugün onlar taşınacak ve yarın bebislerimin odaları geliyor 4 gibiçok heyecanlı
Ahahah çok güldüm yaaaOlabildiğince ceketi üstümden çıkarmadım ama..dikkat çekmesin diye...çok komikti kızlar eşime gel 2 dk dans edelim dedim..dans edemedik biliyormusunuz gobekler tokuştu resmen ordan tuttuk olması burdan tuttuk olmadı tam bur rezalet idi![]()
Dans ederken cekildigimiz fotoğrafta bile belli..tam rezalet sağdan tuttum olmadı soldan tuttum olmadı..omuzdan hic olmadı bileklerinden tuttum inanirmisin bilek üstlerinden..benim öküze diyorumki annemi kaldır yazık kadını kaldıran yok..kalkmaz o diyor..babam yok diye..sonra kardeşimin esi kaldırdı hemen annemde kalktı onla dansa...anaaa diyor ne merakliymis annen dans etmeye..eee ben sana diyorum dedim..eniştemin kız kardeşi var dul biri beni kaldırsa da dans etsem diyor bağıra bağıra eşime..hiçç benimki habire sigara içiyor...bir daha dedi..benimki hala sigara derdinde..lann dedim kadın diyorki gel dans edelim anlamiyonmu sen dedim..anlamadım diyor...ayyy iyice okuzlesti...törpüle törpüle napcam ben bunlaaaaAhahah çok güldüm yaaa![]()
Evett kuzumm sorma :)) Ben duvar kağıdı henüz begenemedimAyyy çok heyecanlı yaaaa...ne mutlu çok şükür allahi ma bugünleri de gösterdi ...
Ahahah çok eglencelimis kız dünDans ederken cekildigimiz fotoğrafta bile belli..tam rezalet sağdan tuttum olmadı soldan tuttum olmadı..omuzdan hic olmadı bileklerinden tuttum inanirmisin bilek üstlerinden..benim öküze diyorumki annemi kaldır yazık kadını kaldıran yok..kalkmaz o diyor..babam yok diye..sonra kardeşimin esi kaldırdı hemen annemde kalktı onla dansa...anaaa diyor ne merakliymis annen dans etmeye..eee ben sana diyorum dedim..eniştemin kız kardeşi var dul biri beni kaldırsa da dans etsem diyor bağıra bağıra eşime..hiçç benimki habire sigara içiyor...bir daha dedi..benimki hala sigara derdinde..lann dedim kadın diyorki gel dans edelim anlamiyonmu sen dedim..anlamadım diyor...ayyy iyice okuzlesti...törpüle törpüle napcam ben bunlaaaa![]()
Perdeleri ne renkyaptirdinn canım sen..normalde ne renk simdi kağıtlar..mobilyaları koyup bak gözüne batarsa bir gün de değiştirilir kağıtlar..esin katolog getirse eve sende seçebilirsin tanıdık yokmu öyle aksam katalog getirebileceği..Evett kuzumm sorma :)) Ben duvar kağıdı henüz begenemedimama birde kafam karıştı benim o odanın duvar kağıdı çok hoş acaba bi değiştirmesem mi dedim sonra..Şimdi yarın bir bakicam mobilyalar gelsin ona göre değiştirip degistirmeyecegime karar vericem..Birde ben perde fonlarini özel dokuttum kumascima inşallah güzel olur..Ama şimdide dedim ya saçma sapan birsey çıkarsa ortaya
zaten çok ugrasacagim zamanlarda değilim artık...