M mcb78 Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2015 22 14 8 41 28 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cocukaile #21 sem.oz .!.: Kurdelesini de silikonla yapıştırdım canım. Hatta bir aydır kızımın kapısında takılı. Sadece toz olmasın diye poşete geçirip de astım. Hala sağlam maşallah Genişletmek için tıkla... Ya ne iyi oldu bu bilgi bana varya o kadar arastirdim bulamadim cok tesekkür ederim.
sem.oz .!.: Kurdelesini de silikonla yapıştırdım canım. Hatta bir aydır kızımın kapısında takılı. Sadece toz olmasın diye poşete geçirip de astım. Hala sağlam maşallah Genişletmek için tıkla... Ya ne iyi oldu bu bilgi bana varya o kadar arastirdim bulamadim cok tesekkür ederim.
sem.oz Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2009 10 9 86 30 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cocukaile #22 mcb78 .!.: Ya ne iyi oldu bu bilgi bana varya o kadar arastirdim bulamadim cok tesekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim sana da kolay gelsin bakalım
mcb78 .!.: Ya ne iyi oldu bu bilgi bana varya o kadar arastirdim bulamadim cok tesekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim sana da kolay gelsin bakalım